יותר מעניין מהאוסקר

יותר מעניין מהאוסקר ../images/Emo43.gif

השנה יתקיים בפעם השניה ברציפות טקס "תפוח הזהב", טקס הענקת פרסים לפורומים הטובים ביותר באינטרנט הישראלי. השנה אנחנו מחדשים ונותנים לכם הגולשים לבחור ולהשפיע: מהם הפורומים המובילים לשנת 2004?
ערוץ yesZone - פורטל הצעירים האינטראקטיבי בלווין (ערוץ 68), בשיתוף תפוז אנשים, מזמין אתכם להיכנס למשחק הטריוויה השבועי, להתחיל לשחק ולזכות בדיסקים וב - DVDים של אוסף הלהיטים המוביל NOW 10 מתנת הליקון. כל מה שצריך לעשות הוא להיכנס למדור GAMES בערוץ 68 ב - yes ולענות על שאלות הטריוויה. ככל שתשחקו יותר - תגדילו את הסיכוי שלכם לזכות.
היום נולד הדבר הכי חם בשטח! ה"תפוזON": כלי חדש בתפוז לנוחיותכם. לפרטים והדרכה על השימוש בכלי ניתן למצוא כאן (תודה לווינטרפרש)
פורום רוק ישראלי מעניק היום לגולשינו שבדרום הארץ כרטיסים חינם להופעתם של להקת הרוק הכי חמה: Izabo. לפרטים נוספים

BlueAdder

New member
בהחלט...

צריך להצביע כי זה הפורום הכי כיפי ומעניין שיש, התכנים מצויינים ! בקשר להנהלה...נו טוב, פה יש לי הסתייגויות....סתם....אני לא מתעסק עם ההנהלה פה, נצביע גם עבור ההנהלה...

אלרוס

New member
את זה אני חייב לפורום טולקין

אבל הפורום הזה הרבה יותר כיפי

Another Girl

New member
נצל"ש-צריכה שמישהו או שניים

יעשו שיר ליום ביומיים הקרובים.

nowhere woman

New member
אני אעשה פעם אחת../images/Emo13.gif

רק שאני לא יודעת הרבה פרטים על השירים...

guitarstud

New member
קורס גיטרה למתחילים../images/Emo98.gif

קורס לימוד גיטרה למתחילים -------------------------------- 24 מפגשים שבועיים,בקבוצות קטנות ובהנחיה אישית. מטרת הקורס היא לתת בסיס לנגינה בגיטרה:- תווים , נגינה ב''טאבלטורות'', אקורדים וסוגי ליווי, רפרטואר של שירים פשוטים, בסיס להמשך לימוד עצמי אחרי הקורס. הקורס מתחיל ב-15/4/04 ההרשמה מראש. מספר מקומות מוגבל. לפרטים נוספים והרשמה צרו קשר באתר הבית www.guitarstudio.co.il בדף סדנאות. סדנאות נוספות לגיטרה באתר הבית, בדף סדנאות.

הצחקתם אותנו ../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

היום ב-17:00 נארח בפורום סוכרת את יעקב חיים וינברג, מומחה לרגליים, מדרסים ואורטופדיה המתמחה ברגליים סוכרתיות. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום. ב-19:00 עודד אברהם יארח את עלמה זק, כוכבת "ארץ נהדרת" שתבוא לספר על התוכנית ועל החיים שאחרי התוכנית LIVE בוידאו צ'ט של פורום ארץ נהדרת. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. ב-20:00 יצטרפו אלינו לילך ורויטל, שהודחו בשבוע שעבר מ"האקדמיה לצחוק" ויראו לכם באמת מה הן שוות. חצי שעה של צחוק בפורום הומור. אפשר להכין שאלות כבר מעכשיו... פורום חירשים ולקויי שמיעה נותן לכם הזדמנות ללמוד שפה חדשה: שיעור ראשון בשפת הסימנים לחירשים בהדרכת המתורגמנית לי דן יערך הערב ב-21:00 LIVE בבלוג TV ובפורום חירשים ולקויי שמיעה.

Miss CB

New member
חחחחחחח

אופניים מובילים חברתית...? נו טוב, מה אני יודעת, אולי הם הובילו מהפכה נגד בי אמ אקס וורודים

למעלה