יו, איזה פורום מגניב. בדיוק מה שחיפשתי כי החלום

אורחת310

New member
יו, איזה פורום מגניב. בדיוק מה שחיפשתי כי החלום

שלי הוא לגור בקרוואן.
השאלות שלי הן: האם יש אפשרות להשיג מוטורהום בארץ ?
אני צריכה אפשרויות נוספות שלא ראיתי באינטרנט, למשל שתהיינה גם
מכונת כביסה ומייבש כביסה ושתהיה לי אפשרות לאיחסון אופניים
חשמליים שלושה גלגלים. זה אפשרי בקרוואן אחד ?

הדרך להגשמת החלום

מחייבת החלטה נחרצת לשינוי תרבותי ואני שמח שאת מצטרפת לגל גדול מאד של אנשים שעושים זאת כבר היום.
תשובותי:
1. מוטורהום - את רוצה לקנות חדש או מחפשת יד שנייה?
2. מכונת כביסה - יש מכונות קטנות שמתאימות לשימוש בקראוון.(לא גדול כמו בבית)
3. מייבש כביסה - אני מבין את הצורך אבל צריל לחשוב על כמות החשמל שהוא זולל.
4. קיים מתקן לאופניים - בד"כ זה חיצוני - נועלים ויש לו כיסוי עוטף.
5. הכל אפשרי וזה תמיד תהיה שאלה של תקציב.
6. האם התנסית במגורים בקראוון?

אורחת310

New member
שלום אמיר ! תשובות:

1. מעניין אותי מוטורהום, כי זה מגניב. אני לא יודעת אם זה יותר טוב. יש לי תחושה
שקרוואן רגיל ימלא יותר את הצרכים שלי וניתן יהיה להכניס לו מכונת כביסה ואולי גם
מתקן לאופניים, מה שאני לא יודעת אם אפשר במוטורהום. אני גם צריכה שיהיו לוחות סולאריים על הגג בשביל שיהיה חשמל קבוע. האם זה אפשרי במוטורהום ?
אני מוכנה יד שנייה, אבל לא מחפשת לקנות עכשיו.
מעניין אותי כמה עולה דבר כזה.
אני מבינה שאם לא מוטורהום, אצטרך להיעזר בשירותי גרירה, למקרה שאצטרך להזיז הקרוואן.
2. לא התנסיתי במגורים בקרוואן, אבל אני מאמינה שאסתדר טוב.

האם יש עוד אנשים המעוניינים לגור בשטח רק לקרוואנים. מעין קהילה של קרוואנים, ואם כן, איפה יש שטח כזה ?

שלום אורחת !

1. קראוון ניגרר ומוטורהום הם שתי קונספטים שונים באופן השימוש וחשוב להבין את ההבדלים.(ולכן חובה להגדיר מטרה,צורך ותקציב).
2. מבחינת תוספות כגון: לוחות סולארים,מכונת כביסה או דברים נוספים אפשר גם בקראוון וגם במוטורהום ויש מגוון גדול ורחב של אפשרויות.
3. לגבי יד שניה - קראוון יהיה יחסית קל למצוא - מוטורהום יהי יותר קשה למוצא בארץ(השוק עדיין לא קיים).
4. לגבי שירותי גרירה - במידה ואת רוצה לזוז לעיתים תכופות ואין לך רכב אז מוצאים פתרונות זולים כמו: חברים, מכרים וכו' או אפשר גם להשכיר רכב לכמה ימים ואם לא אז כן שירותי גרירה.
5. אני בטוח שתסתדרי אבל בטוח ( שיש רצון וצורך הכל מסתדר).
6. ישנם עוד הרבה אנשים שגרים בקראוון, לצערי אין עדיין קהילה מסודרת שגרה במקום מסודר אבל ישנם הרבה שכל אחד מצא את מקומו.( אשמח לכוון אותך ).

אורחת רצויה

בשמחה אשמח לפתח, לכוון ,לעזור לך בבחירת דרכך ולכן הכי יעיל ונכון זה לתאם פגישה ולראות איך אפשר לקדם את הנושא. ( בזמנך )

למעלה