יו איזה מתח- מה איתמר יספר למאיה?

יו איזה מתח- מה איתמר יספר למאיה?

מאיה התקילה את איתמר וביקשה שיאמר לה את האמת לגבי שאלת העדרו בשעת הפשע מה דעתכם, הוא יספר או לא יספר שהיה עם רוני???

rami vatury

New member
עד שהם חזרו...

עכשיו בטח שוב אנחנו בפתחו של ריב, שמי יודע לאן יוביל...

rami vatury

New member
נשלח לי מהר מדי...

לדעתי הוא יספר לה את האמת, ככה זה נראה מהפרומואים ושהיא בטח לא תאמין לו. נקודה שהסדרה הזו חייבת לשפר בהמשך- אם כמה שאנחנו במתח לגביי מה יהיה בפרק הבא, לא צריך לחשוף בתקציר את כל מה שצפוי לקרות, כולל בקטע המותח בו הסתיים הפרק. רצוי לצמצם קצת את התקציר של הפרק הבא (אם בכלל) כי ככה אפשר לדעת כמעט את כל מהלך הפרק. אני מקווה שהם ישארו ביחד, או שאם לא- יחזרו מהר...

צאקאלקה

New member
הוא חייב לספר לה... כך או כך לא יצא מזה טוב..

אם לא יספר היא בטוח תחשוד בו בתקלות, אם יספר היא אולי שוב תאבד את האמון השברירי שלהם... ככה שמה שהוא לא יעשה, הוא אכל אותה הסתבך קשות... יש לא אגב פרצוף של אחד שעושה דווקא, מעצבן! או שיש לו לפעמים איזה חיוך זדוני כזה קטן...

נכוןןןןןןןןןן

יש לו ת'חצי חיוך הערמומי הזה
נראה לי שזאת הסיבה שהוא כל כך מגנט בנות בסדרה- יש בו משהו שובבי ומסתורי כל הזמן

צאקאלקה

New member
ממגנט בנות? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לפעמים בחיוך זה לא רק משו מוסתר אלא גם שלפעמים הוא אומר דברים עם החיוך הזה וקשה מאוד להאמין לו... הוא גם מתנהל כאילו הוא שם פס על כולם... מן מורד כזה... בקיצור, מאיה נפלה ונפלה חזק

אאוץ- זה באמת משהו שחובה לשפר

בנית מתח מאד חשובה להתמכרות לסדרה. גם בתקצירים הייתי "משחררת" פחות אם הייתי במקומם.... אפרופו תקצירים- כתבתי כבר בפורום את התקצירים של השבוע?? הממממ.....

למעלה