יותר אסטרטגיה מאשר קריאטייב

itan1

New member
יותר אסטרטגיה מאשר קריאטייב

אבל בכול זאת: התנדבתי לעזור לאתר הבית ספרי. החלטנו שבתור פרויקט התחלה נבנה לאתר צ'אט. עכשיו להרבה מתלמידי ביה"ס יש ICQ ורובם נוהגים להשתמש בו הרבה. בעצם ה ICQ והצאט יציאו אותו שירות לתלמידי ביה"ס (להתכתב עם חברים). ובעצם ה ICQ והצאט שלנו הם מתחרים ישירים. אנחנו רוצים שרוב התלמידים יזנחו את ה ICQ לטובת הצאט הבית ספרי. מעבר לכך שדאגנו מבחינה תכנותית שהצאט יהיה מספיק משוכלל כדי להוות תחרות לICQ אני חושב שמאוד חשוב הדימוי שלו. אני חשבתי על דימוי של: ה ICQ של ביה"ס. כיוון כך, חשבתי שצבעי הצאט יהיו בצבעים של ה ICQ (אדום וירוק). מה אתם אומרים? תודה.

אני אומר

אני אומר שאין לכם סיכוי בזה, כי כל אחד יעדיף את האיסיקיו על צ'ט, איסיקיו זה דבר יותר פרטי ויותר נח וכיפי לשימוש, לי יש איסיקיו ושום צ'ט לא היה מחליף את זה, איסיקיו גם יותר קומפקטי וזה רק סמל קטן בצד, ולעומת זאת בשביל להיכנס לצ'ט צריך להיכנס לאתר כלשהו שזה משהו שיגרום להם לחשוב למה עדיף להם להיכנס. וגם, באיסיקיו יש אנשים מכל הארץ וכל העולם, ולעומת זאת בצקט הבית ספרי יהו רק הילדים מבית הספר(עוד דבר לשיקול) יכול להיות שהצבעים יגרמו לאווירה יותר נוחה ונוסטלגית של האיסיקיו אבל עדיין תחליף זה לא יהיה

abunava

New member
usp ו esp לוקח

אבל לא ממש חינוכי הנימוק היחיד שיגרום לצאט להיות עדיף על האי סי קיו הוא האנונימיות המוחלטת וחוסר היכולת לזהות ולהזדהות וכך הצאט יכול להיות חתרני ומחתרתי זאת הדרך היחידה לגבור על האי סי קיו לא ממש חינוכי אבל לוקח

למעלה