יורדים בגדול

TheCharm

New member
יורדים בגדול

היה פרק ממש טוב. הריאלטי הזה כל כך שונה מכל ריאלטי אחר. הוא מיוחד, הוא רדוד אבל בו זמנית נוגע ללב. פשוט מצוין. בגלל שכולם שם דפוקים בשכל, או לפחות רובם, החלטתי לנתח את הפרק איש איש. בוב - וואלה, אתה חושב שאהרון היה צריך להיות שם ולא דריי/קלי. אבל גאד!!! אולי לא תראה למתמודדים ולצופים את חוסר הטקט שלך? סבבה, אתה מאוכזב, רק ממש חבל שאתה מוציא את הכעס שלך על אנשים שלא עשו כלום, וחוץ מזה - איש איש בדעתו, אולי אתה חושב שההדחה של אהרון הייתה שטות, אבל מסתבר שמוריס, קרי ודריי לא חשבו ככה, ובגלל שהם הרוב, אהרון הודח ושלום על ישראל. ג'יליאן - כפרה עלייך. הפרצופים האמיתיים נחשפו אחרי העניין עם בוב, ולא משנה כמה ג'יליאן קשוחה בעניין הכושר, היא הרבה יותר נאמנה, היא לא צבועה, היא פשוט נחמדה. מוריס - הוא סתם תוספת גדולה (תרתי משמע) לתוכנית, אבל לפי דעתי הוא היה צריך לעזוב כבר מזמן. מה היה הקטע הזה עם המשחק של העוגה? "לקחת, לא לקחת, לרמות, לא לרמות... אה עבדתי עליכם". ועוד הקבוצה האדומה אומרת שמאט הוא מעצבן. ומה מוריס בדיוק, אם כך? דריי + קלי (מהקבוצה הכחולה) - כאב לי הלב על שתיהן. הן עושות את המאמצים הכי גבוהים, הכי קשה להן רגשית, ובכל זאת, בוב החליט להוציא את הזעם שלו עליהם. למה? כי בוב פשוט מטומטם. גרי - אני נשבע, אם הייתי יכול הייתי כבר מעיף אותו לעזאזל ממזמן. מהפרק הראשון הוא תופס על עצמו, אם מישהו מעיר לו כל דבר אז אבוי עליו, אבל כשהוא מעיר למישהו, אז מותר לו פשוט הכל. גאד. ליסה - אני נשבע, פעם היא הייתה נחמדה ונורמלית, היום היא פשוט מגעילה ומטורללת. את צריכה להגיד תודה על זה שאף אחד לא כועס עלייך אחרי שדפקת לכולם את האתגר בגלל שאת קצת קוקו, אבל במקום זה את מתכסחת עם מאט וג'יליאן? פשוט נדפקת על כל השכל חמודה. קלי (מהקבוצה האדומה) - כמו מוריס. סתם תוספת לסדרה. לא משהו מיוחד, לא משהו שאפשר לשים לב אליו יותר מאחרים, רק פחות. ביי ביי. דייב - חתיכת דו פרצופי מטומטם עם עקרונות טיפשיים עם פה גדול עם אף יותר מדי בשמיים. מהפרק השני כבר היה ברור, שהוא דו פרצופי, שמרוב שהוא מנסה להציל את עצמו הוא פשוט יוצא איש רשע מרושע, וגרררררררררר. הוא היה פשוט צריך לעוף לפני שנים. הגבר השני בקבוצה האדומה מה שמו - אה, כנראה שאתה הכי פחות צריך להיות שם, אם אני אפילו לא זוכר את השם שלך
מאט - הו מאט
הו מאט
הו מאט
פשוט לא היה צריך לעזוב. האנשים שם כאלה אגואיסטים. מה, הם התחלקו על כל השכל? מאט מנסה להרגיע את ליסה, הוא נשאר בקצב איתה, והיא עוד באה אליו בטענות. אלוהים ישמור. מאט פשוט היה צריך לנצח, והוא לא ניצח, ופשוט חבל. באופן כללי, פשוט פרק מצוין, מה שכן הפריע לי - הם התחלקו על כל השכל עם העניין של העוגות?! מה, שבוע לפני זה היה להם בדיוק אותו עניין, רק עם עוגה אחת גדולה בשביל טלפון הביתה. ואז הם לא אכלו וכולם קיבלו שיחה. הם לא חשבו על זה שאולי אם אף אחד לא יאכל - כולם יזכו לפגוש את היקירים שלהם? אלוהים

הפרקים קצת ארוכים לא?...

אבל בכל זאת הסדרה ממש מעולה ונורא כיפית לצפייה. כל הבית שלי רואים את הסדרה(חחחחח אני לא מגזים הם נפלו לזה חזק). אני לא סובל את ליסה!!אוף אני מתעצבן שאני כותב עליה עכשיו.היא פשוט בלתי נסבלת היא מזכירה לי את הדפוקה הזת מ"אחוזת הטירוף"(קלי השמנה נראה לי...) גם לי כאב שמאט עף..עדיין לא הגי זמנו. שאלות.. כמה פרקים יש למירוץ למיליון 6? וכמה פרקים יש יורדים בגדול.?

TheCharm

New member
אחוזת הטירוף../images/Emo99.gif

אבל אני כבר לא זוכר איך קוראים שם לאף אחד
והייתה אמורה להיות עונה שניה ואין לי מושג מה איתה
חוץ מזה, הפרקים באמת ארוכים, אבל זה לא נורא. מה שכן - אתמול היה אולי ארוך מידי כי כל הפרק עסק יותר בקבוצה הכחולה וזה סתם עצבן.

QueenIlona

New member
למי ששכחת קוראים ריאן.

והוא חמוד. חבל שמאט עזב. הוא היה אחד הפייבוריטים שלי, אוחצ'ה חמודה.

למעלה