יורו 2024 בכדורגל

dory30

Well-known member
מעניין אתכם? את מי תעודדו? האם הפוליטיקה תשנה את אהדתכם לנבחרת מסוימת? והאם ניתן לשמוח ממשהו שולי כמו כדורגל (שאני מאוד אוהב) במצב הנוכחי שלנו?

לא מבין בספורט ולא מתעניין. החברה שלי אוהבת את מכבי חיפה ולי יש קצת סימפטיה לא ברורה למכבי תל אביב, אולי בגלל השיר שלהם ושמם המלבבים. אני גם לא מבין שום דבר בפוליטיקה המשעממת, בקושי זוכר מי ראש הממשלה. שאל אותי על ספרות ועל פילוסופיה, בזה אני מתעניין.

dory30

Well-known member
לא מבין בספורט ולא מתעניין. החברה שלי אוהבת את מכבי חיפה ולי יש קצת סימפטיה לא ברורה למכבי תל אביב, אולי בגלל השיר שלהם ושמם המלבבים. אני גם לא מבין שום דבר בפוליטיקה המשעממת, בקושי זוכר מי ראש הממשלה. שאל אותי על ספרות ועל פילוסופיה, בזה אני מתעניין.
לגיטימי. אבל אולי יש כאן אנשים שכן אוהבים את זה? אני אגב קרוב להשלמת המותחן "ארץ המנזרים". מרתק, במיוחד בוער לי לסיים אותו לפני שאקנה ספרים חדשים בשבוע הספר (את רובם אקרא אחרי היורו במהלך השנה הקרובה) וכן כי בקרוב הוט יפיקו סדרה המבוססת עליו.

אני מעביר את השבתות בקריאה ועיון בספרים. עכשיו קראתי קצת במותחן שקניתי פעם של הרלן קובן, משהו עם "היער" על חקירת רצח אחות שהיה במחנה ביער בגיל הנעורים.

Lucifer LightBringer

Well-known member
Let's Go Scotland....
מה הסיכוי שהם יזכו בזה?
זה בטח כמו הסיכוי שנתנו ליונייטד לנצח את סיטי בגמר שהיה לפני כמה זמן.
להמר או לא?, זאת השאלה!

dory30

Well-known member
לוציפר, אין לי שום דבר עם סקוטלנד. בייחוד אחרי שהתגלה כי מדובר בחבורת אנטישמים פרו ערבים. עזבתי את ספרד אחרי שנים, והחלטתי לתמוך בנבחרת שבעבר עודדתי, פורטוגל. בעבר הרחוק התחלתי כאוהד הולנד. בדרום אמריקה אני יותר יציב, ברזיל כל השנים.

Lucifer LightBringer

Well-known member
לוציפר, אין לי שום דבר עם סקוטלנד. בייחוד אחרי שהתגלה כי מדובר בחבורת אנטישמים פרו ערבים. עזבתי את ספרד אחרי שנים, והחלטתי לתמוך בנבחרת שבעבר עודדתי, פורטוגל. בעבר הרחוק התחלתי כאוהד הולנד. בדרום אמריקה אני יותר יציב, ברזיל כל השנים.
אני לא נכנס לפוליטיקה. חוץ מזה תחשוב להמר על סקוטלנד, זה כמו להמר על ליסטר שתזכה בפרמיר ליג לפני כמה שנים או קריית שמונה.

dory30

Well-known member
אני לא נכנס לפוליטיקה. חוץ מזה תחשוב להמר על סקוטלנד, זה כמו להמר על ליסטר שתזכה בפרמיר ליג לפני כמה שנים או קריית שמונה.
תיהנה. אני מעודד את הפורטוגלים וגם קצת את האנגלים, שלדעתי יזכו סופסוף ביורו.

למעלה