יורה גובו הקרואטי מועמד להפועל ב"ש

HBSFC1

New member
יורה גובו הקרואטי מועמד להפועל ב"ש

חלוץ קרואטי העונה לשם יורה גובו, מועמד להפועל ב"ש. גובו, שיחק בעונה שעברה במדי פארלאמיני, תחת שרביטו של מיודענו אלי גוטמן. גובו בן ה-29 שיחק במדי פארלמיני 18 משחקים, ומתוכם כבש 4 שערים. ניר קלינגר, שהחליף את גוטמן באימון הקבוצה הקפריסאית, החליט לשחרר את החלוץ הקרואטי.

.

גובו למעשה נולד בבוסניה ויש לו גם אזרחות בוסנית וגם קרואטית (כמו מיודענו חלילוביץ...) הוא עבר לקרואטיה והיה בנוער של היידוק ספליט, לאחר מכן שיחק בשיבניק הקרואטית. אחר כך הוא חזר לבוסניה ושיחק אצל אלופת בוסניה, ואף שיחק במדיה במוקדמות ליגת האלופות מול ניוקאסל. גילו המדויק הוא 28.5

HBSFC1

New member
מייקל הוא נחשב לסקורר?

או לחלוץ בינוני מאוד שמדשדש בליגות מוזרות? נ.ב. איזה כיף לראות אותך פה בפורום:)

לא ממש...

הוא משחק כחלוץ חוד. כמו שאמרת, בקפריסין הוא כבש 4 שערים, ובליגה הקרואטית הוא כבש 2 (שותף בחלק מהעונה), לעומת החלוץ של הפועל ת"א יוליץ' שכבש 11 למשל. בבוסניה הוא היה יותר טוב, שם הוא נחשב לחלוץ הטוב ביותר בקבוצתו. נראה לי שלליגה הלאומית הוא טוב, כי הרמה היא בערך כמו בבוסניה. חוץ מזה אם גוטמן הביא אותו, אז כנראה שיש בו משהו (גוטמן אוהב קרואטים והביא את רוסו,מילנקו וכו') נ.ב כיף להיות פה

דארקו

New member
לפי הנתונים הוא נראה חלוץ דיי בסדר

אבל לטעמי לפני שהולכים ומחתימים חלוצים זרים קצת אלמוניים, הייתי במקום לנדאו מנסה להביא זרים שהיו בעבר בישראל. פיטר אמולה שהיה בעונת העלייה, יכול להיות מצויין בעמדת החלוץ למשל.

הייתי רוצה לראות את אמולה חוזר וגם.

הכרטיס שייך לב``ש.. ולגבי החלוצים, חייבים שפדידה ישאר! מדובר באחד החלוצים הטובים בארץ, שנה שעברה פשוט לא היה מי שיתן פס לגול אבל השנה אלעד חזר

מוצארט

New member
ככה נראים חלוצים בהפועל

4 שערים ב18 משחקים, ואנחנו עוד רוצים להחתים אותו...

למעלה