יותר צופים יותר טוב!!!
ד דניאל המחסנאית New member 30/6/02 #2 הצופים הם התקווה../images/Emo65.gif אבל למה לפתוח שירשור בשביל זה??
C cholly New member 1/7/02 #4 אממ..אם כבר אז,|כוכב|למנהלת- ../images/Emo28.gif את משקמה,אזור? איפה את לומדת? במקרה במקווה-ישראל? [מכירה משם אנשים? ] בכל מקרה - אני משבט דגן,בית-דגן [כן,כן..כמה מטרים מכם!]. ו..אם אמא שלי תרשה [ואם לא היא מתה! ] לי לצאת למחנ"ק - סביר להניח שנפגש. אגב - אחלה אתר יש לשבט שיקמה..המעצמה הירוקה . תעני לי בבקשה..[את מוזמנת גם במסרים אישיים או באייסיקיו - 100085696] טודע!!
אממ..אם כבר אז,|כוכב|למנהלת- ../images/Emo28.gif את משקמה,אזור? איפה את לומדת? במקרה במקווה-ישראל? [מכירה משם אנשים? ] בכל מקרה - אני משבט דגן,בית-דגן [כן,כן..כמה מטרים מכם!]. ו..אם אמא שלי תרשה [ואם לא היא מתה! ] לי לצאת למחנ"ק - סביר להניח שנפגש. אגב - אחלה אתר יש לשבט שיקמה..המעצמה הירוקה . תעני לי בבקשה..[את מוזמנת גם במסרים אישיים או באייסיקיו - 100085696] טודע!!
C cholly New member 1/7/02 #5 רר..זה לא אני-זאת השעה! *../images/Emo41.gif* ../images/Emo28.gif אופס?
צ צופיפניקיות New member 1/7/02 #6 היי! היי! אני משקמה אזור, אני במיקרה לומדת במיקווה ישראל... ובמיקרה מכירה מישם אנשים.. איפה את לומדת? ובאיזה כיתה את? ואמא שלך תרשה לך לצאת למחנ"ק... לא תיהיה לה ברירה . תשכנעי אותה, תשגעי לה את המוח, תבקשי מהמדריכים שלך להיתקשר גם - בסוף היא תבין שאת ממש ממש רוצה לצאת, והיא לא תוכל לא להסכים. והאתר של השבט - בעעע... כבר שנה ומשהו לא עידכנו אותו... מי שכתוב שם ששישיסטים הם עכשיו שבעיסטים וכו´. נועה.
היי! היי! אני משקמה אזור, אני במיקרה לומדת במיקווה ישראל... ובמיקרה מכירה מישם אנשים.. איפה את לומדת? ובאיזה כיתה את? ואמא שלך תרשה לך לצאת למחנ"ק... לא תיהיה לה ברירה . תשכנעי אותה, תשגעי לה את המוח, תבקשי מהמדריכים שלך להיתקשר גם - בסוף היא תבין שאת ממש ממש רוצה לצאת, והיא לא תוכל לא להסכים. והאתר של השבט - בעעע... כבר שנה ומשהו לא עידכנו אותו... מי שכתוב שם ששישיסטים הם עכשיו שבעיסטים וכו´. נועה.
C cholly New member 2/7/02 #8 או.קיי - אז ככה - אני-יודעת-מי-את. כמעט בטוח,את בטח בט6,חברה של נוקי.. כן,נוקי אישרה לי את זה,ברור שני יודעת מי את!! ואני אצא,אני מקווה.. היום נודע לי שלבת דודה שלי יש בת-מצווה ב24..ואמא שלי רוצה להרוג אותי . אני..ב...ט´3 [שנה הבאה ] ו..האתר של השבט בכ"ז נחמד!
או.קיי - אז ככה - אני-יודעת-מי-את. כמעט בטוח,את בטח בט6,חברה של נוקי.. כן,נוקי אישרה לי את זה,ברור שני יודעת מי את!! ואני אצא,אני מקווה.. היום נודע לי שלבת דודה שלי יש בת-מצווה ב24..ואמא שלי רוצה להרוג אותי . אני..ב...ט´3 [שנה הבאה ] ו..האתר של השבט בכ"ז נחמד!
צ צופיפניקיות New member 2/7/02 #9 ניראה לי שאני יודעת מי את... לפי התמונה של השיער בכרטיס האישי.... ליזה, נכון? ומקסימום את יכולה ללכת לבת-מיצווה הזו ולהפסיד יום אחד במחנ"ק, זה עדיף מלא לצאת ביכלל... נועה.
ניראה לי שאני יודעת מי את... לפי התמונה של השיער בכרטיס האישי.... ליזה, נכון? ומקסימום את יכולה ללכת לבת-מיצווה הזו ולהפסיד יום אחד במחנ"ק, זה עדיף מלא לצאת ביכלל... נועה.
C cholly New member 2/7/02 #11 ../images/Emo12.gif!! ../images/Emo28.gif שיאאאה..מאיפה את יודעת מה השם שלי? קיי,קיי...אני מבקשת מהפרחות את הרשות להגיד את המשפט הבא - "אני בשוק,אני בהלם,אני ה-מ-ו-מ-ה!!!!!!!!" ...מעניין לי מאיפה את יודעת!! . בלע,התחרפנתי בימים האחרונים. אני אשתדל להגיע למחנ"ק. דונט וורי. חעע..לא ידעתי שאת מכורה לצופים!!
../images/Emo12.gif!! ../images/Emo28.gif שיאאאה..מאיפה את יודעת מה השם שלי? קיי,קיי...אני מבקשת מהפרחות את הרשות להגיד את המשפט הבא - "אני בשוק,אני בהלם,אני ה-מ-ו-מ-ה!!!!!!!!" ...מעניין לי מאיפה את יודעת!! . בלע,התחרפנתי בימים האחרונים. אני אשתדל להגיע למחנ"ק. דונט וורי. חעע..לא ידעתי שאת מכורה לצופים!!
ד דניאל המחסנאית New member 2/7/02 #12 טעות בידייך.... פריחות לא אומרות "אני בשוק אני בהלם אני המומה..." אלא צפוניות... אבל מילא..
C cholly New member 3/7/02 #13 אותו דבר,מבחינתי ../images/Emo28.gif אני לא מתחברת ל2 הדברים האלה.. בכלל. ככה ש..אנ´לא בקיאה בחומר? כנראה. צריך להיות גאה בזה!
אותו דבר,מבחינתי ../images/Emo28.gif אני לא מתחברת ל2 הדברים האלה.. בכלל. ככה ש..אנ´לא בקיאה בחומר? כנראה. צריך להיות גאה בזה!
M MajorGad New member 2/7/02 #10 האתר של שבט מצדה.. אגב עדכונים נעה, באתר שלנו עדיין כתוב שהגדוד שלי הם חמשושים כשעוד חודשיים נהיה שמינסטים ולמי שרוצה כתובת... http://messada.hypermart.net
האתר של שבט מצדה.. אגב עדכונים נעה, באתר שלנו עדיין כתוב שהגדוד שלי הם חמשושים כשעוד חודשיים נהיה שמינסטים ולמי שרוצה כתובת... http://messada.hypermart.net