יו איזה עצוב היה :(( כמה דמעות ירדו לי חחחחחחח
A aMiRi GiRl New member 29/12/04 #2 היה עצוב בהחלט... אני עדייין לא מעכלת שזה נגמר.. קשה לקבל את זה...
T TetiBETTY New member 29/12/04 #3 ../images/Emo104.gifמצטרפת ללא מילים ../images/Emo12.gif היה פשוט....וואוווווווווו
A aMiRi GiRl New member 29/12/04 #4 ותזכרו עוד משו חשוב - תמיד תיזכרו ברגעים היפים של מרי לו עם אמיר!! זה יעשה לכם טוב!
T TetiBETTY New member 29/12/04 #5 ../images/Emo104.gifזה יעשה לי מדהים../images/Emo70.gif במיוחד.. ההתחלה..."תמיד אותו חלום, חלום בשם מרי לו"....איזה קוללללללל מעלף
../images/Emo104.gifזה יעשה לי מדהים../images/Emo70.gif במיוחד.. ההתחלה..."תמיד אותו חלום, חלום בשם מרי לו"....איזה קוללללללל מעלף
T TetiBETTY New member 29/12/04 #7 ../images/Emo104.gifוואלה ../images/Emo6.gif כל הבימה מחאו כפיים לאבא של אמיר...זה היה מעולה
T TetiBETTY New member 29/12/04 #9 ../images/Emo104.gifזה המשפט שאני חוזרת עליו כל כך הרבה =/ מרי-לו בלי אמיר, זה לא מרי-לו
L LOVEאמיר New member 29/12/04 #10 עוד מישו רוצה להגיד אולי... "מרי לו בלי אמיר, זה לא מרי לו!"???????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עוד מישו רוצה להגיד אולי... "מרי לו בלי אמיר, זה לא מרי לו!"???????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח