יושבת ובוכה

ariane

New member
יושבת ובוכה

כבר לא יודעת מה לעשות. לא יודעת למי לפנות. זקוקה לעזרה ויש לי הרגשה שכולם זורקים אותי ממקום למקום כאילו לא יודעים איך לאכול את הסיפור שלי. מנסים למצאו לי פתרונות כשכולה יש לי בקשות מאוד ברורות, אני רוצה שיעזרו לי לצאת מהבור שבו אני נמצאת, בור שכרגע נופלת בו ואין לי במה להחז מסביבי. הרגשה נוראית שכל מה שאני עושה כדי לבקש קצת עזרה ממישהו כנראה לא מספיק מובן, לא מספיק ברור. אני בוכה כשאני לבד בבית, בוכה כשאני באוטו, בוכה בלילה. בוכה כי רפאל חסר לי וכועסת כל כך שהוא כבר לא איתי, כועסת שהוא הלך ככה בפתאומיות, בוכה שלא הייתי שם איתו כשזה קרה, ובוכה כי אין לי עם מי לדבר על זה. כל האופציות שיש לי הם בבקרים ולא רוצה לפגוע בעבודה שלי, לא רוצה ששם ידעו שהכל לא ורוד אצלי כי אני משחקת אותה שם שהכל בסדר איתי למרות הכל, מחכה להיות מאוד רחוקה משם כדי לשחרר את הלחץ ולפתוח את ברזי הדמעות. בקשתי שיסדרו לי פגישות במקום העבודה כך שאף אחד לא ישים לב ששעה אני נעלמת וחוזרת כמו שהיה לי במקום הקודם כי שם היה איש מקצוע במקום. אז כאן גם אמור להיות מישהי אך היא בהריון מתקדם אז מסובך קצת מכל הבחינות אז ביקשו שאלך להוא שהייתי קודם (ואז להעדר מהעבודה) פעם אחד כדי לחשוב יחד מה עושים... לא מתאים לי בקיצור. מה הם לא מבינים שאני צועקת אצילו ומשחקים איתי משחקים כאלה. אין לי כוחות יותר. בא לי לעזוב את הכל, כל כך קשה לי כבר עם המסיכה הזאת, עוד אתמול עדן שאלה אותי למה רפאל מת, אם בכלל הייתי יודעת מה קרה לו, הלוואי שיכלתי לתת לה תשובה אבל אני לא יודעת למה רפאל הלך וכנראה שלעולם גם לא אדע. אני כותבת נורא מבולבל אבל כבר לא יכולה לעמוד מול הגעגועים האלה, רואה כל הזמן את התמונות של המלאך שלי ורוצה שהוא יחזור, רוצה שהיום הנורא ההוא לעולם לא היה, רוצה להתעורר ולגלות שהוא פה וכל זה היה חלום רע. רוצה לחבק אותו ולא לתת לו ללכת ממני... לחבק אותו ואת דר ואת אלה שלושת המלאכים שלי. למה החיים האלה כל כך החזריים... למה

אתיקולה

New member
הי אדריאן כל כך ריגשת אותי שאינני מפסיקה

ים של חיבוקים ונישוקים שלוחים אליך יקירה ,כל כך מרגש מה שכתב,איך אפשר לנחם אם ששיכלה אם הבנתי טוב 3 ילדים,מה אכזר הוא הגורל ,אנחנו סך הכל בני אדם,ולא למדו אותנו איך מתגברים על שכול הכל מתנפץ לרסיסים מול אם שכולה .ארן לי מילים איך לנחם אותך ,על כזה אובדן ,אבל עדן המתוקהזכוכה לאם .וגם לה לא קל לכן חיזקי ואימצי ולו רק בשביל עדן שתבדל לחיים טובים וארוכים בוכה יחד איתך החזיקי מעמד אין לנו מה לעשות יטוב שיש לנו את הפורם הזה לשפוך את כל הלב ים של חיבוקים ממני יפית סבתא דל מאור ילד של אוראני מהניק של ביתי

דליה ח

New member
אריאן יקירתי,

נשמע שאת באמת מאוד מבולבלת, מחוץ לכעס והבכי שהם מובנים , הטיפול לא מתקדם ואת כבר רוצה לצאת מהבור שאת נמצאת בו כמו שכתבת. הטיפול המקצועי הוא הכרחי במצבים כאלה, אבל לא רק הוא. הרבה פעמים זו החלטה שלנו, לקום, להתמודד. עם בכי, עם השאלות שאין עליהם תשובות. אם אנחנו עושים את ההחלטה, אנחנו ברוב המקרים גם מקבלים כח לעמוד מאחוריה. נכון, זה קשה כשיש ילדים קטנים בבית, ושואלים שאלות קשות, אבל כל ילד מצפה מאמא להיות הדמות שעליה הוא יישען . אני מאמינה שאת מטפלת בכל הצרכים של עדן אפילו מעבר ליכולת שלך, מה שנותר זה להחליט שאת קמה, לא מתביישת לבכות, לא על ידה ולא יד חברים לעבודה . תהיי את עצמך, עם כל מה שיש. את לא עשית שום דבר רע, אין לך במה להתבייש. תהיי את, ומי שירצה יקבל, ומי שלא, אז יש לו בעיה. כך לפחות אני קיבלתי כוחות, בעבודה היו לי רגעי שבירה איומים. אפילו מול מטופלים שלי. קיבלתי חיזוקים וחיבוקים שנתנו לי כח לחיות כמו שאני חיה היום, לגבש קבוצת תמיכה , לתת ולקבל מכל הורה במידה שווה .

eaz1514

New member
../images/Emo201.gif לא נותר לי הרבה מה לכתוב

רק לחבק אותך ןלהבטיח לך שאנחנו כן מבינות לנו הכל ברור. כל מה שאת מתארת זה אבל על מות בנך, זה תהליך ארוך, חשבון נפש ארוך שראשית כל את צריכה לעשות עם עצמך, החלטות שאת צריכה לקבל איך את רוצה להמשיך לחיות את חייך. לא ברור לי איזה עזרה את מחפשת ולמה זה רק בבקר? כח יקירה, אילנה אמא של רונן

avif6

New member
אריאן יקרה

אינני יודע מה לאמר לך רק שאני מבין לליבך ומזדהה איתך. אני שולח לך שוב את הטלפון שלי ואם את רוצה לדבר ורק לפרוק אני מוכן להקשיב . תרגישי חופשי להתקשר .

אלינה12

New member
../images/Emo201.gif

אני כל כך מבינה אותך, אני גם לא מפסיקה לבכות. לא מסוגלת להיות לבד בבית. אני יוצאת לעבודה מוקדם בבוקר וחוזרת מאוחר בערב רק לא להיות לבד. בעבודה כל פעם רצה לשרותים לבכות שאף אחד לא יראה ולא ישאל. אנשים כל פעם שואלים "מה שלומך" ומה אני כבר יכולה לענות להם? את יודעת מה אני גיליתי, נדמה לי שרפאל ובועז קבורים ממש קרוב אחד לשני. באותה שורה, רק קבר אחד מפריד בינהם, בחלקת הילדים בסגולה. מקווה שתמצאי לך עזרה שמתאימה לך בשעות שמתאימות לך. אנחנו התחלנו ללכת לפסיכולוגית פעם בשבוע בערב. זה לא תרופת פלא וזה תהליך ארוך, אבל אנחנו לא מסוגלים להתמודד עם זה לבד.

avif6

New member
היי אלינה

יעלי שלי נמצאת על יד גם כן בחלקת הילדים בסגולה

למעלה