יושבי ארה"ב וקנדה שמעוניינים במגזינים לילדים

יושבי ארה"ב וקנדה שמעוניינים במגזינים לילדים

מבית קריקט. אני מצרף למטה קוד שאמור לתת הנחה של $14 ($19.95 במקום $33.95). בנוסף, אם תבחרו לקבל גם את המהדורה בדפוס וגם את הדיגיטלית, אמורים לקבל את הדיגיטלית חינם (בד"כ זה $17.99).
מי שלא מכיר את ההוצאה הזו, אז היא מאוד איכותית וכל המגזינים שלה נטולי פרסומות לגמריי.
נידלס טו סיי, שאין לי שום אינטרס אפילו פצפון בהוצאה הזו או במי ישתמש או לא בקוד.

http://www.cricketmag.com/ProductList.aspx?type=M

הקוד: EM604WB.D2

Sinophile

New member
נראה מעניין

עם איזה מהמגזינים יש לך נסיון (לאיזה גילאים)?
האם הילדים נהנים מהם? האם הם thought/creativity provoking?

בין שני הילדים שלי, אנחנו איתם כבר

למעלה מעשר שנים. יש להם שרות לקוחות מעולה, כך שאם לדוגמא התחלת מנוי עם מגזין מסויים אבל אחרי גליון או שניים החלטתם שאתם מעדיפים לנסות מגזין אחר, הם מיד יאפשרו לכם להחליף מנוי למגזין המבוקש.
בגדול, המגזינים שלהם מחולקים לשלושה סוגים על פי הנושאים שבהם הם עוסקים: Ideas&Science, Literature&Imagination, History&Culture, וכל נושא מחולק לכמה קבוצות גיל. כל מגזין מיועד לנושא אחד מהשלושה ולקבוצת גיל מסויימת.
יש להם דיאגרמה נחמדה שמראה את החלוקה לפי נושא וגיל פה (המקרא מתחת לעץ): http://www.cricketmag.com/2241-Welcome-to-Our-Family-Tree

את המגזינים של המדע עברנו עם הבכור מהראשון ועד האחרון. הצעיר שלי כרגע מנוי על Ask. כולם היו מעולים ושניהם מאוד אהבו את כל אחד מהמגזינים וכל אחד מהגליונות.
במגזינים של הספרות יש לנו ניסיון מאוד מוצלח עם ספיידר ועם קריקט.
עם ההיסטוריה היה לנו שנה אחת את קאלאיופי. אנחנו חשבנו שהוא מוצלח אבל הבן שלי כבר העדיף בגיל הזה את wired...

הפעם היחידה שבה שינינו מנוי היתה כשהתחלנו מנוי לספיידר עבור הבן הקטן, והוא הרגיש שהוא מוכן כבר לעבור לקריקט, שמיועד עבור קבוצת הגיל הבאה.

danakama10

New member
אנחנו מנויים על ASK

לי המגזין נראה איכותי מאוד, אך לצערי הילדים לא מתעניינים ולא מוכנים לקרוא וגם בקושי מוכנים להקשיב כשאני מקריאה.
אציין שבדרך כלל דברים כאלו כן מדברים אליהם, יכול להיות שהסגנון של המגזין פ/שוט לא תפס אותם. לא ברור.

במקומך הייתי מרים להם טלפון ומבקש שתקבלו

את אחד המגזינים האחרים שלהם. אפשר לנסות אחד מעל או מתחת קבוצת הגיל של Ask אבל באותו תחום, או מגזין מאחד התחומים האחרים. כשהיינו צריכים פעם אחת לעשות את זה הם החליפו לנו תוך 2 דקות. מבחינת שעות העבודה הם ממוקמים בחוף שלכם, באורגון או בוושינגטון סטייט אאל"ט.

למעלה