יו אבריבאדי

Rock and MetaL

New member
יו אבריבאדי ../images/Emo3.gif

בטח כבר שאלו אותכם את זה כמה פעמים אבל אתם לא כועסים/עצובים/מעוצבנים שגוון סטפאני נהייתה פופ סטייל בריטני כריסטינה?ולפני זה היא הייתה זמרת גראנג' ענקית?אני כן

ממש לא~

אולי בגלל שהיא אף פעם לא הייתה זמרת גראנג'? אולי... בכל זאת השינוי של גוון כבר קרה מזמן ולדעתי היא נראת ונשמעת היום מעולה!

NoWords

New member
לא זכור לי שהעלו את זה בשיחה

על גוון. אולי אח שלי.. אבל הוא עדיין נזהר בדבריו כי גוון היא לא פופ לגמרי והיא נשארה עם הצדדים המוזיקליים הביזאריים שלה
לא מפריע לי.. אני עדיין אוהבת את המוזיקה שלה ואותה, who cares!

NoWords

New member
אין לך מה לעשות שם בקנדה?!../images/Emo3.gif

מה את נמצאת לי בפורום כל יומיים, לכי טיילי! תהני! תבלי!

dilan angel

New member
איך שם../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif נהנת../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

*מקווה שכיף לך שם*

yeah!../images/Emo9.gifnice!but i have a strange f

feeling that somthing is missing i hate that feeling i did nice stuff those df days and i am here only 5 days
i did not find gwen singels:-\ but i heard "COOL" at the radio!
how was your chopsha?

dilan angel

New member
היה כייייייייף../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

תודה ששאלת מותק
ולא נורא שלא מצאת סינגלים של גוון את בפאקינג קנדה
זה לא סוף העולם

NoWords

New member
חחחח

במובן כלשהו, זה כן סוף העולם [קנדה?!?
חח הבנת?] אאא.. לא משנה
אני אשתוק X=

angel 0f r0ck

New member
זמרת גראנג'? מה אתה צוחק עליי?

נו דאוט אף-פעם לא עשו גראנג'! אף-פעם! הם עשו סקא-רוק שהפך במשך השנים שפופ-רוק. ואני שגוון היא בכלל לא זמרת "פופ סטייל בריטני"(בכוונה לא כתבתי כריסטינה). יש בה משהו מיוחד שמבדיל אותה משאר הזמרות. היא מאוד מיוחדת ואני אוהבת את איך שהיא מציגה את עצמה.

da1boy

New member
נכון!

היא לא פופ מלאכותי כמו בריטני ספירס וכ'ו... יש לה יחודיות וסגנון משלה... וגם זה שכל המפיקים הכי חמים בתעשיה רצו לעבוד איתה על האלבום הזה (עם דגש חזק על דר.דרה ( מפיק/ראפר מהנחשבים ביותר בתעשיה,שמפיק בעיקר רק לראפרים שלו) שהסכים לעבוד איתה.... ובנוסף לזה, מוזיקה טובה זה לא רק מטאל/רוק... אני מאוד ממליץ לך לגוון במוזיקה שאתה שומע...

JustStav

New member
הממ ../images/Emo79.gif

אני לא חושבת שגוון סטפאני נהייתה פופ סטייל בריטני וכריסטינה, כן היא פופ אבל ממש שונה ופופ זה לא בהרכח רע
אבל אני כן אוהבת יותר את ביצועים של נואו דאוט מאשר גוון לבד...בינתיים

למעלה