יותר קל עכשיו

יותר קל עכשיו

כן, את הכאב הנורא של אתמול אין מילים לתאר. אבל עכשיו כבר יותר קל, אולי השינה גם לה יש מין כח מרפא. ועדיין מעט כואב אבל פחות. ועדיין מחפשת תשובות ועדיין יש פחדים. אבל יש הקלה גדולה בכאב. השנה התחילה בכאב נוראי. אני מקווה שההקלה תמשך עד שכאב ייעלם לחלוטין.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נטע, טוב לשמוע שיותר טוב לך

לפעמים באמת בשינה דברים מעובדים, גם בלי שאת מודעת לזה. וגם, לנפש יש כוחות מופלאים לחזק את עצמה ולהתגבר. אבל הכאב הזה בא מן הסתם מאיפשהו. הוא לא מעיד על העתיד שלך יקירה, הוא מדבר את העבר. את הכאב של העבר. מותר לך להמשיך להביט בתקווה ובאופטימיות אל העתיד.

../images/Emo41.gifנטע-וכולם ../images/Emo41.gif

Mאיה במקרה התקשרה עכשיו שבא לה לבוא אלי....והיא יוצאת לדרך....אז עלה לי רעיון ספונטני להתקשר לסטון ולהזמין..והוא עוד מעט יוצא....התקשרתי גם לקיפודת ים, היא רוצה לבוא...אבל כנראה פיספסנו את מאיה לטרמפ בדרך... נטע..אני חושבת שאתן גרות קרוב....בא לך לנסות לבוא למפגש ספונטני...ושני מקסימה..יהיה לך נוח להיות איתה... ובכל מקרה אין בכוונתי במפגש, להתחיל לעשות מפגש תמיכה, אלא לדבר שטויות, ועל מה שבא, וזה סתם במקרה יצא להזמין בלי תכנון..והאמת אני בקוצר עכשיו כי השתוללתי מקודם עם ילד מתוק...וכלום ללא תכנון...(וזו רחל שאני מכירה ורוצה להחיות ספונטני לחיות, אין זמן למחשבות וחרדות).. אם בא לך..כי אין לי טלפון שלך...אני מבטיחה לך שאם גם תחליטי לשתוק כל הפגישה זה בסדר..לא ניתן לך להרגיש לא נוח מנסיון... מה את אומרת? מי מצטרף ספונטני ליהוד? רחל-נשמה

לנטעלה ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

לנטע שמחה לשמוע שאת מרגישה יותרנ טוב.שרק ימשיך שלך חנה גונן

למעלה