יורדים לאילת בסוכות?

srurv

New member
שלום :)

אני וחבר שלי נבוא בעזרת ה' לחמישה ימים באילת. המטרה שלנו בעיקר לנוח לפני שמתחילים ללמוד (אנחנו סטודנטים...) אם יש לכם דברים מעניינים שלא עולים הרבה כסף אשמח שתציעו לי.. אנלא מכירה את אילת... וחוצמזה, אני צריכה המלצות על מסעדות/בתי קפה או בקיצור- אוכל כשר שאפשר לשבת לצהריים או ערב. ושוב לא יקר... עדיף באזור הטיילת אבל אנחנו פתוחים לעוד רעיונות... תודה רבה רבה מראש לכל העונים :) :) :)

רותוש

New member
שאלה על החופים

שלום לכולם, מתעתדת לנפוש בעיר המקסימה שלכם, מתלבטת בין הפרימה מיוזיק לבין האורכידאה, והשאלה שלי היא לאיזה חופים הם צמודות? כי אני רוצה ללכת לנפוש , לשנרקל ולצלול בחוף מגניב עם שוניות וגם שיהיה אפשרות לקנות שתייה וכאלה... שני המלונות נמצאים במרחק הליכה מכזה חוף? אני מבולבלת משום שכתוב ששניהם על חוף האלמוגים...אבל חוף האלמוגים הוא כזה חוף? מישהו יכול להציל אותי ולתת לי פרטים בנושא?...משום שאני רוצה להזמין היום. המון תודה!!!

Shpritz

New member
כן, חוף האלמוגים הוא כזה חוף..

בתכלס חוף האלמוגים נמצא קצת יותר דרומה גם מ"פרימה" וגם מ"אורכידאה", אבל איכשהו יצא לחוף הזה שם של רצועת חוף ולא בדיוק איפה שהוא ממוקם. בכל מקרה, את יכולה לשנרקל בעוד מספק מקומות על גבי הרצועה הזו וכמו כן גם לצלול, יש איזה שניים-שלושה מועדוני צלילה באיזור הזה.

Liraz 6q

New member
לא יודעת לגבי הצלילה

אבל אורכדיה עדיף בהרבה על פרימה..

dave gahan dm

New member
../images/Emo53.gifאני מתכוונת לנסוע לאילת בזמן הקרוב

כמה שאלות.. מישהו יודע איזה קוו אוטובוס מגיע מרמת גן לאילת
מישהו היה פה פעם במלון "הולידיי אין אקספרס"
תודה מראש למי שיענה

Shpritz

New member
חח מרמת גן?

אתה יוצא מהבית, מנקב ת'כרטיסייה ואחרי 5 וקצת שעות מגיע.. וברצינות: מתחנה מרכזית ת"א קויים: 395, 394 ו392

Liraz 6q

New member
65 לכיוון

ואם קונים הלוך ושוב יש הנחה וזה עולה 110..

KAB00M

New member
רציתי לראול

ממ אני וחברות שלי חושבות על להשכיר וילה באילת בסוכות, והביאו לנו את הכתובת נשאול הנציג 2, ישמצב טעיתי בכתובת כי הוא לא היה ברור יש דבר כזה? זה קרוב לים? מישו משו?

harhanegev

New member
קצת לא מובן.

נראה לי שאת מתכוונת למשעול נציץ, וזה מאוד מאוד קרוב לים. 3-4 דקות בהליכה לא מהירה, והרגליים בתוך המים.

raminec

New member
שלום לכם, גם אני יורד לאילת

רציתי להיזכר בשם של מלון ששהיתי בו בעבר. נמצא ברחוב שפיפון 7 או 9 אם אני לא טועה. בצמוד למלון בריזה ומדרום לו. אני לא מצליח למצוא את השם של המלון הזה בשום מקום באינטרנט. יש כ"כ הרבה מלונות. אשמח אם תוכלו לעזור לי.

מדמוני

New member
מחפש אכסניות זולות באילת

אני רוצה לרדת מחר לאילת מישהו מכיר אכסניות זולות איזה 50 -100 שקל ליום משהו כזה (כמה שיותר)!!! תודה מראש

מהברור שלי בימים האחרונים המחיר הוא בין

260-300 ש"ח ללילה ובגלל שזה סוכות הם מבקשים מינימום 4 לילות.. לא הכי משתלם בעיני כבר עדיף ללכת לאיזה בבית מלון שכולל א.בוקר בריכה ורמה יותר גבוהה במחיר דומה בהצלחה ויש פה בטח אילתייים מקומים שישמחו לעזור

גימיגי

New member
יש לי יחידות דיור באילת

המחיר בסוכות בין 90 ל175 ללילה.... היחידה כוללת מזגן כבלים מטבחון מקרר לפרטים נוספים 0525457454

למעלה