יותר מידי אנשים חדשים

AvtipuS

New member
יותר מידי אנשים חדשים ../images/Emo46.gif

לא מצאתי למי לשרשר, אני משאיר את זה לחזי ובנצי. מחר אני נוסע לטיול שנתי, רמת הגולן, 3 ימים. אנחנו "נתאכסן" באיזה "חאן" שאין בו חשמל. בקיצור,אין להטעין טלפון,אין להטעין אייפוד, אין להטעין מצלמה.
בקיצור, אני ידוע שתרגישו שאני חסר (חחחחחחחחחחח
), לפחות 20 הודעות ביום, הפסד כללי של 60 הודעות לפורום. עצוב. שיהיה לכם שבוע שוקרייה. ושלא תדבקו לי בשפעת העופות. (שמעת אביק?!!!!???!!!!)

רזזז תהנה קוקי!

איך אפשר בלי פלאפון? בכל מקרה תעשה חיים קושקוש.. ולמה אתה עצבני מזה שהתצטרפו אנשים חדשים?

AvtipuS

New member
מה קוקי מה אני עוגייה?

עוף? (קוריצה!) חחחח אני "עצבני" כי מרוב חדשים לא ידעתי למי לשרשר תהודעה! אה, תודה.

yardenbm

New member
תהנה חמודי

חפיף פלאפון מחזיק יותר מ3 ימים ומצלמה תחזיק איזה יומיים ואם היא על בטריות אז יותר וכך דיסקן ותר על האייפוד

AvtipuS

New member
אני משתשמש הרבה בטלפון...

הסוללה הנטענת של המצלמה נגמרת מהר, אין לי כבר סוללות לדיסקמן ואין לי את כל השירים שיש לי באייפוד על דיסקים >.<

Mrs Felix

New member
תהנה.

אם זה בצפון אז קקקקקקקר שם! אתמול חזרתי משם ו..קקקקר!!!

טוב נו..

לא אדבק. רק כי ביקשת. :] ברור שרעז חסר. :] נשמה עלייך. רגערגערגע איך הגבת מהטיול!?!?!

../images/Emo121.gifגמ'ני יוצא מחר לטיול שנתי

לארבעה ימים למדבר יהודה-ירושליים או משו כזה.. "לינת שטח" באוהלים על דשא עם שירותים ומקלחות בקיבוץ עם קייטרינג.. ממש שטח וד"א-לא הייתי פה כמה ימים כי לא היה לי מחשב.. ועכשיו אני יוצא לטיול שנתי אז ביי בינתיים
אה והיה בננננזונה של מפגש:)

AvtipuS

New member
חזרתי באמאשלכם

היה נחמד מינוס, עבר מאווווווווווווווד מהר. בלילה קר מאוד ביום חם מאווווווווווווד.

למעלה