יו איזה יום רע, כמה סרטים.....

DidjiT

New member
יו איזה יום רע, כמה סרטים..... ../images/Emo7.gif

בלה בלה בלה התבכיינות
אוף אני לא מרגישה טוב... גם המורה שלי לתאטרון דפקה לנו עבודה להגשה - עיוני.. על ביבר הזכוכית אין לי מושג מה היא רוצה ממני וזה להגשה ביום ראשון.. רן, אתה יודע אולי על מה מדובר שם?
וגםםםםםםםם אני לא מרגישה טוב.. ומחר יום כיפור! ובראסמי אני הכי אוהבת את יום כיפור.. כמה שאנחנו מסכנים יושבים לנו בכיכר של אגד ומרגישים הכי גדולים של החיים...
אבל זה כיף! קיצר.. נראה לי אני חולה.. נשכבתי לפני איזה 3 שעות בסלון על הספה נרדמתי.. עכשיו התעוררתי כולי חמה כאב ראש וגרון מתפוצץ.. בלאט. ואני מחר יהיה חולה! =[ אוף.. אבוי! קיצר... שיהיה צום קל למי שצם.. לא לדפוק ככה בשושו
סבבבבבה? ותהנו מחר בערב לאלה הפרועים שנשארים ברחוב עד אור הבוקר
קיצר.. לא ממש במקום (חחחח) אבל שיהיה חג שמייייייייייייייייייייייייייח
אה ו...
מ
ו
ר
אני
אותך מאוד מאוד! מוי כיף!

בעעע מסכנע שלי/=

מע נסגר כולם חולים?? חברה שלי הייתה חולה..הייתה לה אנגינה..ואז לי הייתה חולה ואז אני עד לפני איזה יומיים..אולי הדבקתי אותך דרך המסך.???הייתכן??? תרגישי טוב חבובע וצום קל

starguiding

New member
מה זה כולם חולים?../images/Emo122.gif

שכולכם תהיו בריאים עד בראשית, אתם שומעים אותי
גם אני הייתי קצת חולה בימים האחרונים, אבל לא משהו רציני, טפו טפו טפו.. בכל מקרה שירוש, תרגישי טוב!
כל האנשים במגמת תיאטרון נראה לי עושים עבודה על ביבר הזכוכית, גם חברה שלי עשתה השנה וגם שנה שעברה האלה מהשכבה שלי עשו...נדוווווווש!

DidjiT

New member
אל חשש... ../images/Emo163.gif

לבראשית אני יבוא מלאת כוחות ואנרגיות... הרי צריך להכיר אנשים, הלוא כן? יאאאאאאאאאאאאא איזה כיף!
אני לא יהיה במחזור בבראשית!!! =] אבל יש אנשות שכן.. חה חה חה חה אוי זה נראה לי הדבר הכי שמח שקרה לי היום!
ותודה לך מותק
העבודה זה היה כי אף אחד לא הביא תמחזה.. אז היא החליטה להעניש.. ואני לא הבנתי למה.. היא מותק של מורה.. היא לא אביעד (כפרות על אביעד הסקסי הזה...) אבל היא אחלה!

starguiding

New member
אמןןןן

שאף אחת לא תידפק עם מחזור בבראשית... זה הכי באסות בעולם! אבל עם כמות הבנות שבאות למפגש, בטוח אחת מהן תהיה במחזור... זה הכי מגעיל בעולם- שנה שעברה הייתי בסוף המחזור למזלי.. השנה אני בטוח לא, כי היה לי לפני שבוע וחצי.
אצל חברה שלי היה להם לחופש את העבודה על ביבר הזכוכית, וחוץ ממנה *אף אחד* לא עשה את העבודה, אז היא קיבלה בונוס...חחח... כיף לה.
היא גם עשתה אותה בערך בחמש דקות
, אז כולם סתם הפסידו

sHotZy M

New member
איזה כייף....

גם אני לא אהיה במחזורר!!! נא על כולכן!!!! חי חי חי מוציאה מהמערכת שלי את כל האייקונים האדומים כי... אני לא אהיה במחזור בבראשיתתת!

יומכיפור שליטה.^^|ג'ירפה|

כולם הולכים למרכז הקטן והעלוב של טבעון,וכ ו ל ם באים לשם..ויושבים..וכלצ הכבישים פנויים..אז כל טבעון מפוצצתת באנשים..ככה נשארים עד הבוקר..וחוזריעם הבתה וישנים וקמים בסופ הצום..לאכול עם כולם:) תהיי בריאה מותק! הכי אוהבת..!

תרגישי טוב כפרה

וביבר הזכוכית, עוד לא יצא לי לקרוא את כולו, ראיתי קטעים ממנו, זה מחזה מוי יפה

sHotZy M

New member
מסכנה יפה שלי..... ../images/Emo7.gif

אם זה עוזר... קבלי
ע-נ-ק-י-ת וגם
חזק ותדעי שאני מתע עלך!!!!!! ואני אראה אותך בבראשית בעזרת השםםםםםם!!!!!!! YE YE YE
אני מקווה שתרגישי טוב... אם את רוצה את תמיד מוזנת אל לצ'אי חם וטוב..... שiצי

חוסה והשיעול שלה

במקום לתת לי מכות בעורף כשאני נחנקת ומשתעלת ומפזרת חיידקים יכלת להתרחק...
עכשיו תרא מה קרה!
או שמה התפוצצ (מישהו ירה
) עלייך בלון מלא חיידקים שניפחתי?
נו מילא העיקר שתרגישי טוב...
לפחות למחר! כי מזה יום כיפור בלי חולצות לבנות ובלי שיר....אה?

למעלה