יורם, אחרי השחור 'מהר טללים'

eOfer

New member
יורם, אחרי השחור 'מהר טללים' ../images/Emo54.gif

מהי לדעתך אופציית החזרה המעניינת ביותר לבית אורן ? האם כדאי וניתן לגלוש לעין קדם, לחבור לאדום בנחל גלים, לטפס באדום לכיוון עין ספונים ולהתמיד על הירוק חזרה ?
מראש.

BikingViking

New member
משוגע

אם זה השחור שיוצא מחוות הסוסים - הוא פראי למדי. (אם זה מה שאני דיברתי עליו)

יורם חן

New member
עופר../images/Emo26.gif

לגבי הסינגל השחור לא ניתן להמשיך בו עד לעין קדם. מרגע שהוא ניכנס לנחל נדר, הואדי המוליך לעין קדם, לא רכיב . שים לב לתיאור של הסינגל ול- הודעה ישנה שלי. עדיף- לאחר שגומרים את הקטע הטכני הקשה של סוף הסינגל, עוברים בדרך 4X4 ופונים בה שמאלה והיא מטפסת חזרה לכיוון החי בר, אחלה עליה ואח"כ ניכנסים לכביש השירות הפנימי של החי בר, קטע מהיר ונחמד ואח"כ לדעתי כדאי לצאת לצומת דמון, לרדת את נחל אלון, לא לעלות לשוקף אלא להמשיך בבקעת אלון לכיוון חניון האגם, סינגל מדליק העובר בעין אלון... . מהאגם לעלות לבית אורן מהחלק האחורי (השביל הכחול).

איתי נ

New member
סינגל בעין אלון?

האם הכוונה לאדום (מתחת לקשת), או אולי הבוונה לירוק שעובר משמאל (דרום מערב) לחירבת אלון? בעבר נראה לי מלא בסבך ולא רכיב. השביל הכחול - בהחלט מומלץ. יש כמה יציאות לכוון בית אורן או שאפשר לרדת לרפת ואז לעלות דרך נחל מתלה (שמזמן לא הייתי שם) או רכס מתלה.

יורם חן

New member
איתי- הכוונה לירוק שמגיע מנחל אורן

וחובר לאדום שמגיע לעין אורן בחניון האגם

איתי נ

New member
תודה !!

הורידו שם קצת צמחיה או שתמיד היה רכיב? ברכיבות האחרונות שלי באדום (לפני כמה חודשים!) ראיתי ששם הורידו צמחיה. מה מצב שלולית הבוץ ביציאה מהסבך לכוון החניון (היא חדשה יחסית - רק מסוף החורף האחרון)? הקטע בין היציאה מנחל אלון עד חירבת אלון היה מלכודת בוץ בחורף האחרון. אני מקווה שמצב הסינגל הירוק יהיה טוב יותר.

למעלה