יותם הלפרין ביקש לעזוב!!

Thierry Henry

New member
יותם הלפרין ביקש לעזוב!!

אולימפיאקוס ואפס פילזן אחריי הגארד הישראלי של מכבי ומציאות לו מעל מיליון יורו לעונה! הלפרין נפגש עם ראשי מכבי, הודיע להם על ההצעות שקיבל וביקש שחרור ממכבי ת"א על מנת לחתום באחת הקבוצות האלו. במצב הזה מכבי למעשה נשארת בלי גארדים אחריי שביינום וקאמינגס כבר שוחררו מהקבוצה וגארסיה שוקל את עתידו. רביב לימונד, מאיר טפירו, ארץ כץ ודרור חג'ג' הן האופציות הישראליות שיעמדו עכשיו בפני מכבי כשלשניים הראשונים יש עדיפות ברורה.

שומו

New member
תנו לו ללכת../images/Emo70.gif

תנו לו ללכת, הוא נהיה מאוד מוזר תנו לו ללכת, מוטב מוקדם ממאוחר תנו לו ללכת, זה נגרר זה מיותר תנו לו ללכת, אם לא היום ילך מחר תנו לו ללכת, ועד כמה שאפשר שחררו כבר את הילד
וסליחה, אבל אין לנו עוד גארדים
אני מזכיר לך שצבי שרף כבר לא המאמן, ככה שדריק וטל חזרו להיות קיימים. אני אשמח אם גוני יזרעאלי יבוא להחליף את יותם, ולעמדה מס' 2 צריך להביא את רנאלדאס סייבוטיס מאולימפיאקוס פיראוס. אה, וכמובן- רכז זר.

modz0r

New member
אני מסכים עם שומו

מצד אחד, אני ממש אוהב את יותם הלפרין. מצד שני, כמו שכתבתי כשבחרתי אותו בחוליה החלשה, זה נראה כאילו הוא פשוט בורח מאחריות. לשחרר לגמרי אולי אסור, אבל להשאיל לשנה לקבוצה אירופאית טובה (לא מהדרג הבחיר, אבל הבנינו פלוס) בשביל שהוא ישתפשף עוד - מה רע?

נמשל

New member
אני חושב שאם רוצה ללכת, שילך

לא כובלים אף שחקן בכוח. לגבי יותם, נראה לי שהוא דווקא יכול להצליח בקבוצה אחרת בלי הלחץ מהבית. הוא שחקן שנלחץ בקלות, וזה סוג של "לא עושים עסקים עם משפחה". מה לעשות, אין לו את הביצים והיכולות המנטליות של קטש או אפילו ג'מצי והציפיה של כולנו שיותם יהיה משהו אחר, שייה מיקי החדש, כבר לא תקרה יותר. הוא שחקן טוב, שחקן חמישיה טוב, אבל לא משהו מעבר. סוג של גיא גודס בזמנו, שחקן טוב אבל לא כזה שהותיר רישומו באופן שחקוק בדברי הימים של מכבי.

כמו שכולם אמרו ``אתה יכול ללכת``

וזה כמו שאמרו לא כובלים שחקנים לקבוצה חוץ מהעובדה שהוא יחזור כי זה הבית שלו והוא כבר היה בעבר בלובליאנה, אבל אני לא מבין- אם ביינום וקאמינגס כבר שוחררו מדוע מכבי לא מפרסמת את זד רשמית?

רק לא זה !

אסור לשחרר אותו ! הוא גדל במכבי מגיל אפס בילדים, בנוער, ואחר כך בבוגרים עד היום (מלבד שנה אחת בלובליאנה) וסוף סוף שהתחיל לצאת ממנו משהו הוא בורח ?? לדעתי הוא מעצמו צריך להשאר אפי` אם יציעו לו שכר משודרג בהרבה במקומות אחרים לפחות עד תום החוזה, ולו בשביל להכיר קצת טובה למועדון שגידל אותו והביא אותו עד הלום. חוץ מזה יש גם את עניין השושלת שמכבי כ``כ מתפארת בו וגם זה דבר לא מבוטל בפני עצמו. ואפרופו שחקנים ישראלים חדשים למכבי, אני היחיד שממש לא בא לו לראות את חג`ג` או פניני לובשים צהוב ?

ofereh

New member
רצוי מאד שישאר

במכבי צריכים לעשות הכל בכדי שיותם יישאר. יותם עשה התקדמות גדולה השנה, ובהיעדר ישראלים מספיק טובים בשוק, שיכולים לשחק ברמה גבוהה באירופה ובליגה, הלפרין הוא נכס עבור מכבי. חג'ג', לימונד, פניני, רוט, טפירו והשאר הם שחקנים טובים וראויים, אבל לא טובים מהלפרין.

יו45

New member
מכבי פראיירים אם הם משחררים אותו

אפשר להבין את הרצון שלו לעזוב לאור היחס המזלזל שהוא מקבל מהאוהדים גם אחרי עונה גדולה , אבל למכבי אסור לעשות את זה . צריך להודיע לו שמכבי בונים עליו לעונה הקרובה ואין אפשרות לשחרר אותו . צריך להבין את הסיטואציה , הלפרין הוא הישראלי הטוב ביותר כיום בלי שום תחרות , מעבר לזה הוא נבחר לאחד מעשרת השחקנים הטובים באירופה על ידי היורוליג אחד מארבעת הגארדים הטובים באירופה , אתם מבינים? הוא נבחר על ידי מאות אנשי כדורסל כאחד מארבעת הגארדים הטובים באירופה ומשום מה אנשים ממשיכים לזלזל בו . פלא שהוא רוצה לעזוב?

למרות שאני נוטה מאוד להסכים איתך ,

אני לא חושב שמכבי תיחשב לפראיירית אם וכאשר תשחרר אותו. מנסיון העבר מוכח שכשהחזיקו שחקן בכח הוא לא נתן את כולו לקבוצה בלשון המעטה. אם זה יקרה ומאוד סביר שזה יקרה - מכבי גם תאבד את השחקן וגם את הכסף הגדול שאפשר להרוויח משחרורו (דובר על משהו באיזור המליון יורו).

מיטלוש8

New member
עצוב, אבל גם אני במקומו הייתי הולכת...../images/Emo4.gif

לא בגלל השכר (למרות שרק זה כבר שווה...) אלא בגלל השנאה הלא מובנת הזאת של האוהדים כלפיו. שנאה כזאת גדולה, שאפילו קאמינגס, שהיה כל כך גרוע העונה, לא קיבל.. אני ממש אוהבת את יותם, בן אדם טוב, שחקן טוב, הישראלי אולי הכי טוב שיש כרגע, התקדם המון השנה, והאוהדים פשוט שונאים אותו. תהרגו אותי ואני לא אבין מה פשר השנאה הזאת.. אז כן, שילך, ואני מאחלת לו שרק יעלה ויצליח, למרות שלי אישית יהיה מאוד מאוד עצוב במידה וילך...

שומו

New member
אני לא שונא אותו.

אני מת על הלפרין, וכ"כ שמחתי שהוא חזר מליובליאנה- אבל הוא איכזב אותי בצורה טרגית בעונה שעברה, ועל זה אני לעולם לא אסלח לו. כבר בעונה שעברה הבנתי שכל הכישרון האדיר שלו מבוזבז בגלל העובדה הפשוטה שפשוט אין לו ביצים.

יו45

New member
אתה כנראה לא מבין

יותם הלפרין נבחר על ידי מאות אנשי כדורסל/עיתונאים לאחד מארבעת הגארדים הטובים באירופה ! אתה רוצה רשימה של הגארדים שעשו את זה בעשור האחרון כדי שתתחיל להעריך אותו ? איך זה מסתדר עם ה``כישרון המבוזבז`` ? הדבר היחיד שמבוזבז פה זה חוסר יכולת של אוהדי מכבי מישראלי בטופ האירופי . שלא יהיה לך ספיקות , הבחור הזה יגיע רחוק ויהיה חבל מאוד אם זה לא יהיה במכבי.

ilovenewyork

New member
הבקשה של יותם לעזוב

מעידה על משהו שחקן בית שמחזיק חוזה לעונה נוספת מעוניין לעזוב לקבוצה אחרת באירופה זה מאוד רע עבור מכבי תדמיתית בעיקר לדעתי אפי היה צריך לאמר לו מהיום שהוא חתם עם מכבי שהוא רוצה אותו ויש לו תוכניות בשבילו ג'ייסון וויליאמס זו החתמת השנה יש לשחקן הזה אפי לא אגואיסטי כמו מוריס ובמחיר מעולה לשנתיים ולמה אני עדיין לא ראיתי כותרת שכתובתה "גאמינגס עזב את הארץ" ??? נראה לי מאוד מסריח התמונה נורא מעורפלת וכל הזמן צצות כותרות לדעתי צריך ( למי שיש את היכולת הכספית ) להסביר להנהלה שלא יהיו קניית מנויים אם שחקן כזה או אחר לא ישאר במיוחד שחקני בית (שבה מכבי אינה שופעת במיוחד וצריכים אותם כדי ליצור זהות ) כי אנחנו עם הטוקבקים מתלוננים מתלוננים ובסוף כמו פראיירים הולכים וקונים

Rta

New member
חבל לי עליו

שחקן ישראלי אולי הכי טוב. דרור חג'ג' וגם רביב לימונד לא יחפו עליו הוא פשוט שחקן נהדר וחבל לי אם הוא יעזוב. אבל כנראה הוא מעדיף את הקבוצות מחו"ל כמובן רק בגלל הכסף. אם הוא יעבור לחו"ל לכל קבוצה גדולה אני מאחל לו בהצלחה ושלא נפגוש אותו

מיטלוש8

New member
אני לא מאמינה שהוא עוזב רק בגלל הכסף

העונה הזו היתה מאכזבת, בשביל כולם, אבל הרבה מאוד בשבילו.. כי הוא התקדם המון, אבל לקראת סוף העונה הוא הלך וירד ויתר העונה כמעט ונשכחה.. אני חושבת שהוא מעדיף את שינוי האווירה, הורדת הלחץ שיש עליו במכבי, בעיקר מהאוהדים. החלטה נבונה. (השאלה היא מה עם הלימודים שאליהם הוא נרשם לשנה הבאה?...
)

שילך ,הוא לא טוב מספיק

כמו שאמרו כבר כאן ,במאני טיים הוא הולך לישון מי צריך גארד כזה בכלל ?

למעלה