מה יותר חשוב? וכשהמזל נגמר נשאר רק השכל...
ס סירוניטוש Active member 17/10/22 #2 היה איש עשיר מאוד שהיה לו 90% מזל ו 10% שכל. שאלו אותו: האם היית משנה את הקיים? והא ענה: כן, הייתי רוצה שה 10% שכל יהפוך למזל. הכי טוב שיהיה משניהם - מזל וגם שכל.
היה איש עשיר מאוד שהיה לו 90% מזל ו 10% שכל. שאלו אותו: האם היית משנה את הקיים? והא ענה: כן, הייתי רוצה שה 10% שכל יהפוך למזל. הכי טוב שיהיה משניהם - מזל וגם שכל.
A AnarchistPhilosopher Well-known member 17/10/22 #3 נכתב ע"י סירוניטוש: היה איש עשיר מאוד שהיה לו 90% מזל ו 10% שכל. שאלו אותו: האם היית משנה את הקיים? והא ענה: כן, הייתי רוצה שה 10% שכל יהפוך למזל. הכי טוב שיהיה משניהם - מזל וגם שכל. לחץ כדי להרחיב... Nothing's forever. גם המזל בסוף נגמר...
נכתב ע"י סירוניטוש: היה איש עשיר מאוד שהיה לו 90% מזל ו 10% שכל. שאלו אותו: האם היית משנה את הקיים? והא ענה: כן, הייתי רוצה שה 10% שכל יהפוך למזל. הכי טוב שיהיה משניהם - מזל וגם שכל. לחץ כדי להרחיב... Nothing's forever. גם המזל בסוף נגמר...
A AnarchistPhilosopher Well-known member 17/10/22 #4 ארתור שופנהאור מציין שיש לסיים את החיים ללא המשכיות, כי זה רק ממשיך את הקיום האנושי ואיתו את הכאב והסבל שבחיים. מלחמות אינסוף לא משנה מי מנהל את הכל... טוב, back to the drawing board לאחרונה נראה לי שנגמר לי המזל...
ארתור שופנהאור מציין שיש לסיים את החיים ללא המשכיות, כי זה רק ממשיך את הקיום האנושי ואיתו את הכאב והסבל שבחיים. מלחמות אינסוף לא משנה מי מנהל את הכל... טוב, back to the drawing board לאחרונה נראה לי שנגמר לי המזל...