יורם,ארנון,רונן וגדי חזרו

יורם,ארנון,רונן וגדי חזרו ../images/Emo26.gif

ממירב לא מזמן והם מוסרים שהכל תקין , כולם שלמים ובריאים
- הסינגלים מרגישים טוב
- הסלעים חזקים עקשנים וקשים כרגיל
- הדרופים לא התנמכו
(ככה בעברית?) והמחצלת היתה הפעם של ארנון וגם הפינג'ן
והנוטלה והמצה
שנגמרה סופסופ.גדי (זה אני)הביא את הצ'יי
מסלה את הגזיה
ואפילו כמה טיפות גשם
שירדנו על קודקודינו.

יורם חן

New member
איזה כיף היה היום ושיהיה חג שמח../images/Emo41.gif

לכול חברי הפורום והרוכבים באשר הם כמו שגדי כבר גילה, התכוננו היום לסדר במרכז מיר"ב, בדקנו את החמץ בפינות והשארנו כיסא לאליהו (יותר נכון הורדנו אותו נמןך ולקחנו גוף אחורה......) אגב, רכבנו בסינגל חדש שלא הכרנו קודם- לקראת סוף הסינגל האדום, לפני העליה למשטח הסלע שמוביל בהמשך לכחול (לכיוון נחל מערות), ישנו סינגל שיוצא שמאלה, אחלה מסלול שבהמשך מתפצל- ימינה לירידה חדה ושמאלה לעליה חבל על הזמן). עדיף כמובן לתפוס אותו מלמעלה ולרדת אותו (פעם הבאה) ושוב, חג שמח ורכיבה בטוחה לכולנו !!

arnonke

New member
סנונית ראשונה "ויורם הכה בסלע"

היה אחלה כרגיל מזל שהטרקטור של הגנן בקיבוץ החליט לעמוד תחת חלוני בדיור ב - 6:30 בבוקר ולקרוע מעלי את שנתי הערבה תודה לך עמית (זה שמו בישראל) וחג שמח. רגע לפני שאני מתעלף אל מנוחת התרום סדר, קבלו את יורם "מפצח הסלעים" בזרימה לכיוון הים. כל מילה מיותרת

ככה אומרים- התנמכו

רבתי על זה בדיוק עם אחותי.....איך אומרים, התמנכת, או הינמכת. ומסתבר שהיא צדקה....אומרים התנמכת... מישהו רואה הסבר לשוני? הנה אחד כזה:: עכשיו אני מנמיך. את מי אני מנמיך? את גדי אלוני! עכשיו אני מונמך. ע"י מי אני מונמך? ע"י פיש! עכשיו אני מתנמך. אני מתנמך ע"י עצמי.... הינמכת זה בעצם עבר של מנמיך/מנמיכה. Understood?

ריב לשוני

אין דבר כזה נומך. אפשר להגיד הוא נמך אתמול אבל זה לא נכון לשונית.

timon1

New member
חבר'ה, אתם כולכם קטנים בתורה

אני בן 27 ולומד במכללת עמק הירדן, יש לי בכיתה בחור "אינטיליגנָט" שטוען שכשמנכ"ל עושה את עבודתו זה נקרא "לֵמָנכֱ"ל"... ואתם פה מתעסקים בקטנות

arnonke

New member
קח אותו לאט את הזמן...

...שתי שניות לפני ההתרסקות...

יורם חן

New member
ארנון, יופי של תמונה באויר ../images/Emo59.gif

הטיימינג של גדי היה במקום (במקרה ספציפי זה.....)

למעלה