יותר טוב לסלוח..

יותר טוב לסלוח..

יותר טוב לסלוח,לוותר על הכאב שטורף את המוח,ואוכל לך את הלב ולא נותן לגל הבא לבוא ולאוהב אותך את לא נותנת לו תמה עוד תקופה עוד סיפור ניזכר קחי הרבה אוויר שיהיה לך למחר...
של שירי מימון.. אני מזדהה איתו מאד..... איך אני יכולה לשכוח את מי שיש לי עדיין רגשות אליו? ואני אכולת רגשי אשמה????? והוא לא רוצה לדבר ושלא לדבר על לסלוח...

ע ו פ ר ה

New member
היי בחורה אחרת

אני חושבת שאי אפשר לשכוח, אבל כן אפשר לשנות את הרגשות שלנו. לפעמים צריך לתת לזמן לעבור. בעניין רגשות אשם, אלה רגשות כמו ייסורי מצפון, שלדעתי אפשר לוותר עליהם. כשלמדתי להנחות NLP למדתי כמה הנחות יסוד שאימצתי אותן לחיים שלי. אולי הם יעזרו לך: א. כל דבר שאנחנו עושים, זה בדיוק הדבר הנכון עבורנו באותו רגע. ב. מאחורי כל דבר שאנחנו עושים יש כוונה חיובית עבור עצמנו. ג. אין כישלון אלא משוב להצלחה. אם תקראי ותביני היטב את ההנחות האלה, תוכלי בקלות לוותר על רגשות האשם. על מה שהוא רוצה או לא רוצה, אין לך שליטה. יש לך שליטה מלאה על עצמך. זה לא נורא להתאבל קצת על דברים שאנחנו נפרדים מהם, אבל החיים יפים ויש המון הזדמנויות חדשות. באהבה עופרה

תודה על ההנחיות.. אשמח שתיתני לי עוד כמה טיפי

טיפים מהחוכמת החיים שלך.. זה נכון וגם טוב.. ד"א זה קשה לי כי הוא בחור פגיע הוא רגיש.. וגם כי יש לי רגש אליו עדיין מאד

ע ו פ ר ה

New member
לא הבנתי

איך מתקשר זה שהוא רגיש לזה שקשה לך. ולגבי רגשות אשם, אספר לך סיפור מהחיים שלי. בשנת 1994 נרשמתי לקורס שנקרא "חשיבה חדשה". היום החשיבה הזו היא נחלת הכלל אבל אז היה בה מן החידוש. יום אחד המדריכה הניחה על השולחנות שלנו כרטיסי ביקור וכשהפכנו אותם היה כתוב עליהם: "פטור מרגשות אשם" ובקטן מתחת היה כתוב "בתנאי שלוקחים אחריות". רגשות אשם בגדול זו דרך שלנו להישאר במצב של קורבן ולא לקחת אחריות על דברים. (אם אני נשמעת קצת בוטה, אני מתנצלת, כי אין לי כוונה לפגוע בך). אני חושבת שמאז נפרדתי מרגשות אשם מודעים. אולי נשארו לי כמה מודחקים והם מופיעים אצלי בתחפושת, כי לכולנו יש כל מיני "חולשות". באהבה עופרה

היי...

אני חייבת להגיד שאני לגמרי מזדהה איתך. גם אני בדיוק במצב הזה עכשיו... אבל אני החלטתי לא להכנע לזה. אני לא נוהגת לעשות את זה, אבל אם את רוצה לקרוא בהרחבה את חשבון הנפש שלי [במקום שאני אכתוב את כולו מחדש...], תכנסי לרשומה האחרונה בבלוג שלי. היא םורסמה לפני יומיים, רק שתביני כמה זה טרי גם אצלי... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1147509

אפשר להוסיף משהו שהבנתי..

כמה שזה כואב שאני הבחור לא אהב אותי-ואני כן מתאמצת בשביל לקבל בסוף "סכין" בלב? אתה לא מבין שבחורה מאוהבת אז היא עושה שטויות? במיקרה שלי הוא ניצל את זה? ופגע בי בדיוק במקומות הנכונים הוא חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה מה שהוא!!!!!!!!!!!!!! הוא ניפגע??????????????????.. הוא כועס?????????????????? על מה?????????????????. שאני יותר טובה ממנו? שאני סולחת לו על הכל? שמה הוא כועס? ממתי הוא צריך לבוא אליי בטענות????????????????? למה זה כואב לי כ"כ? כי הוא פגע בי כ"כ? ממש איפה שכואב כדי להחזיר ולנקום? זאת לא אהבה אמיתית זאת מלחמה? נכון זה כואב לסלוח זה פחות כואב לעצמי כבר סלחתי...כי לא עשיתי מעשה מגעיל.. כמו שהוא שיקר וארימה אותי למה הוא היה חייב לחזור אליי מחדש למה? כדי לפגוע? מה כי לא נתתי לו אותי? עשיתי טעויות אבל זה לא סיבה לחוג עליי ולמנה הוא היה חייב להחיות את מה שניגמר?

ע ו פ ר ה

New member
היי בחורה אחרת

האם אני מרגישה נכון, שאת מתחילה להתחזק? לפעמים אנחנו צריכים ליפול לבור כדי לגלות את הכוחות שיש לנו בתוכנו. באהבה עופרה

תאמרי לי עופרה יקרה

למה הוא היה חייב לחזור אליי כעבור 5 שנים? למה הוא היה חייב להחיות לי את הרגשות מחדש? למה כדי לנקום בי? על זה שלא השיג אותי? ופגע בדרך הא? הרי הוא ידע טוב מאד שיש לי רגש כלפיו והוא ידע בערך שאני מאוהבת בו והוא ידע הכל...הוא תחמן לא רוצה לראות אותו בחיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 כימעט איבדתי את עצמי את הדרך שלי ביגללו!!!!!!!!!!!!!!!!1111 הוא מניאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 לא רוצה לראות אותו ולא לדבר איתו בחיים שלי לא רוצה כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה כי הוא טמבללללללללללללללל?

כי אין לו בנות שהצליח סליחה על המילה לשכב איתן?????????????????? למה למה למה???????????????? למה עשיתי מאמצים הוא לא מעריך??????????????? איך אפשר לדון כל אדם לקו זכות איך?????????????????? לא רוצה לראות אותו בחיים שלי,אני שונאת את ההתנהגות שלו ואת החיוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 אני אשכח אותו אתם תיראו אני אשכח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ע ו פ ר ה

New member
היי יקירה

אחת השאלות שוויתרתי עליהן בחיים שלי היא "למה?" החלפתי אותה בשאלה "איך?". והשאלה היא לא למה, אלא איך את יוצאת מהמקום הזה שבו את נמצאת כרגע? שאלה נוספת היא: איך את יוצרת לעצמך חיים בלי נפילות כאלה בעתיד? כלומר מה את לומדת מהאירוע הזה. כולנו נופלים בחיים בצורה זו או אחרת. החיים מלאים במשברים, והם נורא קשים כשנמצאים בתוכם. לאושו יש קלף שמדבר על עצב. הוא כותב על הקלף הזה, שאלוהים ברא את העצב לא כדי שנהיה עצובים, אלא בגלל שכשאנחנו עצובים הלב שלנו פתוח ואז אנחנו עושים שינוי. הלוואי ויכולתי לחזק אותך יותר, אבל זו הדרך שלי לחזק במדיה הזו. באהבה עופרה

את יודעת ש..הוא ניסה לגעת בי וכאלו?

הטריד אותי מינית? וקירב אותי אליו? למרות שזה היה ממזממן זה עדיין בי כי ביגלל זה אני פוחדת ממנו הוא כימעט אנס אותי לעיני כולם את יודעת? שאני ניזכרת בזה אני ממש פוחדת? למרות שזה היה ממזמן עדיין ביגלל שהדחקתי את זה זה צף ועלה למוחי כעבור 8 שנים וכן הוא מיני מאד יש לו חברה ומה שהוא רצה זה לישכב איתי..? למה הזיכרון הזה התמונה שלו מצמיד אותי אליו לא מרפה ממני?

אוסה

New member
בחיים לא ניתן לשכוח דבר כזה

לפני המון שנים , כשהייתי חיילת גם אני עברתי הטרדה מינית , היום קוראים לזה הטרדה מינית , אז לפני 15 שנים זה לא היה כמו היום. כשהלכתי להתלונן משקית הח"נ אמרה לי - אל תדאי את למטבח לא חוזרת - גם ככה את משתחררת. לא היתה מודעות לכל הנושא של הטרדה מינית , ואני ..הבלגתי. היום אני חושבת על זה וזה כואב מאוד! (חייבת לציין שלא היה מין או משהו אלא הטרדה מינית ממישהו שחשב שמותר לו הכל , שתפס אותי וניסה בכח לקיים יחסי מין - אני ..ברחתי!!)

מה אני עושה..?

למה הדמות שלי באותה סיטואציה לפני 8 שנים היתה חייבת לעשות דווקא עכשיו? למה היא לא עלתה ממזמן לפני 8 שנים למה לא הבנתי את זה אז? למה אני כ"כ נירתעת ממנו? למה הוא הצמיד אותי אליו? למה הוא ביקש ממני סטוץ? למה הוא היה רע אליי? ביגלל שלא נתתי לו להתקרב אליי ולעשות בי כרצונו? ביגלל זה? זה כבר רודף אותי כמה זמן.. למרות שלא היה אונס או משהו כזה.. אבל כיום הבנתי שכן שהוטרדתי מיניתת על ידו.. הוא קירב אותי אליו ו... הביט עליי הצמיד אותי אליו ואמר לי "את לא הולכת" היו בכיתה ילדים והמורה {שלא ממש התיחסו} ואז אמרתי "תן לי ללכת אני לא אספר למורה כלום עלייך תן לי ללכת" הלב שלי זינק למרומים והרקיע שחקים.. ואני חשבתי שאני אתעלף.. הוא הביט עליי במבט שכולו עוצמה וכולו רוע מבט עמוק ככזה שרוצה לעשות משהו.. אני שמתי את הידיים על הבטן שהוא לא יגע לי {את יודעת היכן} ופשוט אלו היו הדקות המפחידות ביותר בחיי הרגשתי כאילו יותר מידי זמן הוא מצמיד אותי אליו.. שסיפרתי לחברה שלי היא היתה אדישה ולא התיחסה אליי אני ממש גימגמתי ופחדתי לומר לה הלב שלי דפק.. אמא שלי רוצה רצתה שאני אגיש תלונה במישטרה.. הרגעתי אותה שלא כי ממש התיפכתי מדמעות מולה... עד עכשיו זה כואב לי.. התחקתי את זה..לפני שנה זה עלה ומאז שאני שומעת "אונס" אני מבינה למה מתכוונים ועולה בי הסיטואציה הזאת אני ממש פוחדת ממנו.. מה את אומרת?

אני התרחקתי ממנו כי פחדתי..

הוא טיפוס כזה עם מזג חם..צועק מקלל..נכון לפעמים הוא משהו אחר.. אבל ממש לא נחמד לריב איתו..ואני רבתי והוא קלט שאני יודעת את האמת עליו ותפסתי אותו משקר לי והוא איים אליי לא להתקרב אליו.. {מזל שזה היה דרך התכתבות} כי ממש רבנו.. כואב לי מאד.. למה אי אפשר לשכוח זאת?

למעלה