"יושב על ענן"

shlook

New member
"יושב על ענן"

מה אתם אומרים על "יושב על ענן" מתוך "קורין אלאל"? שיר חזק ביותר, לא?

clyps

New member
אכן כן... שיר מדהים..

כמו שדיברנו אז, כמה אומץ היה לה לשיר טקסטים שכאלה ועוד בשנות ה-80.. טקסט ביקורתי... לחן מגניב... וגאד... הקול שלה...

וואי אחד ה=שירים

איזה אומץ היה לה בתקליט הזה..פשוט אין על האמת שיש שם..

0mroosh

New member
אני דווקא חושב שהיא השתבחה עם

השנים, (פעם יין, פעם שיר,
). ויכול להצביע על "תנינענק" כשיא כלשהו, הראשונים (קורין אלאל ופירות אסורים), לא עושים לי הכי נעים בעולם, הם עמוסים וזועמים, (לאו דווקא חיסרון, אבל יש טובים יותר).

clyps

New member
הם טעונים...ככה אני מגדירה את זה...

כמו שקרורין הזכירה פעם באחד הראיונות: האלבומים הראשונים היו טעוני רגשות של 20 שנה... כל השאר אוספים בתוכם תווך של 3-4 ולפעמים 5 שנים.. גם אני רואה בתנינענק כשיא של קורין.. היא הצליחה להיפתח בפני הקהל שלה... ולחשוף את עצמה בצורה כל כך מקסימה כיאה לה.... אח אח אמרתי את זה כל כך הרבה פעמים בפורום הזה אבל אני לא מצליחה להיגמל- היא מקסימההההההה!!!!!!

היא אכן השתבחה עם השנים..

אבל באלבומים האלה היו את הראשוניות,את כל הצרורות שיצאו לה במוסיקה.. אני חושבת שאם תשב ותנתח קצת טקסטים תבין שלקורין עד היום אין טקסטים כל כך עמוסים,טעונים ורגשיים,היא התרכחה עם הזמן..לדעת אנשים זה נראה חביב יותר,גם לדעתי.אבל מבחינת אמתיות אין עליהם..

clyps

New member
ולצד מה שאמרה מנור..

ברצוני להוסיף, שלפי דעתי, לטווח הקצר תנינענק עשה גלים,ואולי קצת "הבהיל" כמה וכמה אנשים... אך לטווח הארוך- הוא האלבום שעשה לקורין הכי טוב.. אבל ניראה לי .. שזה מובן מאליו..

למעלה