יושרה פנימית ואתרי היכרות

dory141

New member
יושרה פנימית ואתרי היכרות

אני חבר באתר היכרות זמן רב ובאמצעותו מוצא דייטים (ברמות אלה ואחרות). אבל, יש משהו שמפריע לי. ישנו פער בין הרגלי העישון והשתייה של חלק מהמנויות כפי שהן מציינות בפרופיל, לבין מה שכתוב בשאלון האישי (דוגמא שנתקלתי בה - מישהי יכולה לכתוב שהיא לא מעשנת בפרופיל, בעוד שבשאלון כתוב בנוגע לשאלה: "האם עישנת ב-6 החודשים האחרונים" והיא עונה בחיוב, ובנוסף היא גם מעשנת ב-3 מתוך 5 תמונות הפרופיל, כולל תמונה של עשן יוצא מהפה). פחות מפריע לי אם היא כן מעשנת או לא (מעדיף לא,אגב, למי שמתעניינת) אלא היעדר היושר שלה ביחס לעצמה. האם אתם יוצאים עם בן-בת זוג פוטנציאלי, לאור ממצאים כאלה ?

אולי

היא עישנה והפסיקה תשאל אותה בצאט!
בכל אופן קח את הכול בערבון מוגבל אולי חוץ מתחביבים ,תגלה עוד דברים בהמשך זה רק כרטיס תזכור זאת

dory141

New member
למגיב

אני מסכים ולא מסכים איתך. מצד אחד, גם אני לא אומר בדיוק הכל בכרטיס שלי (לא נראה לי שכדאי להגיד שיש לי עודף משקל, נטייה להתקרחות וכו' ), אבל יש לי בעיה עם חוסר עקביות. אם היום היא משקרת בדברים הקטנים, מחר היא תשקר בדברים הגדולים. אתמול ראיתי סוף של משחק כדורסל של מכבי ת"א והיא הפסידה. הפרשן אמר ובצדק, שנופלים על הדברים הקטנים: כאן זריקה שהחטאת ושם ריבאונד שלא לקחת. פה בדיוק אותו דבר.

puma141

New member
קח

ריבאונד....*מה זה?*
אחר כך קח פנדל.

היא כזו סתומה שהיא רושמת שהיא לא מעשנת, אבל שמה תמונות שהיא כן?!
לא נראה לי הגיוני.....
קח אותך למשל-כמה זמן השקעת על לחשוב מה לשים בכרטיס הכרויות שלך?
אני מאמינה שהיא עשתה אותו דבר..

dory141

New member
תגובה לפומה

ריבאונד= כדור שחוזר מהסל. לא שזה כ"כ חשוב לצורך הדיון, אגב. מה שכן חשוב, הוא שאכן השקעתי הרבה זמן ומחשבה להציג את עצמי בצורה הכי טובה. הבעיה היא שהבחורה הנ"ל (ויש רבות כמוה, ממנה ספציפית ירדתי) שמשקרות על ימין ועל שמאל. מה שמעצבן אותי אצל חלק מהן, זה שהן כ"כ טיפשות שהן אפילו לא טורחות להסתיר את השקרים שלהן. זה מקור הבעיה, לא הסיגריה או הבירה הספציפית שלקחו אתמול בלילה. אם את רוצה לשדר אמינות, יש להניח שתעשי הכל כדי ליצור את הרושם הזה,נכון? אז כנראה שזה לא אוטומטי אצל כל האנשים, לא במישור הרומנטי ולא בכלל.

puma141

New member
תגובה למגיב שהגיב לתגובה דורי141

לא הבנתי ת'רעיון:)
מה יקרה שהיא תראה אותך? היא לא תעשן?
נשמע לי קצת לא הגיוני שבחורה שמה כזה דבר כשהיא מעשנת-
ואז כשתראה אותה מה תחשוב בעצם? שהיא גם מעשנת וגם שקרנית

בכל מקרה אני מה זה פסולה לפי הקרטריונים שלך...חחחחחח
אני מעשנת.
אני שותה בירה.
אני לא שקרנית.
אני בעייתית *אנדרסטיימנט*

למה אתה פוסל על בירה?

dory141

New member
תגובה

דווקא אותך לא בטוח שהייתי פוסל. אמנם אני מעדיף כאלה שלא שותות או מעשנות (לפחות לא לעיתים קרובות), אבל לפחות לא אומרות שלא וכשנפגשים איתן מגלים שכן. לפחות את אדם ישר וזה חשוב הרבה יותר מהכל, מבחינתי.

puma141

New member
אתה פוחד לבדוק?

עושה רושם כאילו אתה מעדיף לשלול על הסף.
לפני שאתה מברר שם הכל....
נראה שהמסקנות שלך לגבי "כולן" שם באתרי ההיכרויות,
עם מסקנה מראש.....
לא מכירה את העולם הזה, אבל לדעתי כדאי לך פשוט לנסות.

FineSilverMan

New member
ככה זה

בטח לא טרחה לשנות את זה.
אם כי כמדומני ברירת המחדל היא לא לענות...
&nbsp
אם יש לך בעיה עם מעשנות, אל תשלח לה הודעה.
אם יש לך בעיה עם שקרניות, כנראה גם.
&nbsp
תמצא לך מישהי שיש ביניכם התאמה ובא לציון גואל.

dory141

New member
מהפה שלך לאלוהים!

אם רק היה כתוב לחלקן על המצח "אני נורמלית" (או "לא פסיכית") לפחות הייתי יודע היכן לחפש

FineSilverMan

New member
אתה צריך לקבל את זה שכולן פסיכיות

אתה רק צריך למצוא מישהי שאתה יכול לחיות עם השגעונות שלה.
&nbsp

אנחנו בד"כ נוהגות לרשום את זה במקומות מוצנעים

כדי להפיל אתכם בפח. נו באמת. כאילו שהגברים באתרי הכרויות יותר טובים. תתחשל. ככה זה.

dory141

New member
תגובה מאוד לא אינטילגנטית

לא אמרתי שכל הנשים הן מטומטות אלא שחלקן כאלה ושהיה עוזר לי מאוד כלי סינון כלשהו. או, כפי שאמרה המורה שלי לספרות בתיכון "רמזים מטרימים".

לא אהבתי את הצורה שכתבת.

עניתי בהתאם לרוח הכותב או הכתיבה. עם הזמן מפתחים יכולות לדלות רמזים מרבע משפט, זה עניין של מיומנות. ולפעמים נופלים בפח.
אמרה אופסי שנפלה מספר פעמים בפח ( אבל רק בגלל שלא הקשיבה לאינטואיציה שלה). אני קוראת תיאורים בעיון רב. וגם מוציאה משמעויות בין השורות.

נועם361

New member
אתרי היכרות שאתה רשום בהם

מזמן כבר לא אטרקטיבים, לא מבין איך אנשים עוד רשומים שם.
שאלת אותה ממתי התמונות שהיא מעשנת? יכול להיות שהם לא עדכניות.

למעלה