יורד מהגדר

Oligogil

New member
יורד מהגדר

זהו (כנראה...) מחר אני מתחיל הקרנות במשרה מלאה, 6 שבועות ,5 ימים בשבוע מקווה שארגיש מספיק טוב כדי לדווח מהשטח 22.1.06 זה קרוב או רחוק ? (גמר טיפול)

גיל יקר../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

אני מקווה שה-22 לינואר זה ממש ממש קרוב, כמו שזה נשמע. אתפלל לשלומך ואשמח לקבל דיווחים מהשטח. שולחת לך הרבה אור ואיחולי החלמה, אילת.

paranoize

New member
היי אילת

מה שלומך? איך את מרגישה? אנחנו מחכים שבוע הבא להתחלת הכימו (אישרו לנו עכשיו דרך קופת החולים) האם הבחילות יותר חזקות במינון הגבוה יותר או שהזופרן יקל? אבא שלי די חושש מהתחלת הטיפול. מה גם, שהוא מאוד יורד במשקל, וקיבל בנוסף להכל עוד התקף אתמול בלילה, ונשאר בבית החולים לילה. הייתי רוצה לשמוע איך הכימו לבד מבחינת תופעות הלוואי. המינון שהוא אמור להתחיל הוא 360 מ"ג (בסדרה של 5 ימים טיפול, 23 בלי). המון תודה לילה טוב ובריאות!!!!!!

דגנילי

New member
בהצלחה בהצלחה

אצלי תקופת ההקרנות זכורה לטובה. אחרי טיפולי כימו קשים... אחרי שנה וחצי שהיה אסור להיות חשופה לשמש.. סוף סוף "השתזפתי". הגרון קצת צרב לי והייתי עייפה מרגיל - אבל זה הכל. ואחר"כ - אח"כ הייתי בריאה! מאחלת לך בדיוק אותו הדבר, בהצלחה!

Oligogil

New member
תודה לכל המברכים והמעודדים

אני אחרי טיפול מס' 1 כנראה ששינויים אתחיל להרגיש בעוד שבועיים בערך תודה ובריאות לכוווווולם

בהצלחה ../images/Emo57.gif

שישה שבועות.. תלוי מי סופר.. חלק יעבור לך מהר, חלק יעבור לך לאט אבל זה יעבור וזה מה שחשוב לזכור. מאחלת שהטיפולים יעברו עם מינימום תופעות לוואי ומקסימום השפעה על הגידול

paranoize

New member
הי גיל

מקווה בשבילך שיעבור מהר מהר מהר, אבא שלי סיים את ההקרנות עם הטמודל (30 במספר) לפני שלושה שבועות, ובשבוע הבא מתחיל רק כימו במינון גבוה יותר, ממה שראיתי אצלו, הדבר היחיד שהפריע לו היתה העיפות, שהתגברה ככל שהטיפול התקדם, מעבר לכך, להקרנות לא היו אילו שהם תופעות לוואי אחרות, אז תישן קצת יותר. מה שכן, הוא יורד כעת במשקל, ואמר לנו האונקולוג שזו גם השפעה של ההקרנות. בכל מקרה, מחזיקה לך אצבעות שיעבור מהר ובקלות, רפואה שלמה והמון המון המון בריאות!!! דרך אגב, היכן אתה עובר את ההקרנות? אבי עבר בתה"ש ולקראת סוף הטיפול, היו להם שם בעיות קשות עם המכשיר שכל הזמן התקלקל. (בחדר 7) המון הצלחה

azehu

New member
גיל יקר

אני מקווה שגם בימים הקשים תוכל לעשות דברים טובים לך, שיהיו גם נקודות אור. אני בטוחה שלא יהיה קל, אבל יהיו גם ימים מדהימים, כמו בכל תקופה בחיים. מחזיקה לך אצבעות... (לאמא שלי עזרו מסג'ים והמליצו לה גם על אמבטיות עם מלחים - שהיא האמת לא כ"כ בקטע של זה).

מזל 15

New member
אצל אחי עובר בשלום

שלום גיל, אחי כבר בסיום המחזור השני. הולך ברגל כל יום וחושב על המחר. לדבריו הוא חש עייפות בערב (הוא צריך לנסוע למעלה משעה לבית החולים). על ההקאות הוא התגבר בעזרת תרופה נוספת. מקווה שיעבור בקלות ושתגיב היטב לטיפול. אסתר

למעלה