יותר מעניין מהאוסקר

יותר מעניין מהאוסקר ../images/Emo43.gif

השנה יתקיים בפעם השניה ברציפות טקס "תפוח הזהב", טקס הענקת פרסים לפורומים הטובים ביותר באינטרנט הישראלי. השנה אנחנו מחדשים ונותנים לכם הגולשים לבחור ולהשפיע: מהם הפורומים המובילים לשנת 2004?
ערוץ yesZone - פורטל הצעירים האינטראקטיבי בלווין (ערוץ 68), בשיתוף תפוז אנשים, מזמין אתכם להיכנס למשחק הטריוויה השבועי, להתחיל לשחק ולזכות בדיסקים וב - DVDים של אוסף הלהיטים המוביל NOW 10 מתנת הליקון. כל מה שצריך לעשות הוא להיכנס למדור GAMES בערוץ 68 ב - yes ולענות על שאלות הטריוויה. ככל שתשחקו יותר - תגדילו את הסיכוי שלכם לזכות.
היום נולד הדבר הכי חם בשטח! ה"תפוזON": כלי חדש בתפוז לנוחיותכם. לפרטים והדרכה על השימוש בכלי ניתן למצוא כאן (תודה לווינטרפרש)
פורום רוק ישראלי מעניק היום לגולשינו שבדרום הארץ כרטיסים חינם להופעתם של להקת הרוק הכי חמה: Izabo. לפרטים נוספים

בחירות רבותי, בחירות

ראיתי בפורום אחר שישנה הצבעה לגבי הפורום הכי טוב, מעניין מקצועי כיפי וכד', אני חושבת שהפורום שלנו עונה על כל הקריטריונים, הפורום המנצח מקבל פרסום בתפוז, יאללה להצביע לנו!!!!! לילה טוב אורית

../images/Emo41.gif וחדש במערכת הפורומים-תפוזON

שימו לב שבשורה הכחולה בצד שמאל רשום תפוזON. לחיצה עליו תכניס אתכם למעין ICQ פנימי של תפוז ותוכלו לשוחח עם גולשים אחרים שנמצאים באותו זמן בפורום.

נראה לי שיש לי הודע בתפוזון

יש לי (1) ליד האיקון בפס הכחול, אבל אני לא מצליחה לפתוח את זה, אין לי מושג מה קורה שם ואין לי כח להתעסק אם זה. אם באמת יש הודעה אנא שלחו לי מסר, תודה

אני לא חושבת שזו הודעה

אלא מספר המשתתפים בפורום המחוברים במקביל. מה קורה כשאת לוחצת על תפוזON? ואם לא נפתח לך כלום כדאי שתפני לפורום תמיכה.

למעלה