יורם יש לי שאלות אלייך

royassis

New member
יורם יש לי שאלות אלייך

שאני reciver ושאני רץ את ה route שלי יש איזה הטעיות שאני יכול לעשות ? ואם כן תאמר לי איזה למשל .... ועוד משהו ... שרצים long or short patterns מה ההבדל ? כאילו מה אני צריך לעשות אחרת ב route קצר מ route ארוך ?

Yo-man

New member
קודם כל - השאלות פה הן לכולם

אני לא מומחה, אני "רק" מנהל את הפורום. כל שאלה שיש לך תפנה בבקשה בכלליות ולא ישירות אלי. יש פה אנשים שיודעים יותר ממני (ואני לא מתבייש להודות
) לשאלתך - הטעיות רגילות של להסתכל משאלה, לתקוע את הרגל שמאלה ואז לפנות ימינה, זו דרך אחת לדאוג שהשומר שלך יתן לך 2 מטר מרווח לתפיסה. אופציה אחרת היא ה-Stop and Go שזה אומר שאתה רץ בפול ספיד 6 צעדים, עוצר במקום, מתחיל להסתובב לכיוון קו ההתקפה ואז, כשהשומר שלך מתחיל להתקרב אליך, מזנק לעומק השדה. הרבה פעמים מהלך כזה ישאיר אותך פנוי למסורת עומק. ההבדל בין מסירת עומק למסירה קצרה הוא כמה זמן עליך להשאר עם התוכנית המקורית למהלך. במסירה קצרה אתה מקבל הנחייה כמו: רוץ 5 יארד, פנה ימינה 90 מעלות וחכה למסירה אחרי שתחצה את קו ה-LB. אחרי שסיימת את המסלול הזה אתה עם העיניים על ה-QB. אם הוא עוד לא מסר ואתה חופשי - אתה מרים את היד להראות לו שאתה פנוי (אם אתה פנוי). אם הוא מסר - אתה אמור לרוץ לכיוון המסירה לעזור למי שתופס להתקדם כמה שיותר. אם הוא בצרות אתה מוותר על הזכות לתפוס כדור וחוזר לעזור לו למסור. אבל בכל מהלך זה משתנה, כל שחקן עושה את זה אחרת וכל QB ירצה שתעשה משהו אחר. הכי חשוב זה שתשמור על המסלול שאמרו לך ותהיה פנוי. ולאט-לאט. כך משחק אתה תלמד יותר.

royassis

New member
אהה אוקיי

פשוט חשבתי שיש הבדל יותר גדול בין מסלולי קיצה ארוכים לקצרים. כל מיקרה תודה. אם יש פה משהו שיכול לתת לי עוד טיפים אז שיתן.

דנייייי

New member
ההבדל הכי גדול

בין מסלול קצר למסלול ארוך זה הזמן שבו לוקח לך לפתח את המסלול כמו שרשף אמר במסלול קצר אין לך את הזמן להרבה הטעיות, הטעיה אחת על ההתחלה וכבר להיות במהירות מקסימלית. מסלול ארוך יש לך את הזמן ללפחות שני הטעיות וכמובן לשנות מהירויות בהתאם...

royassis

New member
רגע רגע רגע

לשנות מהירויות ? אתה לא אמור לרוץ הכי מהר כל הזמן ?

royassis

New member
היי אז תבסיר לי

אז תסביר לי באיזה מהירות אני אמור לרוץ ומתי ?

דנייייי

New member
הכל תלוי

באיזה מסלול אתה אמור לרוץ ומה המיקום במגרש בכל אופן שינויי מהירות זה גם חלק מקטגוריית ההטעיות... וזה גם חלק מתחושה שמתפתחת עם הזמן, מתי צריך מסלול עם פול גז ומתי להתחיל לאט יחסית ואז להתפוצץ ולהעביר הילוך

royassis

New member
אוקיי

ואללה ....... קראתי באיזה אתר על פוטבול שיש ארבע שלבים בריצה את ההתחלה שמתחילים לרוץ, את ה glide שאמורים לרוץ לכיוון שרחוק יותר מהכיוון של הנקודה פניה שלך בריצה בהדרגתיות, את הספרינט שמנסים להטעות את המגן כאילו אתה רץ רחוק, ואת השבירה זה שמשנים מסלול. אז לא הבנתי איך אמורים להיכנס לספרינט אם אני כבר רץ בפול מהירות.

Yo-man

New member
ועוד סיבה

אם אתה רץ הכי מהר שאתה יכול, אחרי בערך 7-5 שניות תצא מהטווח של ה-QB.

royassis

New member
אתה צודק

הייתי צריך להאט באמצע הריצה שלי כי הייתי פנוי ורציתי לתת ל qb זמן למסור לי. אבל אני לא מבין את זה ..... אם עוברים את המגן שלך לא אמורים לרוץ הכי מהר כדי שהוא לא ידביק אותך?

למעלה