קודם כל - השאלות פה הן לכולם
אני לא מומחה, אני "רק" מנהל את הפורום. כל שאלה שיש לך תפנה בבקשה בכלליות ולא ישירות אלי. יש פה אנשים שיודעים יותר ממני (ואני לא מתבייש להודות
) לשאלתך - הטעיות רגילות של להסתכל משאלה, לתקוע את הרגל שמאלה ואז לפנות ימינה, זו דרך אחת לדאוג שהשומר שלך יתן לך 2 מטר מרווח לתפיסה. אופציה אחרת היא ה-Stop and Go שזה אומר שאתה רץ בפול ספיד 6 צעדים, עוצר במקום, מתחיל להסתובב לכיוון קו ההתקפה ואז, כשהשומר שלך מתחיל להתקרב אליך, מזנק לעומק השדה. הרבה פעמים מהלך כזה ישאיר אותך פנוי למסורת עומק. ההבדל בין מסירת עומק למסירה קצרה הוא כמה זמן עליך להשאר עם התוכנית המקורית למהלך. במסירה קצרה אתה מקבל הנחייה כמו: רוץ 5 יארד, פנה ימינה 90 מעלות וחכה למסירה אחרי שתחצה את קו ה-LB. אחרי שסיימת את המסלול הזה אתה עם העיניים על ה-QB. אם הוא עוד לא מסר ואתה חופשי - אתה מרים את היד להראות לו שאתה פנוי (אם אתה פנוי). אם הוא מסר - אתה אמור לרוץ לכיוון המסירה לעזור למי שתופס להתקדם כמה שיותר. אם הוא בצרות אתה מוותר על הזכות לתפוס כדור וחוזר לעזור לו למסור. אבל בכל מהלך זה משתנה, כל שחקן עושה את זה אחרת וכל QB ירצה שתעשה משהו אחר. הכי חשוב זה שתשמור על המסלול שאמרו לך ותהיה פנוי. ולאט-לאט. כך משחק אתה תלמד יותר.