יותר זול בארה"ב...

sagism

New member
יותר זול בארה"ב...

הלוח נמכר ב-www.levelsix.com ב $44. את התוכנה ניתן להוריד חינם...

Tamar from IDDR

New member
המממ.... זה ממש לא אותו דבר

- מה עם דמי משלוח? - מה עם מיסים? 12% מכס / 17% מע"מ - מה עם שירות, אחריות, תמיכה טכנית? - זה לא משטח עם חיבור מפוצל - אתה מקבל את זה ללא משחק ושירים (צריך להוריד את המשחק וללקט את השירים....) אם חס וחלילה המשטח תקול (בעיה במנגנון לדוגמה), כמה יעלה לך לשלוח להם את המשטח חזרה, כדי שישלחו לך חדש? בקיצור, לצרף סתם לינקים זה לא חוכמה....

sagism

New member
המממ.... זה עולה פחות מחצי...

זה בדיוק אותו מוצר. התוכנה היא חינם בכל מקרה ובהחלט לא אכפת לי "ללקט שירים") אם נוסעים לחו"ל אפשר להביא את זה במזוודה ואין מיסים. תמיכה טכנית? זהו צעצוע במחיר של צעצוע (בחו"ל). אני לא מצפה לקבל תמיכה. זה עולה פחות מחצי מחיר מאשר ב-IDDR לא משכנע? אני יודע שבארץ יבואנים רוצים להתעשר מהר. אני מעדיף שזה לא יהיה על חשבוני...

CajU9

New member
וואלה

תהנה, אבל אל תשכח כמו שאמרו, דמי משלוח, מכס, מע"מ, זה בטח לא יוצא לך חצי מחיר, ורוב התקלות שנעשות בשטיח, הן כמעט תמיד בחודשים הראשונים, פה אתה מקבל אחריות, וגם כשהמשטח יהרס לך לא תצטרך לשלוח, ולחכות עד שיתקנו עד שיתקנו לך אותו ויחזירו לך אותו, אני לא רוצה בכלל לחשוב איזה סיפור זה. קיצור, אם אתה מתקמצן על איזה 100-200 שקל, ומוכן לעבור כל כך הרבה סיבוכים תהנה. IDDR זה לא יבואנים שרוצים להתעשר מהר, לא חסרים כאלה בארץ, אבל אם היינו סתם יבואנים, לא הייתה לנו קהילה ענקית, אירועים ותחרויות. וגם, IDDR מוכרים משטחים עם חיבור מפוצל, שזה חוסך לך עוד הרבה כסף. אז אממ לא, לא שיכנעת אותי. לקנות מחול זו פשוט טעות. אבל סתם מתוך עניין, תגיד לנו בסוף כמה יוצא לך הסכום עם הדמי משלוח וכל השאר, וכמה זמן לקח לזה להגיע. הכמה שקלים האלה שחתסוך לא שווים לא את הטרחה ולא את המשך השימוש במוצר. אל תדאג, IDDR ימשיכו להתקיים גם אם לא תקנה מהם.

sagism

New member
אכן יותר זול. אך שם זאת לה "מהפכה"

כמו שציינתי למעלה, אם מביאים את זה מחו"ל אין מיסים. לגבי משלוח - אצלכם זה חינם? בכל מקרה, מרגיז אותי שכל דבר בארץ עולה יותר מפי שניים מאשר בארה"ב אני מסכים שכאן זה משווק כ"מהפיכה" עם "שירות" ו"קהילה" ואז זה נשמע כאילו אתה מקבל הרבה תמורה, אבל בארה"ב היות שזה יותר זול בהרבה הם משווקים את זה כסתם צעצוע.

CajU9

New member
נכון

בארהב הכל יותר זול, אתה חושב שאנשים פה נהנים לקנות משחקים לפלייסטיישן ב-450 שקל? זו מהפכה, לפי שם המשחק, אני לא מבין למה שירות וקהילה בגרשיים, השירות של IDDR הוא מעולה, תמיד אפשר לתפוס אותם, באימייל, בפורום או בטלפון, והם תמיד עוזרים. והקהילה היא אמיתית, ומונה יותר מ-2500 חברים, לפני יומיים הייתה תחרות, ועוד חודש תהיה עוד אחת שבה יצא נציג לאליפות העולם, על חשבון IDDR. בארהב הכל יותר זול, אין מה לעשות, אבל זה לא שווה את הטרחה בסך הכל. בעיקר בגלל בעיות טכניות שעלולות להיווצר

ה"קהילה"

זאת לא המצאה פרי דמיונם של אנשי IDDR. באירופה ובארה"ב המשחק הזה הרבה יותר פופלרי ומוכר, וגם שם יש לא מעט "קהילות". פשוט בארה"ב מכירים את המשחק כבר כמה שנים טובות, לעומת פה בארץ שזה עוד "טרי". כלומר אין שם ממש צורך ב"שירות" (הכוונה בעיקר לתמיכה טכנית, אחריות זה תמיד נחמד שיש לא?), כי כולם מכירים את זה. פה בארץ באמת משתדלים קודם כל לתמוך בקהילה (שבהתחלה הייתה מאוד קטנה), וגם את המשטחים התחילו לייבא בשביל הקהילה (לא כולם נוסעים כל שני וחמישי לארה"ב). עכשיו אפילו יישלחו נציג ישראלי לתחרות באירופה. תראה, זה גם לא אותו מוצר. וגם לא כל אחד יכול/רוצה "ללקט" בעצמו את השירים. את המשחק שמקבלים עם המשטחים של IDDR מקבלים גם עם הגרסה העברית שהצוות פיתח (אולי לך זה לא משמעותי, אבל יש הרבה ילדים שזה עוזר להם). יש לי עוד הרבה מה להגיד אבל בקיצר, אם אתה רוצה לקנות את המשטח הזה תקנה, אפחד לא עוצד בעדך. רק אל תפיץ שIDDR הם "יבואנים שרוצים להתעשר מהר".

Tamar from IDDR

New member
כל מוצר שלא יוצר בארץ יותר יקר כאן

אם אפשר היה למכור את המוצר בדיוק במחיר שהוא עולה בארה"ב זה היה מעולה. אבל מדינת ישראל עדיין חיה בזכות המיסים.... ושיעור המס שמשלמים על ייבוא הוא גבוה - מאוד גבוה. חשב כמה יעלה לך : משטח+הובלה+מעמ+מכס ונראה לכמה תגיע. אתה טס וחוסך משלוח? אחלה אתה טס חוסך משלוח ומחביא את זה במזוודה כדי לא לשלם מיסים? אוקיי, לא בטוחה שזה חוקי, זה בטוח יותר זול. בקיצור... למה יותר יקר בארץ? ככה.... כי יקר להוביל, ויקר לייבא ויקר להחזיק צוות תמיכה טכנית - תעשה חשבון לבד. והמשטחים של IDDR הם הכי עבים שיש (פי 1.5-2) מכל משטח אחר שיש בארץ. זה אומר שהם הרבה יותר טובים, זה גם מייקר את עלויות ההובלה. ואם אתה כבר שם... אז תקנה מדפסת (הרבה יותר זול), ועוד כל מיני גאדג'טים, לאמריקאים יש הסכמי סחר עם המון מדינות, הם לא משלמים כאלה מיסים על ייבוא.

avivrotem

New member
בארץ IDDR לוקח כפול 3 מהמחיר בחו"ל

הם צריכים להתבייש!! לכו לרכוש בEBAY!

למעלה