יותר מידי דברים מתרחשים עכשיו..

MsUnderstood

New member
יותר מידי דברים מתרחשים עכשיו..

מאיפה אני אתחיל? לחבר הכי טוב שלי יש עכשיו חברה,מה שאומר שהוא דיי מזניח אותי ופוגע בי בלי כוונה,ואז אינ פוגעת בו ואז אנחנו רבים שוב ושוב. ואני לא רוצה לאבד אותו,אני לא רוצה לראות את החיים שלי בלי שהוא יהיה שם לידי,וגם הוא אומר את זה,אבל איך אפשר לסדר את הדברים?! עוד משהו זה שבזמן האחרון דיי נפגעתי מבנים,כמה בנים פשוט פגעו בי. ובתוך כל זה אני חושבת שכל מי שיצא איתי זה היה רק בגלל סיבה אחת,חיצונית,שטחית,וזה פגע בי יותר מכל. בזמן האחרון חזרתי לדבר עם מישהו שיצאתי איתו,שהספיק בנתיים לחזור שוב בתשובה,ואני ממש שמחה שחזרתי לדבר איתו,אתמול נודע לי שכשקרה לו משהו הוא אמר איך אני אגיד את זה לדנה כדי שהיא תראה אהדה אלי ותבין אותי,ובכלל הסתבר לי שהוא מדבר עלי,וגם לי יצא לחשוב עליו.. התחלתי לחשוב בזמן האחרון על המון דברים,אחד מהם הוא להתקרב יותר לדת,לראות יותר מה יש בה. אני לא יודעת מה יקרה איתי בהמשך,זאת בערך הפעם הראשונה שאני לא יודעת מה יהיה איתי,אני בד"כ באנדם מחושב,אבל כרגע יש לי יותר מידי שאלות..

שאלות זה טוב

הקושי קשור ליכולת שלך לשאת עמימות. את התקופה בה את מחפשת תשובה ועוברת איזה תהליך לגיבוש עצמי... תקופה בלי תשובות אלא תקופת חיפושים. אין סיבה שתרגישי רע בתקופה כזו, תקופת חיפוש יכולה להיות מאוד מעניינת וממלאה אפילו שאין לך עוד תשובות נחרצות. עכשיו תגידי את: מה רע בלשאול שאלות? מה רע בלחפש דרך?

למעלה