יושב על הגדר

or1986

New member
יושב על הגדר

שלום רב, אני יודע שהמכתב הבא ישמע לכם הזוי אך אנא הקשיבו למה שיש לי לומר בו.אני בן 23 אוטוטו,השתחררתי מהצבא לפני שבעה חודשים,ומאז נדדתי בחיפושיי אחר עבודה.אני יושב לי בבית בתחושת פספוס שיכולתי להוציא מהשירות הזה משהו טוב יותר,אף על פי שהוא עבר לי הכי טוב שאפשר,הכרתי אנשים מדהימים,שדאגו לי לכל אורכו.כאשר יצאתי מן הקרייה(השתחררתי ביח') הרגשתי שהסתיים פרק בחיי,אך בחלוף הזמן הבנתי שהגעגועים אינם יפסיקו ושתמיד יישאר לי עמוק בפנים משהו כלפי הצבא. שירתתי בשלישות בר"ג כעובד כללי באגף כח אדם,בתפקיד אחד המשעממים שיכולים להיות לבנאדם.תפקידי היה לספק אישורים צבאיים לאזרחים אשר הזמינו אותם דרך אתר האינטרנט של אכ"א,תוך כדי כך שאני הייתי צריך לחתום על מאות מסמכים ולשים אותם במעטפות.הדבר הוציא ממני את כל כולי והרגשתי שהסוף אינו קרב ובא.היו לי מורדות ועליות במהלך השירות הזה והכרתי בו אנשים נפלאים בדמות חבריי ומפקדיי שדאגו לי תמיד.כאשר השתחררתי,יצאתי מהקרייה בדמעות בעיניי לאחר שנפרדתי מן המפקדת שלי.עד היום אני מתגעגע לימים האלו..מקווה שאוכל לחזור ולתרום משהו מעצמי למען המדינה או לצבא.כרגע אני מתלבט אם להתחיל לעבוד או ללמוד,אבל תמיד צצה לי המחשבה לחזור לצבא שוב. שאלתי היא האם עובד כללי אשר לא עבר שום קורס במהלך שירותו הצבאי,בעל פרופיל 45 נפשי(דבר אשר הקנה לי פטור משירות ביטחון),יכול בדרך כלשהי לחזור לשרת בצה"ל? ואם כן...למי צריך לפנות לשם כך?...

למעלה