יורו 2024

היום ספרד -צרפת ומחר הולנד-אנגליה בחצאי הגמרי של הטורניר

• ספרד- אנגליה

Votes: 1 25.0%
  • ספרד- הולנד

Votes: 3 75.0%
  • צרפת- אנגליה

Votes: 0 0.0%
  • צרפת- הולנד

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    4

דיברגנט חדש

Well-known member

היום ספרד -צרפת ומחר הולנד-אנגליה בחצאי הגמרי של הטורניר​

ספרד עשתה לצרפת בדיוק את אותו דבר שהולנד עשתה לנבלה הטורקית וניצחו 1:2 לאחר שפיגרו 1:0 :)
אומנם, הם שיחקו יפה ובאמת הגיע להם לנצח, אך אני לא סובל את שניהם בשל האנטישמיות שלהם ומקווה, כנראה שלא יקרה :( שמנצחת הטורניר תהיה מחצי הגמר היום.

dory30

Well-known member
אומנם, הם שיחקו יפה ובאמת הגיע להם לנצח, אך אני לא סובל את שניהם בשל האנטישמיות שלהם ומקווה, כנראה שלא יקרה :( שמנצחת הטורניר תהיה מחצי הגמר היום.
תתפלא, אבל כמוני כמוך. ולחשוב שעד לטורניר הזה אהדתי את ספרד. לא עוד, אלא אם כן ישנו את המדיניות שלהם. במדריד יש יותר אהדה לנו מאשר באזור ברצלונה ובבסקים.

דיברגנט חדש

Well-known member
תתפלא, אבל כמוני כמוך. ולחשוב שעד לטורניר הזה אהדתי את ספרד. לא עוד, אלא אם כן ישנו את המדיניות שלהם. במדריד יש יותר אהדה לנו מאשר באזור ברצלונה ובבסקים.
אנגליה עשו להולנד את אשר הם עשו לנבלה הטורקית, הפכו את התוצאה.

shaay2377

New member
מה יהיה משחק הגמר?
אם אני סופר את כל הטעויות של סאותגייט לטורניר, טעויות אינסופיות..
לא זימן את ראשפורד,מדיסון,גריליש,
ייבש את פאלמר, לא שיתף את סאנצו
אבל העדיף כל משחק את הלוזר הארי קיין
ושחקנים קצת אלמוניים ברמה של הפרמייר כמו מיינו וווטקינס. זה פשוט פלא שאנגליה בכלל הגיעה לגמר בצורה הזו, בערך כמו שצרפת הגיעה לחצי גמר עם שערים עצמיים בלי שכבשה שער שדה.
ותכלס כולם ממדינות אנטישמיות, אבל מפרידים כדורגל מפוליטיקה אז העדיפות לספרד ששיחקה נורמלי, העדפה ברורה

dory30

Well-known member
אם אני סופר את כל הטעויות של סאותגייט לטורניר, טעויות אינסופיות..
לא זימן את ראשפורד,מדיסון,גריליש,
ייבש את פאלמר, לא שיתף את סאנצו
אבל העדיף כל משחק את הלוזר הארי קיין
ושחקנים קצת אלמוניים ברמה של הפרמייר כמו מיינו וווטקינס. זה פשוט פלא שאנגליה בכלל הגיעה לגמר בצורה הזו, בערך כמו שצרפת הגיעה לחצי גמר עם שערים עצמיים בלי שכבשה שער שדה.
ועל כן הוא התפטר. לא יודע אם רק זהות המאמן היא שמנעה מאנגליה את הגביע, אבל זה בוודאות היה גורם מרכזי. נראה ב-2026.

shaay2377

New member
ועל כן הוא התפטר. לא יודע אם רק זהות המאמן היא שמנעה מאנגליה את הגביע, אבל זה בוודאות היה גורם מרכזי. נראה ב-2026.
הוא התפטר כי זה לא הכישלון הראשון שלו בנבחרת אנגליה. הוא הגיע נפוח ומלא אגו והאמת שאנגליה אולי הכי מבוזבזת חוץ מפורטוגל ובלגיה, מלאים בכשרונות מוכחים אבל תקועים בלחץ וחוסר ביטחון במעמד הבינלאומי

dory30

Well-known member
טוב, נראה שצדקתי. ויש לי הרגשה שהאנגלים יפתיעו את הספרדים. באליפות כ"כ מכוערת, נבחרת עם כדורגל יפה לא תזכה.

דיברגנט חדש

Well-known member
טוב, נראה שצדקתי. ויש לי הרגשה שהאנגלים יפתיעו את הספרדים. באליפות כ"כ מכוערת, נבחרת עם כדורגל יפה לא תזכה.
רק אם יהיה שידור חוזר של היפוך התוצאה כפי שהורגלנו במשחקים האחרונים?
כרגע 0:1 בפתיחת המחצית השנייה לספרד.

דיברגנט חדש

Well-known member
ספרד הגיעו למקום ראשון בגלל המאמן ואנגליה למקום שני- למרות המאמן.
המאמן האנגלי לוקה בקיבעון, לא מתאים לכדורגל המודרני בדיוק כמו מסינה ואובראדוביץ' בכדורסל, שלמרות שהם מאמנים גדולים, לא הפנימו שהכדורסל השתנה ולכן לא מצליחים לזכות באף תואר בשנים האחרונות.

פולגאר

Well-known member
המאמן האנגלי לוקה בקיבעון, לא מתאים לכדורגל המודרני בדיוק כמו מסינה ואובראדוביץ' בכדורסל, שלמרות שהם מאמנים גדולים, לא הפנימו שהכדורסל השתנה ולכן לא מצליחים לזכות באף תואר בשנים האחרונות.
מאמן אנגליה התפטר, לא שהיה לו הרבה ברירה, אחרת היה מפוטר בבושת פנים :-):

למעלה