יורדים בגדול - פרק 7

Ulong

New member
יורדים בגדול - פרק 7

ובאותה ההזדמנות אני שואל כמה פרקים יש לסידרה בסה"כ? Ulong.

shawn 1

New member
למה?! למה דריי עזבה?! לה הכי מתאים

לזכות!! או לפחות להמשיך לשחק!! אבל ראיתם בסוף כמה שהיא ירדה במשקל?! היא נראית אששככררהה כמו דוגמנית על!!

Ulong

New member
תגובתי על הפרק ../images/Emo152.gif

היה פרק ממש יפה. נתחיל אם זה שעד שלא היו את הוודויים בסוף לא היה לי מושג מי יעוף, בנוסף אני גם לא מתאר את הזכייה של אף אחד מאלו שנשארו. לפי דעתי היה מגיע לדריי להישאר. למרות שאני בטוח והראו לנו גם שהיא המשיכה להוריד במשקל מו לא עושה שם כלום!, יכול להיות שזה יותר ממה שהוא יכול לעשות בבית אבל לו יש את הכי הרבה פוטנציאל והוא לא מממש אותו. כל הכבוד לגרי על ההשקעה באתגר.
נתראה בפרק הבא...

וואוו דריי ניראית מצויינת כיום!!

כל הכבוד לה על ההשקה וההתמדה.. אין לי פייבריט בכלל...כולם מעצבנים חוץ מהבחורה עם היידים הענקיות..(יש לה שיער שחור והיא יפה מאוד)..

Jasper Jasper

New member
הפייבוריטים שלי כרגע הם גרי וקלי

ליסה,ריאן ומו מעצבנים ואני מקווה לראות אותם הולכים בקרוב.

Ulong

New member
לבחורה עם הידיים הענקיות

קוראים קלי והיא באמת יפה.

Jasper Jasper

New member
../images/Emo45.gif

זה נחמד מאוד שהוא "בחיים לא התעמל על אופני כושר" וכולם מחאו לו כפיים,אבל כשראו את כולם ראו שהוא הכי פחות משקיע.הוא כל הזמן זולל לעצמו נקניקייה פה,בייקון שם..הוא לא באמת נותן את כולו להשקיע,ובגלל זה דריי הייתה צריכה להישאר

TheCharm

New member
דריי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo7.gif

למהההההההההההההההההההההההה??????
פרק מאוד מאוד טוב. קודם כל, העריכה של אתגר האופניים הייתה ממש טובה. המוזיקה ברקע, המתח, הראיונות תוך כדי, הכל בנה את האווירה הזאת. אבל דריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
זה היה כזה עצוב כשהיא נפרדה מבוב. מוריס. אוף. שימות. מוריס כזה דפוק. שילך לזלול עוגה ויסתום כבר

Aviad1987

New member
נצל"ש המירוץ 6

לא ראיתי "יורדים בגדול" אז אני אגיב כשאראה בינתיים אני אגיב על הפרק המעולה שהיה היום במירוץ למיליון. איזה פרק מצויין. מצחיק, סוחף, מעצבן... כמו שאנחנו רגילים מהמירוץ למיליון. אהבתי את הסוף הצמוד. אין על המירוץ למיליון

לא אהבתי את הפרק רק בגלל...

שאנדריאה עזבה למהההההה היא הייתה הפיבוריטית שלי מההתחלה ותמיד לא אהבתי אתך שהמן הזה מוריס שיהיה לו סתימת עורקים וליסה הזאת היא חתיכת גררר זה מה שהיא הייתי זורק עלייה כיסא דריי אוהבים אותך!

shawn 1

New member
הנה תמונת ה"אחריי" של דריי>>

תגידו שהיא לא יותר שווה..?? הצליחה בגדול באמת לרדת במשקל!!

למעלה