יורמוש... חכה בחוץ כשאני כותבת, טוב???

ligill

New member
יורמוש... חכה בחוץ כשאני כותבת, טוב???

היום, ה - 28 לודש, עברו שבועיים מאז הפעם הראשונה שנפגשנו. לקח לנו חצי שעה לקבוע בטלפון - אחרי שכל פעם סטינו מהנושא. לקח לך חצי דקה בשביל ה``קליק`` - אחרי שעשיתי לך אחד מהפרצופים שלי. לקח לי שלוש דקות לחשוף בפניך פריט לבוש, אההה.... מסויים. לקח לך שלוש דקות וקצת להחליט שאני אולי שרמוטה, אבל חמודה. לקח לנו שעה וחצי של שיטוטים באבן גבירול כדי למצוא בית קפה שהסכמנו עליו. לקח לך כמה דקות להבין שהרגליים שלי לא הגיעו לצד שלך של השולחן במקרה. לקח לי כמה הצגות והיעלבות מזוייפת כדי שתנשק אותי. לקח לנו הרבה כוח רצון, שיחות טלפון, נסיעות בינעירוניות, תסכולים, התלבטויות ואפילו כאסח קטן בשביל להתגבר על המרחק. לקח לנו חודשיים בשביל להגיע עד היום. אני יכולה עכשיו להגיד בבטחון לכל הספקנים למיניהם שטוענים שמצ`אטים לא יוצאים קשרים רציניים - זה היה שווה את זה!! זה היה שווה את זה שיורמוש גורם לי לבהות במסך באחד הפרצופים שלי כשאני קוראת את מה שהוא כתב לי בפורומים, זה היה שווה לשבת איתו היום ולהסתכל על הים. וגם אם חודשיים לא נראים כמו הרבה זמן בגלל שהתראינו רק פעם - פעמיים בשבוע - הרי שמערכת היחסים הזאת התקדמה די מהר, כך שזה מתאזן... אז יורמוש... יום חודשיים שמח, שנה טובה ו... מצטערת על השישיית מים מינרליים שדפקתי לך בברך. מתה עלייך ליווש

למעלה