יורדים ל- 18 שעות או לא?

nlanxner

New member
יורדים ל- 18 שעות או לא?

שלום לכולם. הרבה זמן לא כתבתי. היום היינו בביקורת לאחר 3 חודשים ראשונים עם הנעליים. פורת לא היה שוב, היה המחליף שלו. הוא אמר שהרגל נראית ממש בסדר ושנמשיך עם 23 שעות. שאלנו אותו אם לא אמורים לרדת ל- 18 שעות כי בפעם שעברה הוא אמר לנו שאין סיבה לא לרדת, פשוט הם לא סומכים על ההורים שיעמדו בשעות, אז הוא ענה שאם אנחנו נקפיד על השעות, אין סיבה לא לרדת (!!). שאלתי אותו אם אפשר פשוט להוריד פתאום לכל כך הרבה זמן והוא אמר שעדיף בהדרגה, כל שבוע להוריד עוד שעה. אז מה קורה פה?!? ברור לי שפורת היה אומר בשום אופן לא להוריד. אח"כ שאלתי אותו על הורדת הנעליים בגיל שנתיים לחלוטין והוא אמר שכשנגיע לגשר, אז נראה מה עושים. הוא עוד אמר שאם נראה בביקורת הבאה שהרגל לא בסדר אז נחזיר שוב ל- 23 שעות, אלא שאז אוריה תהיה כבר כמעט בת שנה ונהיה אמורים להוריד לה את הנעליים לחלוטין. בקיצור, נראה לי שכדי לא ללכת לאיבוד צריך ללכת לפי פונסטי הישן והטוב...קצת הדאיג אותי שמסתבר שבאחת הרגליים של אוריה יש בעיה באגודל. תמיד היא נראתה מוזר וחשבתי שזה בגלל הק"פ אבל צריך לחכות ולראות מה קורה ואולי יצטרכו לנתח לה את האצבע. היא נראית מאוד שמנה ו"מעוכה". מישהו מכיר דבר כזה? כאילו שהק"פ לא מספיק לבד... טוב, נראה לי שהיום נוריד לאוריה את הנעליים כבר לשעתיים, סתם כי אני מפחדת בבת אחת להוריד ל- 6 שעות. אבל אחרי 23 שעות עם נעליים, גם שעתיים בלי נראה לי המון! יום טוב לכולם.

Adoushi

New member
אני יודע שהיה המון וויכוחים על מספר

השעות של הנלעיים בפורום. רציתי רק להזכיר ולהעלות כמה נקודות: - הנעליים אינם מתקנים אלא שומרות על התיקון שהושג בגיבוס ומינפולציות. - זמן, לפי פונזטי: שלושה חודשים של 23 שעות ביממה ואחר כך Nights and Nap Times שזה משהו כמו 16 שעות ואחר שהתינוק עומד אפשר להוריד ל 12 - 14 שעות. אז אני לא כך כך יודע מאיפה הרעיון להשאיר את הנעליים ל 23 שעות ליותר משלושה חודשים. - במקרה, חס וחלילה, של חזרה..הנעליים לא יועילו בהרבה, לרוב צריך גיבוס ובמקרה הכי רע ניתוח. זיהוי מוקדים מונע ניתוח. מקווה שתשובתי שפכה קצת אור. יום טוב

היי אמא לילדה גדולה,

באתר של אושרי בנספחים, תמצאי מכתב מפונזטי לגבי השעות. loos_ligaments.doc זה מה שאיהאב כתב לך כאן. זה לא קשור לאושרי. להפיך לאושרי יש גמישות יתר מה שחשבו שיכול להוריד את הסיכוי לחזרה של ק"פ. אני תמיד קוראת על הורדת השעות בבת אחת. תהנו. וביקורת עושים כל 3 חודשים (אנחנו אפילו קובעים כל חודשיים וחצי). רק בשלב מאוד מאוחר כל חצי שנה. בזמן האחרון אני קוראת בפורום ביהו כל מיני "בעיות" עם בהונות. מוזר. תלכו לבדיקה. אם אקרא משהו קשור, אכתוב לך. ותודה רבה על האירוח. היה כיף להכירכם סוף סוף! המון המון תודה.

בעיה בבוהן

רציתי לציין שנקלנו בבעיה עם אפרת (בת שנה) וגם אנחנו לא הבנו מה קרה. היתה לה בועה בבוהן באחת הרגליים, והעסק הסתבך עד לאנטיביטיקה ורק אחרי שבועיים המקום נרפא. המסקנה הייתה שהנעל הייתה קטנה ולחצה לה על הבוהן, (מדובר במצב גבולי ולכן לא עברנו לנעליים הגדולות יותר). ברגע שהבנו זאת, עברנו לנעליים הגדולות, ודבר נוסף מאוד חשוב, אני מקפיד לבדוק לאחר הנעילה שהיא לא מקפלת את הבוהן. במידה והבוהן מקופלת אני פשוט מיישר בעדינות אותה ואז מחזק את הקשירה ומאז ב"ה הכל בסדר. בהצלחה אילן

רחליקה1

New member
אני אחרי לבטים מאד קשים

החלטתי להיצמד לפונסטי הטוב והישן. וברגע שהגעתי להחלטה הזו אני יותר רגועה עם הורדת הנעליים. מתן הייתה 3 חודשים עם 23.5 חודש עם 20 שעות (עד שהחלטנו על פונסטי קלאסי) ועכשיו חודש וחצי כבר עם 18 שעות. מקווה רק לטוב.

למעלה