יותר חולנית אחרי הלידה...

boringvered

New member
יותר חולנית אחרי הלידה...

אני כל שבוע חוטפת משהו אחר, וזה תמיד משהו שמגיע מגל או מהגן שלה - לפני שבועיים חטפתי וירוס של שלשולים והקאות - גל נותרה בריאה, אבל 3 ילדים ומטפלת אחת חלו... שבוע שעבר גל הצטננה עם שיעול מגעיל וחום, ועכשיו לקראת סופהשבוע אני חטפתי את זה... לפני הלידה הייתי חולה לעיתים נדירות, אבל עכשיו? אני קופ"ח מהלכת... האםזה קשור לחיסון שלי (שנעשה ירוד אחרי הלידה?), או שפשוט הקירבה של גל אלי חושף אותי בצורה... יותר יעילה למחלות? והאם אחרות גם מרגישות שמאז הלידה הן יותר חולות? ורד

עינבלית

New member
כנ"ל. מאז הלידה אני רגישה יותר

כל המחלות שעוברות תופסות אותי בסיבוב. אבל התחלתי לקחת ויטמין C ופרנאטאל ובי12 באופן קבוע, וגם R49 בכדי לחסן ולחזק את הגוף.

odeia

New member
אז למה כתבת שאת לוקחת אותו באופן

קבוע לחיזוק?

עינבלית

New member
כי זה מה שאני עושה למרות

שכתוב עליו שהוא מטפל, אני מרגישה שהוא מחזק אותי, ומאחר ומדובר באנרגיה של צמחים ולא במשהו מוגדר, וזה מועיל לי, אז זה מה שאני עושה. קבוע.

POOH*

New member
זה מגל....

בתור מישהי שעבדה עם יחלדים ותינוקות בעיקר - ידוע שכשמתחילים לעבוד בגן כמה חודשים ראשונים את חולה!! יש המון וירוסים שמסתובבים אצל הילדים והם לא תמיד תופסים אותם... אבל המבוגרים באזור כן... אז לא לדאוג.. בסוף תתחסני... העיקר שגל תופסת את זה פחות ממך... ותרגישו טוב... POOH

ayush

New member
אצלי זה בדיוק הפוך...עד הלידה הייתי

חולה לפחות 3 פעמים כל חורף, מרותקת למיטה עם חום וכו'. מאז הלידה הייתי חולה רק פעם אחת
וגגם היא עברה בקלות יתרה... ועוד כמה
שיהיה...

אולי../images/Emo35.gif

שבעה שבועות לאחר הלידה תפסה אותי שפעת נוראית, 40 מעלות חום ארבעה ימים
. דווקא בשנים שקדמו ללידה, אנשים היו חולים לידי ולא נדבקתי בכלל... אולי זה קשור בעייפות הרבה, המחלישה את הגוף ועוזרת לפטוגנים
לשגשג בגופנו? תרגישי טוב!

אפרת12

New member
אמא שלי טוענת שמאז שהפסקתי לעבוד

אני חולה יותר. אבל האמת היא שלפני פשוט הייתי עושה את זה באמצע השבוע והיא לא היתה יודעת, ואח"כ זה התחיל הגיע בסופי שבוע. אבסולוטלי כן - אני חולה יותר מאז שאני אמא (ודש1דש כבר שאלה אותי לפני כמה ימים אם זה לא היה אמור להיות שאימהות לא חולות...)

boringvered

New member
תודה על העידודים והעיצות ../images/Emo140.gif

אני ממממש מקווה שמתישהו זה אכן נגמר. מתחיל ממש להמאס לי...

Arfilit

New member
נראה לי שבגלל העייפות

המערכת החיסונית גם היא לא בשיאה.

למעלה