יותר זול מלהתקשר לקואלה!!

DJ$upreme

New member
יותר זול מלהתקשר לקואלה!!

(אבל גם את זה אעשה בהמשך) חוויותי מ-3121...בסגנון פריסטייל, כי זמני קצר כעת מכדי לרשום רשימה אימתנית כפי שעשיתי באירועים דומים בעבר. הגענו - אנוכי וחבר טוב (זמר מוכר) לווגאס ביום רביעי בבוקר. קיווינו להופעה מענינית ב-3121 ברביעי, ולכן הגענו יום קודם, אבל ESTHERO לא עושה לי את זה אז ויתרנו והלכו לקניות במקום. מזל שכך, כי למחרת החלה שביתה בנתבג שהיתה גומרת לי על הטיול. ווגאס לא הפכה ליותר פרינסית מבדרך כלל, למעט כמה בילבורדים שציינו שפרינס בעיר. המקומיים ממש לא ידעו על זה שפרינס נמצא. אפילו נהג מונית מבוגר שמחבב יחסית את פרינס באולדסקול, לא ידע על זה. הוא כן סיפר לנו שפעם הוא ספסר כרטיסים בהופעה של פרינס VS ריק ג'יימס - וזה לבד מראה לכם כמה הוא ישיש. לאחר ביקורים במלונות ההכרחיים ובבופטים ההכרחיים לא פחות, הצטרפו אלינו עוד שני חברים מניו יורק, אחד מעריץ שרוף והשני חדש לפרינס. חוץ מסטריפ קלאב והסטאר טרק אקספיריינס בהילטון לא פקדנו שום מקום ראוי לציון. בשישי בערב (7) הגענו למלון ריו, שממוקם רחוק יחסית מהסטריפ - בערך מייל וחצי. זה דורש מונית, כי בווגאס קר מאוד בימים אלה. הריו הוא מלון ענק אם כי בסטנדרטים של ווגאס לאו דווקא מהמרשימים ביותר. הוא הרגיש הכי אילתי מבין כל המלנוות שסיירנו בהם, עם צוות בידור נודניקי בלובי העצום. אזור המועודן הפך לממותג 3121 לחלוטין, וזה אומר הרבה פוסטרים של הטווינז הלהקה ופרינס, וגם הרבה לוגואים וחנות מזכרות יקרה במיוחד. התור כבר הכיל כ-15 איש כשהגענו, כולם כמובן מעריצים. את הכרטיסים קיבלנו מדיילת שעברה בין האנשים ולקחה את ה - PHOTO ID - וחזרה עם הכרטיסים. לא נדרשנו להמציא אשראי, ולא היה שום הבדל בין חברי המועדון (אנחנו) לבין אחרים. הכניסו אותנו למועדון בערך בשבע וחצי. מדובר במועדון מקסים, די קטן, שבנוי כמעגל. על השוליים של המעגל ממוקמים שולחנות ה-VIP, במפלס גבוה מעט מעל החלק העיקרי של המועדון - שהוא רחבת הריקודים העגולה. הבמה ממוקמת מול הכניסה, והיא די גדולה. זה קצת הרגיש כמו סינרמה מוקטן, בלי כיסאות. אפשר לדחוף שם בלחץ 1000 איש. התמקמנו קרוב מאוד לבמה, מרחק נגיעה בפדלים של הגיטרה. במשך שעה וחצי הושמעה מוזיקת רקע (בעיקר סלואים) והמקום התמלא לאיטו, ממש לאיטו. בערך בתשע וחצי עלתה לתקלט DJ RASHEEDA - כוסית על שפרינס מרבה להסתובב איתה לאחרונה. היא מנגנת שילוב של אולדסקול ג'אמז, היפהופ קלאסי, קצת להיטי היפהופ והרבה מאוד פרינס, בעיקר מאזורי 1999 עד PARADE. מענין למה דווקא התקופה הזו. יש לה גם כמה מש-אפים לא הכי מוצלחים של פרינס עם היפהופ עכשווי. לא שמעתי בשני הלילות שום רמיקס או גרסה מיוחדת שאני לא מכיר, אם כי היה שיר אחד שנשמע קצת כמו פרינס ולא זיהיתי. על המסכים שמקיפים את המועדון מראים קטעים מסרטי בוליווד שנראו מאוד, מאוד מאוד מזכירים קליפים וסרטים של פרינס. במיוחד הכוכב. אח"כ, כשהענינים קצת התחממו עם RASHEEDA, היו קולאז'ים של הופעות של ג'יימס בראון, SOUL TRAIN, וכו' - וגם קצת פרינס. נראה ש - SAM NATION JENKINS שאחראי לאחרונה על העיצוב של פרינס, עשה עבודה טובה. בערך בחצות ועשרים כבו האורות ועל המסכים הוקרן הסרטון שקדם להענקת הפרס שפרינס קיבל לאחרונה ב-UK. היינו מאוד מאוד קרובים לבמה.

DJ$upreme

New member
חלק 2 - ההופעה יום שישי

לאורך כל ההופעה פרינס היה במצברוח מצוין. אגב מסתבר שהיה סאונדצ'ק לפני, אבל לא נתנו לאף אחד להכנס. הרכב הנגנים על הבמה היה מורחב הפעם, והבראס סקשן של מייסיאו הצטרפה (כנראה באופן קבוע לווגאס) למרבה השמחה. הסטליסט הכי מדויק שמצאתי הוא זה, הערותי ליד כל שיר. 3121 - השיר נשמע נפלא לייב. ארוך ומלוכלך בדיוק כמו DAYS OF WILD, וזה מבחינתי מספיק. Get On The Boat (incl. a bit of ¡§Love Rollercoaster¡¨) גם זה נשמע הרבה יותר טוב לייב. הרבה. כשהשיר נגמר כבר הרגשנו באפטר שואו - שני השירים הראשונים לקחו איזה 25דקות. Lolita Black Sweat Kiss זה בלוק שהוא עושה קבוע בלי לנגן, אבל ב-BLACK SWEAT הוא מנגן עם מיסטר הייז קלידים בהתחלה. ב-KISS הטווינז (המדהימות) מגישות לו חזרה את הגיטרה Shhh ביצוע מדהים עם הגיטרה הכתומה לבנה. Musicology/Tighten Up/Play That Funky Music White Boy/Pass The Peas זה היה ג'אם של איזה חצי שעה ובו הוא מעלה אנשים לרקוד. מי שלא ראה את פרינס לא יביו, ומי שראה - יודע למה אני מתכוון - פרינס היה במצברוח קומי במיוחד ויותר מאשר הרקיד, פשוט הצחיק את כל הקהל. ב - FUNKY שר הבחור הקבוע מהקהל ששר בכל הופעה. PASS THEPEAS זה מייסיאו לבד עם הלהקה, פרינס הלך לבקסטייג'. נדמה לי שבבלוק הזה הוא כבר העלה את רנאטו, הקלידן המדהים מתקופת ONE NITE ALONE. Joy In Repetition ביצוע מצוין לפייבוריט מגרפיטי ברידג'. Forever In My Life (incl. a bit of ¡§777-9311¡¨ by Prince on bass) השיר מתחיל בלופ של GOT THING ועליו פרינס עשה סולו בס מטורף, שכלל בייסליינז מהרבה קלאסיקות לרבות 7779311, LETS WORK ועוד. אז הוא קם מהכסא והתחיל לעשות דווקא את FOREVER IN MY LIFE, והביט השתנה בהתאם. 7 קטע שעובד לחלוטין מחדש להופעה, ומושר אחרת לגמרי. באמצע יש קטע קצרצר שפרינס מטיף על ג'הווה, זו היתה ההטפה היחידה בכל 3 השבועות. Anotherlover/Rock Lobster זה היה עיבוד רוקי לחלוטין...הוא כמעט קרע את הגיטרה. If I Was Your Girlfriend לפני תחילת הבית הראשון פרינס עשה את הרוטינה הקבועה של yall aint ready for me, ועזב את הבמה לחמש דקות שלמות. כשהוא חזר, הוא ביצע את כל השיר, במלואו. Pink Cashmere (incl. a bit of ¡§Do Me, Baby¡¨) כאן הבנות השתגעו באמת. ENCORE #1 What A Wonderful World (Renato/Maceo) זה היה רק סקסופון וקלידים. A Case of You (Prince and Renato only) מדהים מדהים מדהים! הווקאל פרפורמנס הכי טוב ששמעתי את פרינס. Purple Rain (short version) היתה לי לפחות תחושה שלא ממש בא לו לעשות את זה. אבל אין ספק שהקהל בלע את זה לגמרי. ENCORE #2 Let¡¦s Go Crazy בכנות אני כבר לא זוכר מזה כלום. ההופעה הסתימה בערך ברבע לשלוש. אני שוחחתי קצת עם ראשידה, וחברים שלי שוחחו עם גרג בויר, שאמר שפרינס הקשר לפני כמה שבועות וביקש שהם יגיעו. לא היה לו מושג אם הוא נשאר גם בשבוע הבא, וכדבריו - I HOPE. בנוסף נפגשנו עם מיסטר הייז, שתמיד נראה מחפש את ה - FANS יותר ממה שהם מחפשים אותו. זו היתה אחת מההופעות המשוחררות ביותר של פרינס שראיתי, עם המון תקשורת עם הקהל. החבר הרביעי שלי, לא ראה את פרינס מימיו ואיננו חובב מוזיקה גדול במיוחד, אם כי ראה כבר הופעות רבות בניו יורק. הוא טען שזו היתה חוויה בלתי נשכחת, מה שאומר שפרינס עבר בקלות גם קהל של NON FANS.

f u n k y 2 b

New member
כולי ירוק מקנאה

בקרוב אצלי ,הלוואי !!! מתי הוא כבר יגיע לאיזה גיחה קצרה לאירופה ?

DJ$upreme

New member
חלק 3 - ההופעה בשבת

הקפדתי לקרוא קצת סטליסטים מווגאס ונראה לי שההופעות משישי לשבת שונות בכ-15 % . ובכן, תשכחו מזה, ההופעה היתה שונה כמעט לגמרי. למעט פה ושם קטעים דומים, שגם הם שונו, הרגשנו בחוויה אחרת לחלוטין. הגענו מוקדם יותר אבל כבר היה תור גדול יותר בכניסה... ההופעה הזו היתה סולד אאוט מראש (הקודמת לא, אם כי נראה לי שלבסוף מילאו את המקום. יש לציין שהקאפאסיטי במקום לא ממלא אותו בצפיפות, וזה טוב). היתה שמועה מבוססת שלארי (גראהאם) מסתובב, אבל למרבה המזל הוא לא הופיע בסוף כלל. אני לא HATER אבל ראיתי מספיק מלארי בחיי. גם הפעם היה סאונדצ'ק ולא נתנו לאנשים להכנס. ראשידה עלתה שוב בערך בעשר, היא ניגנה מיקס שונה מהערב הקודם, אם כי בגדול הווייב היה דומה. הפעם לא הקרינו את הסרטו הבריטי לפני ההופעה. יש לציין שאין שום וידאו ארט בהופעה עצמה. הבמה נראית סבבה, אם כי לא מושקעת כמו ב- TOURS. בגדול צבעו קצת את הקירות ועיצבו קצת את העמדות של הנגנים, וזהו. מה שבאמת מוסיף צבע זה ה - טווינז, ואני חיב להגיד שאני מת עליהן, וגם מחזיק רצח מפרינס שנתן לשתי הפצלוחות האלה את הקרדיט. הן מרגישות RAW ומאוד מאוד בעניין. זה לא נראה מלאכותי אלא חלק אינטגרלי מכל הטירוף שקורה על הבמה. פרינס עלה בפוזת הקשוח, ומראש אמר ש - hes gonna kick our ass Sexuality (now known as ¡§Spirituality¡¨) Johnny Be Good כיוון שעמדתי בול על הראש של הבחור עם הדפים של המילים (לפרינס יש מקום על הבמה עם המילים של השירים לאורך כל ההופעה) הבנתי עד כמה העסק מאולתר ומשתנה משניה לשניה. הוא היה אמור לפתוח עם around the world in a day וכבר על ההתחלה שינה את דעתו. הבחור עם המילים עבר כמו מטורף לנסות ולהבין איזה שיר עומד להתחיל, ומה יקרה הלאה. באיזה שהוא שלב הוא ממש היה אובד עצות. Girls & Boys פרינס החליט לקחת את הבאס וניגן לאורך כל השיר, הוא עשה ביצוע מלא. זה היה היילייט היסטרי. The sun is gonna shine - זה סטנדרד בלוז שפרינס עשה בצורה מדהימה. Lolita Black Sweat Kiss היה די דומה לערב הקודם Shhh שונה לגמר מהערב הקודם, פרינס עשה את כל השיר behind the beat Musicology/Tighten Up/Pass The Peas הג'אם הזה נשמע אחרת לגמרי הפעם למעט PASS THE PEAS. למשל, פרינס הלך עם הגיטרה עד לכניסה של המועדון, וג'ימג'ם שם עם מישהו ב- VIP. Joy In Repetition Anotherlover/Rock Lobster If I Was Your Girlfriend בלוק דומה יחסית לערב הקודם. Pink Cashmere (incl. a bit of ¡§Do Me, Baby¡¨) ביצוע היסטרי לרבות בית שלם מ - DO ME BABY ENCORE #1 3121 (joined by Renato and Rhonda Smith) בשלב מסוים הוא קרא לרונדה שישבה ב-VIP, אבל היא לא באה. רנאטו בא במקומה. לפרינס זה לא הספיק והוא ירד לקהל והביא בכוח את רונדה לבמה. היא היתה מדהימה. ENCORE #2 Partyman קצת לא האמנו ששמענו אותו עושה את זה, גרסא די מלאה. Play That Funky Music White Boy הפעם פרינס שר את השיר Start Me Up כאן פרינס החליף לגיטרה, אבל הגישו לו אחת עם רצועה קרועה. בזמן שהוא הסתדר הוא נתן למישהו בקהל לשיר את START ME UP What Have You Done For Me Lately? זה היה מטורף לגמרי, וכהרגלו פרינס צעק כמה פעמים WHO WROTE THAT Sexy Dancer It¡¦s Alright כל הקהל צעק כאן I LIKE FUNKY MUSIC.... ENCORE#3 What A Wonderful World (Renato and Maceo) A Case of You (Prince and Renato only) Purple Rain (Full Version) בלוק די דומה לערב הקודם אבל PR היה מלא ויותר מרגש. ההופעה הסתימה ברבע לשלוש. הם מיהרו לסגור את המועדון להבדיל מהערב הקודם, כנראה בגלל האפטר שואו. על זה אמשיך מחר...

XkoalaX

New member
who are u calling cheap?

ניר, כפרה עליך - תודה רבה על ההשקעה והסבלנות. איזה כיף לקרוא את הרשמים שלך מעיר החטאים! עוד יותר כיף לשמוע שתפסת אותו בתקופה שהוא ממש נותן 200% מעצמו (ועוד שלוש פעמים בסופ"ש בודד!). אני מבסוטה לאללה מזה שגם אתה התרשמת מהתאומות, שהרי אמרתי זאת לפני כמה חודשים ואמשיך להלל: הן מאאאגניבות! הן מהוות כוח עזר שאינו מסיח את הדעת מהעיקר וכיף להסתכל עליהן. אני גם חושבת שהכוריאוגרפיות שלהן נותנות בראש ומולבשות היטב על כל שיר (וזו הפעם הראשונה שאני מהללת רקדניות של פרינס מאז Cat). אני גם ממש שמחה בשבילך, שזכית לטעום מהאורחים הנגנים שהגיעו לווגאס באותו סופ"ש. אין ספק שהתרומה שלהם להופעות מהווה ערך מוסף וחשוב, לסטל ליסט מאוד מפנק. תגיד איך זה שהידיד "הזמר המוכר" (אההם, אההם!) שלך לא קפץ לבמה ונתן לפרינס טעימה ממיטב הכישרון הישראלי? אני בטוחה שהוא היה משאיר את מיודענו עם טעם טוב בפה... בקיצור, יקירי, אני ממתינה בשקיקה להמשך רשמיך וגם - רחמנא ליצלן - לשיחת טלפון. נשיקות חמות וחיבוקי - דוב(ה).

DJ$upreme

New member
חלק 4 - האפטר שואו

אני לוקח טיפה יותר זמן לכתוב את החלק הזה, שהיה המגניב ביותר בכל העסק. אל תבינו לא נכון, שתי ההופעות היו מדהימות, שונות זו מזו, וגם קיבלנו את פרינס ב-MOOD יוצא מן הכלל טוב. הייתי יותר קרוב אליו מאי פעם, הבחור שמאחורי קיבל היי פייב ממנו, וחלקים מה-BOOTY של הטווינז עדיין מפוזרים לי בשיער. אבל מה שקרה אחרי ההופעה השניה...אהם...אוקיי. קלאסיק. כבר בהתחלת ההופעה פרינס אמר לנו (כלומר: VEGAS) שהערב האו מרגיש טוב במיוחד, ואנחנו נראים ממש FUNKY, אז הוא אולי יקפוץ לאיזה SNACK בג'אז קוויזין. צריך להבין, המסעדה הזו צמודה לאולם, ואולי יש ביניהן דלת מחברת, אבל הקהל צריך לצאת מהאולם וללכת איזה שקה וחצי עד שהוא מגיע לפתח המסעדה. אני רשמתי לי את זה בראש, וכשפרינס אמר באחד ההדרנים: see you at the restaurant היה לי ברור שהולך לקרות שם משהו טוב. אם כי אצל פרינס אי אפשר לדעת. יצאנו מההופעה, די המומים ודי קרועים מעייפות. החברים היו די סקפטיים לגבי מה שהולך לקרות במסעדה - רצתי לשם והמקום היה ריק. חזרתי לאיזור המועדון, שאלתי כמה FANS והם נראו די חסרי כל מושג. התבחבשנו קצת, ואז גרג בויר (טרומבון) יצא החוצה. שאלנו אותו מה נהיה, והוא אמר I dont know, the man is still hot. זה היה מספיק טוב בשבילי, רצנו חזרה למסעדה. השעה היתה בערך 3 ורבע, וכבר היה תור נאה בכניסה, וכל השולחנות בפנים מלאים. הצוות הבין שמשהו הולך לקרות והם היו די בלחץ. תוך שאנחנו עומדים בתור, מיסטר הייז וגם רנאטו נכנסו למסעדה עם הכלים שלהם ויצאו בלי, מה שנראה די מבטיח. מדובר במקום די קטן, המורכב ממרפסת שהיתה ריקה כל הערב, אולם כניסה שבו הבר (מכיל כשבעה עד עשרה שולחנות), ואולם פנימי קטן יותר (גם הוא מכיל כשבעה שולחנות) ובו במה קטנטנה - אולי 3 מטר על שניים. הצתי פנימה וראיתי שעל הבמה יש סט אפ מלא כולל תופים - לגיטרות כבר לא היה ממש מקום על הבמה אז הן הונחו על רצפת המסעדה מטר מהשולחנות. המקום היה "מואר" בערך כמו שירותים של מועדון לילה. תורנו הגיע לבסוף, מצאו לנו ולחן באולם החיצוני, שממנו לא ניתן היה לראות את הבמה - אבל אפשר לשמוע. אנחנו עוד לא יושבים, בקושי עוברים על התפריט, ומי יוצא מהמטבח - שנמצא מאחורי הבר - אם לא פרינס, מלווה בשומר ראש די זחוח. הוא נופף לכולם וכולם מחאו כפיים בנימוס, אבל לא נרשמה היסטריה - זה היה קצת לא COOL להתחילת לצרוח במקום כל כך קטנטן. פרינס עבר לאולם עם הבמה, והתישב מימין לבמה עם די ג'יי ראשידה. כעבור 2 דקות הוא קם והודיע לכל מי שורצה לדעת, i gotta go change. מזה היה ברור שהוא הולך לחזור, ולא סתם. בערך ברבע לארבע הוא חזר...הלהקה (שלו) בהרכב מלא כבר החלה לנגן. אפילו מייסיאו הגיע, בהתחלה קצת לא האמין שזה המקום שהבוס קרא לו לנגן בו, וגם עשה פרצוף של im too old for this, אבל נכנס לענינים מהר מאוד. הלהקה נגנה כמה קטעים מאוד ג'אזיים ומאוד laid back, יש רשימות משוערות של סטליסטים אבל את הרוב לא זיהיתי. פרינס הצטרף לגיטרה בנאמבר או שניים וחזר לשולחן שלו. אנחנו בינתיים סימנו לאכול, ואני ניגשתי לעמוד באולם הפנימי - היו סה"כ במקום כ-70 איש. לפחות 20 מהם עובדים אצל פרינס. בשלב מסוים זיהיתי מקומות ריקים באחד השולחנות ומיד התעלקתי עליהם, ביחד עם שנים מחברי. החבר השלישי, הזמר, הצליח לתפוס מקום *על* הבמה, כלומר בכסא שהיה כל כך על הבמה שמימינו ומשמאלו היו הגיטרות. בינו לבין הבמה, כלום. הכסא הזה היה ריק כנראה כי לאף אחד לא היה נעים לשבת שם. בשלב זה רנאטו היה על הקלידים, ושאר ההרכב של פרינס בבס ובתופים, עם ההורנז של מייסיאו גרג ומייק. היה רק מיק אחד על הבמה להורנז, כך שמייסיאו ומייק כמדומני עשו DUEL סקסופונים, הם ניגנו כל אחד בתורו למיקרופון, עד כדי כך הכל היה מאולתר. בשלב מסוים פרינס קם מהמקום, לקח את מייסיאו לסיבוב בין השולחנות כולל באולם החיצוני, מה שגרם לכולם להכנס ולעמוד בפנים - היה ברור שזה מה שהוא רוצה לפני שהוא ממש עולה להופיע. כשהוא חזר והתישב, הלהקה סיימה את הג'אם, ופרינס צעק משהו בסגנון i must be in heaven ! מה שזיכה אותו בקריאות ביניים בסגנון we love you prince וכו'. אז פרינס סימן לרנאטו לעוף מהקלידים, הוא עלה לסטנד והתחיל לנגן, ומיד עצר. הוא דפק מבט ברנאטו ואמר: whatcu been eatin, this is all sticky! תוך הצחוק הכללי, חבר שלי שיש ב קרוב לבמה זרק לפרינס מגבת, פרינס ניגב את הקלידים וזרק לו אותה בחזרה תוך תודה קצרה. פרינס התחיל לג'מג'ם על הקלידים, והג'אם לקח תפנית לכיוון הרבה יותר LOUD AND FUNKY.השעה היתה בערך 4 וחצי, ולי ולחבר היתה טיסה בשעה 6 וחצי! נתתי לפרינס זמן עד חמש. כשפרינס סיים עם הקלידים, הוא חיפש במבטו את מיסטר הייז - הבחור היה עסוק באותו זמן במרפסת של המסעדה עם בחורה. פרינס זיהה אותו דרך החלון הצרפתי שהיה מאחוריו, ושלח את ראשידה שתביא אותו לאחר שקריאותיו לא נענו. הייז חזר מבויש ופרינס תפס את ה-HOHNER הישנה והטובה שלו שאנחנו מכירים עוד מימי dirty mind. כל העסק נהיה מאוד מאוד funky - ! פרינס התחיל הקטעים מ - when u were mine לצווחות הקהל, עבר ל - love rollercoaster, נתן גרסה של brick house ועוד המון המון funk. בכל הזמן הזה הוא לא היה על הבמה אלא הסתובב בין הקהל, ובעיקר ניגן בפרצוף של החבר שלי שישב כזכור בכסא מס' 1. כל הקהל היה כמובן על הרגליים, ואנשים ניסו לצרוח שמות של שירים. פרינס כמעט לא שר, אבל דיבר לא מעט, ובעיקר התבדח. בשלב כלשהוא היה קטע של חמש דקות שנראה כמו אודישן לריתם סקשן המצוין שלו, כשפרינס עוצר ב-CUES ומחליף את הגרוב לפי מילה אחת. אתם יודעים.... הדקות התארכו, כבר הודעתי לאנשים שמסביבי שהסיפור שלי הפעם יהיה prince made me miss my flight. בחמש ועשרים בערך הוא החליט להפסיק, והודה בחמימות לכולם , לא לפני שהוא העניק לחבר שלי את הגיטרה (!!) כדי שיחזיק אותה על מנת שפרינס יוכל לנשוף עליה ולקרר אותה...הבחור היה במצברוח טוב! זה היה הכי קרוב שיש. ראיתי את פרינס באפטרשואוז בעבר אבל הפעם זה היה ממש ערב דחקות, עוד שניה פרינס היה ממלצר בעצמו. האבטחה היתה שם, אבל ממש לא TIGHT. יכולתי לגשת אליו בכל רגע (כמה אנשים עשו את זה) אבל הרגשתי טפשי מעט, כי זה היה כל כך קרוב, שזה נראה UNCOOL לגשת אליו. אם זה מענין מישהו, אז כן, איכשהוא, הצלחתי לתפוס את המטוס. בקושי. לסיכום כל החוויה, הג'אם במסעדה מדגים לא רק את הגאונות והיחודיות של היוצר החד פעמי הזה, אלא גם את המחויבות המלאה שלו למוזיקה - 24/7. ואצל פרינס זה ממש ככה. הוא הופיע אתמול עד רבע לשלוש, והיה במועדון עוד שעה זורק הערות לצוות שלו. למחרת הסאונדצ'ק התחיל לפי דיווחים בצהריים - אנחנו עוד היינו מפורקים מעיפות מאתמול! ואז - אם הוא נח - וזה לא היה להרבה - הוא הוציא כל כך הרבה אנרגיות בהופעה, שאין לי מושג מאיפה הוא עוד הצליח לנגן באפטר שואו. וגם שם, הוא היה הכי אנרגטי בחדר, והפך את העסק מג'אם ג'אזי מנומנם לקרב פאנקי סוער. אכן, האיש בתקופה טובה - תמיד שווה לראות אותו, אבל האולם וכל העסק שם בווגאס, מריחים טוב מאוד. ספק אם ב- TOUR זה יהיה כל כך LOOSE...המחיר לא גבוה, ובקיצור, מי שיכול - לרוץ. לרוץ!!

f u n k y 2 b

New member
במילה אחת : וואו !!

איזה כיף לך ,זה נשמע כמו ערב חלומי .
על הסקירה המפורטת .

למעלה