יושב ובוכה כמו תינוק....

נ ו צ ה

New member
יושב ובוכה כמו תינוק....

שוב כמו תמיד אני נופל... שוב כמו תמיד אני לבד... שוב כמו תמיד אני שנוא... שוב כמו תמיד אני מיואש... שוב כמו תמיד אני מאבד תקוה... כל החיים שלי הם הצגה אחת גדולה, מצד אחד כל אחד שמכיר אותי חושב שאני מוצלח ועוד דברים, אבל אף אחד לא מכיר את הרגשות שלי את החושך המאפיל והאינסופי שנמצא בליבי... הפכתי לדו- פרצופי בזה שכולם חושבים שאני בחור מוצלח, ומצד שני בוכה בלילות, וכשאני לא יכול לישון אז אני מסתובב כמו חתול סביב הזנב, ובין היתר לובש את הפרצוף האמיתי וכותב לכם ולעצמי מה עובר עלי בראש. אני שואל את עצמי לאן הגעתי אחרי שירות צבאי בהחלט מכובד בהגנה על המולדת???... אני מסתובב ללא עבודה. עד כדי כך שמעסיק אומר לי בטלפון שאני לא מספיק טוב בשביל העסק שלו... ועל סמך מה הוא אומר את זה ???... למרות שיש לי נסיון בתחום שלוש שנים, על מה? על זה שהוא בכלל ראה אותי?!?!?!... שאל מישהו עלי?!?!?!... על מה ולמה?!?!?!... אולי הוא באמת גילה את האופל שבי??? אבל זה לא יכול להיות! כי הסובבים אותי בכלל חושבים שאני בסדר גמור ואפילו מוצלח.... למה כל הזמן אני שואל: למה נולדתי? למה רע לי? למה אני מבולבל? למה אני טיפש? למה לי אין משפחה תומכת? למה הקרוב משפחה היחיד שמדבר איתי לא מקבל אותי כמו שאני ? למה הוא לא מוכן להקשיב לי? למה אבא שונא אותי? למה אמא לא מבינה אותי? למה על כל דבר אני צריך להילחם ובסופו של דבר גם להפסיד? למה הפלאפון שלי דומם? למה הוא מתעורר רק כשאנשים צריכים ממני עזרה? אבל שמישהו ישאל וירים טלפון היי מה שלומך על זה אף אחד לא חושב?!?!?!... למה אני בודד ללא כלום??? אבל דבר אחד על החיים שלי אני אשמור! רק בגלל שמישהו אמר לי שאני עוד אתאבד והוא יחכה עד שהוא ימות!!! אני יודע שאם אמות גם ככה אף אחד לא יידע. ואבא גם ישמח שסוף סוף נפטר ממני... להם את התענוג הזה אני לא אתן!!!... למה אני בעצם כותב פה הרי אני כבר לא יודע מי איכפת לו, אני הופך לחבר וירטואלי של עצמי, ומחכה למשפט או שניים מאנשים שאיכפת להם, אבל גם מזה יש לי איזשהו פחד בלתי מוסבר. אאוווווףףףףףףף....... למה אני שוב מדמיין שאפשר לצפות מאנשים הרי למדתי חזק שאי אפשר לסמוך על אף אחד... נ ו צ ה

נוצה היקר שלי שלנו ואחד והיחיד../images/Emo23.gif

קודם כל בכיתי איתך יחד עם המיכתב שלך, כאבתי את כאבך , שעמתי את קולך הצורח" אנירוהצ אהבה" אני רוצה עבדוה" רוצה להיות כמו כולם" מריגש לבד" אז דע לך חבר יקר העולם שלנו לעיתים מאוד עכשיו מי כמוני ילדה בת 25 שמגיל 14 איבדתי ביום אחד את הוריי ואת אחי התיאום, תאמין לי - יש מצרות ומצבים הרבה יותר גרועים משלך. אתה חייב לדעת שיש כאלו שאוהבים אותך ודואגים לך, אתה לא לבד זה בטוח, כולנו כאן איתך - אני אדבר בשם עצמי בלבד , אני איתך כאן, לשמוע אותך , לבכות איתך , לעודד אותך, לחזק אותך,לשמור עליך מאוחורה כדיי שלא תיפול, ואם תיפול אדרג להרים אותך, לתת לך יחס של חברה הכי טבוה שלך כידי שלא תיפול. לא אני לא אחת זרה אני איתך באותן מחשבות אותן רגישויות וכעס ענקי על הוריי ז" ל על אנשים וכל העולם כולו במיוחד על אלוהים שבגד בי והגורלב היפנה לי עורף לא פעם. בגיל 14 וחודש מצאתי את עצמי לבד בעולם ללא הורים ואח תיאום יקר שיהיה לי , והייתי כל כך לבד, נפשי הפצועה זעקה מכל עבק, שלא תדע מצרות כאלו לעולם,אני כאן תמיד בשבילך נוצה מקסים שלנו, שמעתי את הכאב שלך וראיתי אותו,קשה לך ... כן קשה מאוד אני ידועת , אתה נילחם ותמשיך להילחם כל חייך, לבסוף תימצא את האושר באיזשהו מקום אני מביטחה לך , לא אעזוב אותך לעולם חבר יקר שלי שלנו כשל כולם כאן, מצאת אתהמקום ה טוב ביותר להיתפרק, לצרוח, לחייך ולשמוח, לבכות , וכל מה שאתה ררק רוצה . אל תללך מאיתנו בבקשה חבר יקר נגעת לליהי מאוד, אז מה שנשאר לי לשלוח לך חיבוק לנגב את הדמעות הגדולות שמיתפשטות לי על כל הפנים עכשיו מהמכתב שכל כך נוגע ללב,כל כך צועק ובוכה שם כמו ילד- כי בעצם , כולנו ילדים. אני אלך לישון עם המיכתב שלך אולי אני אפילו ימשיך לבכות בי ,אולי אקח ממך את הדמעות מי יודע? כל שתבקש לו יהי- אמן! אני כאן למנעך ובשבילך אל תשכח חבר יקר. בייחד נילמד להיתאושש ולמצוא את האור באשר הוא. להתראות נוצה יקר שלנו =-קר נותר לי לאחלל בנתיים שתרגיש יותר טוב עד כמה שאפשר- לא לא לא אלך ממך לעולם-אני כאן שומעת ומרגישה איתך ביחד את הכאב. בנתיים רק טוב- שטופת דמעות ניכנסת למיטה,הילדה שמזמן נשברה! <<<< ילדה שהים אוהב <<<<<<<< אלין.

נפש הים

New member
נוצה יקר,

המכתב שלך מבטא כל כך הרבה כאב. אני מביטה בשעה בה הוא נכתב, 4 לפנות בוקר.שעות אלו נקראות אצלי- ´שעות הערפדים´. השעות בהם הדברים הכי כמוסים יוצאים, הדברים הכי כואבים. אלא שהשעות האלו גם מתעתעות בנו. אנו לא רואים את כל התמונה. מתייחסים רק לחסך, לא רואים את מה שכן יש לנו. המחשבה שעוברת בי זה שאתה צריך שינוי, כנראה כבר הרבה זמן. אולי שינוי במגורים?, אולי החלפת חברים?- אתה יודע הכי טוב. אבל אתה צריך שינוי! עבודה אחת אליה לא התקבלת- לא אומרת כלום. אולי פשוט לא התאמת לתפקיד הזה. זה עדיין לא אומר כלום. אולי הם כבר מצאו מישהו, וזה דרך הניפוי שלהם. אינך יכול לדעת מה השיקולים שלהם והיה בטוח שיש. אתה רק יכול להחליט להמשיך לחפש- לא להתייאש מהר. זה לא מנחם לדעת שישנם רבים כמוך שמחפשים- ושהמצב בחוץ לא מי יודע מה- זה לא מנחם, אבל זאת האמת. אל תוותר מהר מידי, אל תייאש את עצמך- לשווא. כן, זה לשווא. תמשיך לנסות. זה עוד יגיע. תאמין בזה, אופטימיות עוזרת. לא קונים אותה במכולת- אבל רוכשים אותה. תמשיך לנסות, תתחיל לחשוב על שינוי- עוד תחייך , אני מאמינה. בהצלחה.

Y A E LY

New member
../images/Emo7.gifכל כך הזדהתי../images/Emo7.gif

פשוט הזדהתי עם על מילה שכתבת, כל דבר שהיה לך רע- ממש ראיתי את עצמי שם במקומך. הדבר הכי טוב שאני יכולה לתת לך כרגע הוא
גדול גדול. ולהגיד לך שבאמת בלילה רואים את הדברים אחרת- ואז- הולכים לישן ומגיע מחר ו- מחר הוא יום אחר. תמיד יותרטוב לנו בבוקר- השמש זורחת הציפורים מצייצות. אני מקווה שיותר טוב לך עכשיו... אם חבריך הם לא חברי אמת אל תיתן להם לנצל אותך- לך חפש בנרות- חברים חדשים, זה יהיה לא קל- זה יהיה אפילו קשה אבל כשתמצא אותם- זה יהיה... עבודה אחת שלא התקבלת אליה- תמצא אחת יותר טובה- כל דבר כזה שלא מתקבלים אליו יוצא בסוף לטוב: דוגמא- נורא רציתי לסוע למשלחת לאוריינה, ממש קיוויתי לסוע אליה, זה היה כמעט כמו החלום שלי. לא עברתי את במיונים, שתי חברותי נסעו, ביחד עם ידידים רבים ואנשים שהם הכירו לצורך המשלחת, ואני הייתי כל כך עצובה- הייתי ממש מוכא. גם אני רציתי- אבל לא הייתי מספיק טובה בשבילהם. ואז הציעו לי להבחן לבי"ס לאמנויות (הכי טוב בארץ) מעין חלום רחוק משהו ששהיה נראה שאני בחיים לא אגשים- ונבחנתי. בסופו של דבר התקבלתי. אבל הייתי יכולה לא להתקבל ולא להגשים את עצמי- אתה יודע איך? אם הייתי נוסעת לאוקרינה וזאת כיוון שאם הייתי באוקרינה הייתי מפסידה את המיונים, ומאוד סיבה- אם לא הייתי מתמודדת עם הכשלון הייתי מאוד מפחדת ממנו במיונים לבי"ס- דבר שהיה יכול למנוע ממני לנסות. המסקנה- מכל דבר רע יש טוב- או במילים תנכי"ות מעז יצא מתוק. ואם לא מנסים לא מצליחים- אז תמשיך הלאה ותדע שכאן יש הרבה אנשים שיתנו לך כל תמיכה שרק תבקש... אם אתה רוצה תמיכה ולו הקטנה ביותר- אתה מוזמן אליי למסרים...

למעלה