יותר קשור לצניחה אבל אין פורום לזה

יוטו2

New member
יותר קשור לצניחה אבל אין פורום לזה

זה יהיה ראלי למצוא מדריך צניחה שמוכר ציוד ובתמורה לקנית הציוד יתן לי קורס צניחה בסיסי ? ( עם הטיסנאות והמסוקים בדרך הזו למדתי ככה שאולי גם בתחום הזה אפשר )

bensand

New member
יש פורומים לצניחה ורחיפה אבל לא בתפוז...

בכל מקרה אני חושב שכל בית ספר לטיסה בתחום שלנו ישמח למכור לך כלי ואז ללמד אותך עליו

יוטו2

New member
הבעיה ששם בטח זה לציוד חדש ועובר בטח את ה 5 אלף

ראיתי ביד 2 מצנח ב 1400 השאלה אם יש דרך חוקית ללמוד בחינם או האם המוכר יכול להדריך גם אם לא עבר הסמכה להדרכה וזה יחשב חוקי ? ( כי למשל בטרקטורון הבנתי שמשום מה אין חובה על מי שמלמד שתהיה לו הסמכה חוקית לזה )

bensand

New member
וואו! ממש הבנת לא נכון

ומי שהסביר לך את זה הטעה אותך בענק!
יש חובה על מדריך של טרקטורון מעופף להציג את הסמכתו, כלומר תעודה של מדריך מורשה ע"י רת"א ובנוסף להציג לך את כל הביטוחים הנדרשים לפעילותו המסחרית. בשום אופן לא לחשוב על לימוד טייס או רחיפה מכל סוג שהןא מבלי לבדוק הסמכה, ויגדיל ויעשה החכם ויבדוק ברת"א כי המדריך לעתיד אכן מוסמך לכך. בטח עכשיו כמה חכמים באתר יקפצו ויגידו שהחוק בתוקף או לא בתוקף, אז נכון התקנות החדשות יכנסו לתוקף ביוני ובכל זאת לא להעיז ללמוד ללא בדיקות אלו...

יוטו2

New member
אוקי תודה על ההבהרה , אם מישהו מכיר מדריך לרחיפה שמוכר

ציוד משומש ומוכן לתת הדרכה כול שהיא בתמורה לקנית הציוד אשמח לדעת ,
טרקטורון מעופף זה חלום שלא יתגשם בלי זכיה בלוטו כול עוד השכר הוא בממוצע 4 וחצי - 5 לחודש.. (נמוך מאוד להנדסאי תעשיה וניהול אבל זה מה יש )

bensand

New member
בפורום הזה למיטב ידעתי יש את...

יוסי ממנחת רונית שלמיטב ידעתי מלמד מצנחי רחיפה ויש גם את ביה"ס עגור הטלפון של יוסי מסתובב פה בפורום ואתה יכול גם למצא אותו באתר של העמותה. יש לו ציוד משומש אבל אם אתה הולך לתלות את החיים שלך על מצנח אל תחסוך.... אני מכיר אנשים שמוכרים ציוד מלא ב9000 שח המלצתי אליך, החיים שלך שווים יותר ממצנח חדש שלא יקרע לך באויר.

יוטו2

New member
לא שמעתי על מישהו שנקרע לו המצנח באויר

השאלה היא אם יש דרך לבדוק ציוד כי מי אמר שההוא שמוכר ב 1400 מוכר משהו לא טוב ? בכול מקרה אדבר עם יוסי שבוע הבא נראה מה יהיה לו להציע .

יוטו2

New member
התקשרתי לפלאפון שלו ענה לי מישהו אחר אבל הוא אמר שיוסי

מלמד על טרקטורון מעופף ולא על מצנחי רחיפה

למעלה