יותם בהיכל: בוז או מחיאות כפיים?

נמשל

New member
יותם בהיכל: בוז או מחיאות כפיים?

שאלה שמצדיקה שרשור בפני עצמו. איך הייתם נוהגים אם הייתם בהיכל?

שומו

New member
חיכיתי לזה.

קודם כל, אני אנסה להשיג כרטיסים למשחק הזה. בהצגת השחקנים: ניקו- מחיאות כפיים סוערות, תשואות, פרחים, שירים, "ניקו אלה אלה", סטאנדינג אוביישן וכל מה שמגיע לענק הצהוב הזה. יותם- מחיאות כפיים מנומסות, לא יותר. במשחק עצמו: ניקו- מחיאות כפיים אחרי כל פעולה חיובית שלו, שירה אדירה כשהוא על קו העונשין. יותם- בוז כמו כולם, לא יותר.

למה לשרוק בוז לעזאזל?

נכון הוא לוזר ןלרוב היה מביא לי את העצבים תוך כדי משחק,אבל יותם בסך הכל ילד טוב וזה לא מרוע... העזיבה שלו התאימה למכבי כך שלא ניתן להגיד שהוא נטש,במשחק עצמו אני אתן לו כבוד ותכלס אני רוצה בהצלחתו(למרות שלא כל כך מאמין בה). וכמה שאני מחכה לראות את ניקולה(בתקווה שגופו יחזיק מעמד עד ה13.1)

Carmelo Anthony

New member
אני רציתי לשאול את זה.... ../images/Emo3.gif

בהצגת שחקנים הייתי מוחא כפיים להלפרין, לניקו הייתי עושה קבלת פנים עם שירה ותרועות. במשחק עצמו אין מה למחוא כפיים להם, הם משחקים נגדנו, אולי לא לשורק בוז, אבל למחוא כפיים זה מוגזם...

יו45

New member
הילדים המוסתים ישרקו לו בוז

ואלו שמסוגלים להתעלות מעל השנאה האובססיבית שיותם גורר איתו , יצטערו על זה שהכישרון הכי גדול שצמח פה בשנים האחרונות ימצה את הפוטנצייאל שלו במקום אחר.

Cherrie lover

New member
עוד שנה שנתיים הוא חוזר.

הוא פספס הזדמנות אדירה לקחת את המושכות העונה כשהוא עזב,ולדעתי הוא לא היה צריך לעזוב והוא רצה,אז מגיע לו בוז

Thierry Henry

New member
תתבגרו כבר.

זה שחקן בית שראה אופצייה לקדם את הקריירה שלו. הוא הרגיש, כמו כולנו, שאחריי העונה האחרונה הוא כנראה צריך להתאוורר. במקום שבו לא מזכירים לו כל יומיים שהוא צריך להנהיג ושהוא צריך להיות הקטש הבא. מבחינתו זה קידום בכדורסל האירופאי וגם הכנסה גדולה יותר. וגם מבחינה סטטיסטית, יוון מוציאה יותר שחקנים לNBA... מישהו שרק בוז לקטש כשהוא עזב לפנא? גם אז הוא רצה לעבור... עשו טוב. יותם שחקן בית ולא מגיעות לו שום שריקות בוז. מי ישמע הוא עזב להפועל..

שומו

New member
אפילו אל תשווה

בין התרומה של קטש למכבי לתרומה של יותם למכבי.

asafsuf2

New member
האמת

אני אמנם חושב שיותם עשה מעשה לא הגון כשהציע את עצמו לאולימפיאקוס כשהוא תחת חוזה במכבי, אבל אם משווים בצורה אובייקטיבית, יותם הוביל את מכבי לגמר אירופי, לעומת קטש שלא הגיע עם מכבי אפילו לפיינל פור. למעשה מכבי התחילה להצליח ולבנות את השושלת של העשור הנוכחי בעונה שאחרי שקטש עזב. יותר מזה, מעולם לא הבנתי למה עשו מקטש כזה גדול. הוא היה שחקן טוב, אבל במבחן התוצאה לא הוביל את מכבי לכלום, וגם בפאו הוא לא היה שחקן מוביל (אם כי בגמר נגד מכבי הוא דווקא נתן משחק מצויין והיה אחד הגורמים העיקריים לניצחון פאו בגמר). העונה היחידה שקטש היה פקטור חיובי במכבי הייתה העונה עם וינקו ילובאץ, אז ביחד עם שפר הם היו אחד הצמדים הקטלניים באירופה, אבל עדיין לא הגיעו לפיינל פור. בשאר העונות שלו במכבי הוא עשה סטטיסטיקה לא רעה אבל זה היה יותר על חשבון שאר השחקנים מאשר תרומה חיובית לקבוצה.

למעלה