יורקים עלינו ואנו אומרים גשם ברכה

hebrew1

New member
יורקים עלינו ואנו אומרים גשם ברכה

לצערי הבנתי מזמן כמה נכון המשפט "אדם בתוך עצמו הוא גר ולפעמים גם לעצמו הוא זר" לצערי נולדתי נכה ואף השג או שום סכום כסף בעולם לא יוכל לקחת מימני את הצרה הזאת ולצרות אף פעם לא מתרגלים מה שמעצבן עוד יותר זה הקשיים המיותרים שמפילה המדינה המחורבנת הזאת על האזרחים שלה וקל וחומר על הנכים שבהם היום קרוב ל-9 חודשים אחרי תחילת עבודתי התעוררו פקידי הביטוח הלאומי והחליטו שאני אינני זכאי יותר לקיצבת נכות כי אני עובד ומשתכר למחיתי. למרות שבמכתב שנישלח אלי מציין הביטוח הלאומי שההכנסה המותרת ברוטו המזכה בקיצבת נכות היא עד 55% אחוז משכר הממוצע במשק כרי 3,830 ברוטו ולמרות שבטופס 106 ששלחתי לביטוח הלאומי מצויין שאינני מגיע למשכורת זו. נשללה זכאותי לקיצבת נכות. היום על מנת לקבלה חזרה עלי להתרוצץ במסדרונות הביטוח הלאמי לסיום מכתבי זה ברצוני לעלות בפנכים מספר טעויות קשות הנהוגות בחוק קצבאות הנכים שעולות למדינה כסף רב רק בגגל שלא הושקע בהם חשיבה נכונה נכון להיום מחושבת הזכאות לקיצבה לפי גובה משכורת ברוטו וזוהי טעות ועוול נורא על שכר זה יש הוצאות ביטוח לאומי מס בריאות ומס הכנסה. מצב זה יוצר אצל הנכה דילמה מצד אחר עם ישתכר מעל התקרה המותרת שלא מאפשרת היום מחייה בכבוד גם לאדם ללא נכות תישלל זכאותו לקיצבת נכות. מהבחינה הכלכלית גרידא המדינה יוצאת מופסדת מכך שהיא לא יוצרת עידוד של נכים לצאת לעבודה אלה להיפך . ובכך מונעת מעצמה הכנסות נוספות המגיעות מאדם פעיל כמו מס הכנסה הוצאות דלק הוצאות כללה מזון ביגוד שלמעשה מחזירות לה בעקיפין את ההשקעה בקיצבאות במידה והנכה יושב בבית הוא עולה הרבה יותר כסף למדינה כי אדם שיושב בבית יוצר פחות וצורך פחות במצב הקיים היום ישנו מסר כפול ואכזרי ביותר לנכים מצד אחד טוענת המדינה לקידמה ומשקיעה בשיקום מקצועי של חלק מהנכים וברגע שהנכה מצליח להרים את הראש באה המדינה ואומרת עם תעיז להתקדם נעצור אתך ניקח לך את קיצבת הנכות ונהפוק את שכר המינימום שאתה מרוויח גם ללא כדאי עבורך. כל הכבוד מדינת ישראל ישר כח עוד קצת ואבדנו

המדינה שלנו והזכות לחיות?

יש חיה כזאת? במדינה שלנו לחלש אין זכות לחיות ובטח שלא בכבוד. זכות זו שמורה רק לצעירים בריאים. ההורים שלהם עדין בריאים עד 120 . שלא ידעו מה זה לגדל הורים, אחים, בני משפחה אחרים שמחלה פקדה אותם או תאונה , או פיגוע חס וחלילה. זכות לחיים שמורה גם עשירים ,פוליטיקאים ועוד יפי נפש. היכן אנחנו? עמדתי השבוע נבוכה ביותר כאשר נאמר לי שהורים ששכלו ילדתם בפיגוע קבלו 12,000 ש"ח וזה הוא על אובדן הבת בפיגוע. אני מתביישת! המדינה שלנו איננה יודעת להעריך ולהאריך את החיים מטרתה אחת ..... נכון ניחשתם!

למעלה