יושבת אנוכי ותוהה לא היה פה שירשור?

יושבת אנוכי ותוהה לא היה פה שירשור?

נמחק או שמע התפוגג.??? לפחות נוכל לומר שיעל כן מחקה שישורים בחודשיים האחרונים! מה תאמרו על זה חברה'??????

Yael Floyd

New member
די די די!!!

אתם פחות או יותר מנהלים פה את הפורום, בסדר? אבל בכל זאת אין פה מקום לריבים מיותרים אז חלאס.

Marmaduke

New member
כן באמת מאיה!!!

תתביישי לך!!! ככה את מרחרחת ריבים!!!!??? לא יפה!!!...צה צה צה יעל אנחנו אוהבים אותך באמת!!! רק לא מכירים אותך זה הכל!!! ו..מאיה... אני רוצה פרחים!!!!!!! אההההההההההה

מרחרחת ריבים????wtf

באמת כשתכירו אותי תבינו שאני אדם טוב!!! אתה רוצה פרחים????מה יש לך יום הולדת??????(אגב יש לי יום הולדת ב-17,חסכתי לך פאדיחה אני רוצה מזל"ט) אה ויש מישהו שבא לערב של הדורס????(שליחי הבלוז)

noosh

New member
הערב ב-19.6

יום חמישי הזה, הבארבי בת"א, אחרי הבגרות בהיסטוריה.. נו מור היסטוריייי!!! דרך מעולה לחגוג
היומולדת שלה, כפי שהבנתי, היא ב-17.6, מה שאומר - מחר

rainbow demon

New member
אז אין סיכוי שאני אגיע ../images/Emo4.gif

יש לי תוכניות ביום חמישי מהבוקר עד 10 בלילה... ולת"א אני לא אספיק בטוח להגיע בזמן... והיסטוריה אל תזכיר לי יש לי עוד בגרות בפיזיקה מחר לפני זה, אני לא יודע מה בכלל אני אספיק ללמוד לבגרות בהיסטוריה... אז בואו נעשה לה שירשור מזל טובים, והפעם תהיו בטוחים שנזכה לתגובה:)

ווי איזה יופי ברגע שאמצא דרך לחזור

גם אני באה... תגיד נוש צריך להזמין כרטיסים?????וכמה עולה כניסה ?ואולי יש טלפון שאפשר להתקשר לדבר עם מישהו? סליחה שנפלתי עלייך בצורה שכזו

noosh

New member
חחחח זה בסדר ../images/Emo13.gif

לא צריך להזמין כרטיסים, זה עולה 60 ש"ח לדעתי (עם קופון, שמדפיסים באתר של הבארבי), וטלפון לברר יש גם באתר של הבארבי

rainbow demon

New member
נכון אין פה מקום לריבים.....

אבל יש פה מקום להביע את דעתינו... ובמחיקת הודעות שלא היו בהם שום דבר מעליב כלפייך אלא דווקא כלפינו ("אנשים חרא") את רק הוכחת שאת לא מסוגלת להקשיב לדעות אחרים.

עזוב אותה אין טעם....

בין כה וכה זה עיניין של זמן עד שנפסיק לראות אותה פה... בנתיים היא מרגישה צורך להראות נוכחות(פה הוקמה אנדרטה לכבוד המנהלת הראשונה של פורום פינק פלויד)....

למעלה