יו, איזה טעות עשיתי, אלוהים...

yaeli4

New member
יו, איזה טעות עשיתי, אלוהים...../images/Emo7.gif

כל כך רציתי לחמם לאור שלי את הלב, והראיתי לה את השרשור של הברכות שלכם ליומולדת שלה והיא כעסה על ההודעה הראשונה שלי. כעסה שסיפרתי שהיא קשה ושקשה לה. היא לא ראתה הכול, כי היא ברחה באמצע אבל היא קלטה שכתבתי שהיא קשה ושהיא חוצפנית ושאני עצובה מזה. אחר כך הרגעתי אותה. והיא ראתה את שאר הברכות של כולכם ונורא התרגשה. באמת. אבל עדיין כעסה וגם קצת בכתה על זה שחשפתי את זה כאן. היא לא ידעה שאני כותבת פה וזו פעם ראשונה שהראיתי לה כי רציתי שהיא תשמח שמברכים אותה ואוהבים אותה מרחוק אפילו. וכנראה שעשיתי טעות... איך ארוויח חזרה את האמון שלה. שלא תחשוב שאני כותבת עליה בפורום כל הזמן. היא עוד תחפש הודעות שלי פה, ב"משפחות מורכבות". בקיצור, שתי בעיות. האחת, שפגעתי בה איכשהו, והשנייה, איך אמנע לעתיד שהיא לא תקרא מה קורה כאן?? איזה פלונטר. מישהו יודע איך יוצאים מזה? Help

*יערית

New member
../images/Emo24.gif

יש להראות לילדה את השורה התחתונה
וגם ...שינוי ניק לא יזיק ,במידה ואת חוששת שהיא תיכנס לכאן ותקרא דברים שלא תמיד רוצים לחשוף בפני הילדים שלנו. צר לי שכך יצא ביום הולדתה...שבי איתה ותאמרי לה שכאן את מוצאת לנכון לשתף אנשים שעוברים חויות כמעט דומות, כמו שהיא וחברותיה משוחחות ומסתודדות, גם לאמא מותר..ושוב גם ביקורות כלפי הילדים שלנו לא אמורות להפחית מערך האהבה או מהאמון שיש בכן...אלו דברים שצריכים להבהיר לילדים ..טוב ככה אני עושה לפחות עם הזעטוטים שלי שהנה הם נכנסו
מיד חוזרת

עלמה 3

New member
יעלי, מותר לטעות.. ../images/Emo24.gif

תמיד יש מקום לתקן, ועובדה הראת לה את הברכות לכבוד יום הולדת.. היא יודעת שהתרגשת לכבוד גדילתה בשנה.... לדעתי זה המקום ... לשבת לשוחחת עמה בוגבה העיניים ... מה כאבך, ואיך היית רוצה שיהיה בינכן.. שכל אחת מכן תעלה את כאבה והרגשתה העכשוית ואיך שיתכן יחד פותרות ... תציעי לה שהיא תומר לך מה היא רוצה ואיך... וברכות ובאהבה להביא אותה לפתיחות... אמון בונים לאט לאט ע"י מעשים...להראות לה שהיא יכולה לסמוך עליך ואת יעלי , קחי בחשבון שהיא חלק ממשפחה מורכבת ובתחילת גיל ההתבגרות והעשרה.... ובודאי ידוע לך מה עוד מתלווה... לדעתי דרך השיתופים שלך אותה גם חיובי וגם בשלילי ובהרגשתך , תגרום לה לתת אמון בך, לסמוך עליך ולבטוח.. נשיקות ובהצלחה עלמה

אוי, יעלי, אני בוכה איתך...

דבר ראשון ודחוף ביותר - תחליפי את הניק. אין לך ברירה. האור שלך ילדה נבונה והיא תעלה עליך מיד בהצלבה הראשונה שהיא תעשה בפורום. מיד להחליף. דבר שני, את נורא מתוקה, אבל איך העלית על דעתך שהיא לא תרגיש ככה? זה בסדר גמור לדבר עליה פה, חופשי, אבל שהיא תדע על זה? זה דורש יותר בגרות ממה שילדה בת 11 מסוגלת. מסכנה שלי. את, לא היא. תראי, את לא אבדת את האמון שלה. היא, כמו שאמרתי, נבונה, והיא תבין תוך זמן קצר יחסית שלא חשפת אותה כי אף אחד לא יודע מי את ומי היא חוץ מיחידי סגולה
. אבל היא תעשה לך מזה צימעס ואת צריכה להיות מוכנה לזה. במו ידייך נתת לה עוד כלי נשק נפלא. (יופי, קרן. חברה נפלאה את. באים לבקש עזרה ותמיכה ואת לא רק דורכת על היבלת, אלא מסובבת קצת. אבל את יודעת שלא זאת הכוונה שלי. והאחרים יצטרכו להאמין לי ולך שלא זאת הכוונה שלי.) יאללה. לכי להחליף ניק. ואל תכניסי לפחות ביומיים הבאים הודעות מסוג "הי, זו אני, יעלי4..." ואי ואי ואי. אולי תשלחי אותה לחופשה לאיזה שבועיים?
בואי מהר לקבל חיבוק ונישוק. מחזקת את ידייך ומבטיחה להקשיב לכל הבכיות, אם יהיו.

blonda3

New member
מי שלא עושה-לא טועה...

ורק מטעויות לומדים..... תהיי חזקה תחליפי שם וכשאת יוצאת מפה תעשי גם יציאה מהמערכת... כדי שלא תוכל לדעת שזאת את.... כי השם שלך יבלוט...

yaeli4

New member
אוי, זה כל כך מסובך.

תודה על כל התגובות שלכם שרק הפילו אותי יותר... איזה באסה. אני חייבת להחליף ניק ואני כל כך קשורה לניק הזה. קודם כל, רציתי לדווח לכם שיצאתי איתה בשמונה בערב לבית קפה. ושתינו מילקשייק ואני אכלתי סלט כהרגלי ושתיתי קפה ברד והלכנו כל הדרך מחובקות כמו זוג מאוהב. ודיברנו וקישקשנו וריכלנו והיה נורא טוב. ואז היא אמרה לי שאני האמא הכי יפה מכל האמהות של החברות שלה. ושכולן נראות זקנות ורק אני נראית קולית וצעירה. והיה לנו כיף נורא, בחיי. הרבה זמן שלא היה לי כיף כזה. התקרית בפורום פה לא הוזכרה. יש לה מצברוח נפלא עכשיו ועוד דקה היא הולכת לישון. אני אחליף ניק אבל זה ייקח כמה ימים. תודה לכולם, למרות שזה לא עוזר הרבה. אני באמת אהבלה אמיתית. איך לא מתאים לי. אני בדרך כלל סופר-מתוחכמת והפעם נפלתי דווקא מרוב שרציתי לעשות לה טוב. מחר יום חדש, כדברי אחותינו סקרלט אוהרה....

rolan

New member
יעלי יקרה שלי

רגע לפני שאת נעלמת לעבר האופק ודמותך תעלם לה עם השקיעה.... סתם, סתם אני רק מנסה להצחיק אותך יקרה חשבי רגע אני לא בטוחה שאת צריכה להחליף ניק את חושבת שהיא תכנס לכאן? שתבדוק? היא מכירה את המערכת? קודמכל תבררי עם עצמך את השאלות האלו היא הרי צעירה כל כך ואולי בכלל לא מתמצאת?.... ועוד רציתי לומר לך ולחזק אותך אנחנו רוצים בשבילם כל כך הרבה והם?... עושים לנו את המוות אבל בשקט בשקט אוהבים אותנו מאוד יש לי הרגשה שהיא יודעת ומבינה מה עשית ואני מבססת זאת על כך שלא דיברה על העניין בעת הבילוי... מקווה שלא טעיתי ד"א טעיתי ושלחתי לך מסר אישי על שם אוהי אז... זה ממני

יעלי יקרה

אני הייתי הולכת בגישה טיפה שונה לוקחת את אור ואומרת לה,האמת היא שקשה לי כן יש לנו בזמן האחרון כמה קשיים אולי טעיתי אבל הפורום הזה נועד בדיוק למצבים האלה ,והיום בדיוק ביום חגך מצאתי לנכון לקבל מעט עידוד. אני מתנצלת עם פגעתי בך,זאת לא היתה הכוונה ,אבל אני זקוקה לפעמים לתמיכה ועצה טובה. ועוד דבר אחד,מראה לאור הקטנה גם את הצד החיובי במסר שלך ,את כל המילים הטובות והחמות . יקח לה יום או יומיים והיא תרגע,בלי רגשות אשם ,להפך ,רק ביטחון שלך יאזן אותה מהר. נשיקות יעלי ומליון חיבוקים. שלך תמיד

אני לא הייתי מחליפה את השם

לא זוכרת את גילה אך מסבירה לה שאלה החברים שלך והמטרה בפורום הזה לכתוב כל מה שרוצים חושבים ומרגישים כמו חברה אין לה על מה לכעוס עליך שמה או שמך אמיתיים או לא בן כה לא מכירים אותה וגם אם כן זו היתה דעתך ולבקש ממנה לא לחדור לפרטיות שלך אז בכתה זה יעבור אז מה עכשיו תפחדי שלא תעקוב אחריך זה בדיוק המקום להראות וללמד שכל אחד יש לו את החיים והפרטייות שלו הזמן ירפא והיא תשכח היי חזקה אילנה

למעלה