יושב בסן-פרנסיסקו על המים

avirokach

New member
יושב בסן-פרנסיסקו על המים

אני נמצא באזור סן פרנסיסקו, פאלו אלטו, למשך שבוע וחצי של עבודה. מישהו יכול להמליץ על בית קפה/מסעדה/מועדון טובים או מקום שחייבים להיות בו אם כבר נמצאים כאן? דרך אגב גם מקום זול לגדג`טים יהיה נחמד. אבי

באופן אישי לי היה מאוד משעמם בסן די

דיאגו וממה שאמרו לי אין המון לאן לצאת שם
חכה לעוד תגובות..

saritoosh22

New member
יקירתי, הוא מדבר על סן פרנסיסקו

לא סן דייגו. נכון שסן דייגו משעממת, אבל סן פרנסיסקו מדהימה.

odedee

New member
נסה בפורום טיולים בחו"ל

גאדג'טים זה כמובן Fry's.

גאדג'טים זה FRYS

יש שלושה חנויות FRYS באיזור דרום המפרץ - מדובה בחנויות אלקטרוניקה ומחשבים, כל אחת בגודל של קניון איילון. שווה לבקר- יש שם הכל. בעיקרון אי אפשר שלא למצוא שם כל דבר שעובד על חשמל או בטריות ועוד והמון דברים שלא עובדים על אלקטרונים- זו לא הגזמה. צריך לראות כדי להאמין. אין להם אתר לקניות באינטרנט- האתר רק מפנה אותך לחנויות - אבל לישראלי שחנות אלקטרוניקה עבורו זה "באג" - הביקור ב FRYS הוא חוויה מעולם אחר. www.frys.com

odedee

New member
בוודאי שיש להם אתר לקניות באינטרנט.

הצחקת אותי, של-Fry's לא יהיה אתר? זה Contradiction in terms www.outpost.com

היי ! לא ידעתי על זה !

מעניין למה הם לא משתמשים ב- FRYS.COM כדי להגיע לחנות שלהם. זו תקלה שיווקית אדירה. מי שנכנס לאתר שלהם מתאכזב קשות- הוא נראה כמו אתה קניות ישראלי בשלבי BETA. "בקרוב" "בקרוב" בכל פינה

odedee

New member
סתם לא שמת לב. אין שום תקלה שיווקית

גם מ-frys.com יש לינק ל-outpost, כתוב בצורה הכי ברורה גם מצד שמאל וגם בתחתית המסך - shop online - outpost.com.

זה עדיין נראה כמו מחדל שיווקי

כולם מכירים את FRYS, איש לא ממש מכיר את OUTPOST. זה ממש "מחדל" שהם לא משתמשים בדומיין FRYS.COM לצורך המכירה עצמה אלא מפנים ללינק אחר. לא כולם שמים לב ללינק האחר - כולל אותי - אזרח אינטרנט ותיק
נקודה למחשבה.

avirokach

New member
מה עם שאר השאלות?

תודה על כל התשובות. אבל מה עם בתי קפה, פאבים מקומות שחייבים להיות בהם?

באזור ה-DOWN TOWN

יש מקומות בילוי אבל לא יצא לי ללכת לשם.. אם את מאוהבי הגלידה יש גלידה מדהימ בשם STONE COLD חבל"זזזזזזזזזז

למעלה