יו איזה פורום נהדר!

יו איזה פורום נהדר!

אפשר בבקשה להצטרף?
יש לי שאלה בבקשה האם מישהו יודע מאיזה חומר מכינים מוטות להזזת ידיים כמו הבובות בטלווזיה? נסיתי כמה סוגי ברזל אבל זה לא טוב זה ממש מתעקם בקלות וגם ניסיתי עץ וזה נשבר אחרי כמה שימושים. אשמח ותעזרו לי ואיפה אפשר גם לקנות. תודה תודה

או.קיי קודם כל ברוכה הבאה

המוטות שאת מחפשת אלו מוטות ברזל. בת"א יש חנות למוטות ממתכות שונותו (כלומר מברזל בלי או עם ציפויים/גילוון/תרכובות) ברח' הרצל. כרגע פרח מזכרוני השם אבל זה בערך בסביבות בית מס' 100 אבל בצד האי-זוגי. ויש גם חנות למוטות מפלדה קפיצית ומנירוסטה בשם "י. זהבי" ברח' אוריאל אקוסטה. עוד חנות למוטות וחוטי ברזל יש גם בהרצל אבל יותר דרומה, באיזור תל כביר. גם להם יש מבחר גדול. יש גם חנות לחוטי ברזל עם/בלי ציפוי ועוד מתכות שבאים בסלילים ומוכרים רק במשקל ברח' י.ל. פרץ בצד הימני אם נכנסים מרח' העליה. כיוון שכל החנויות האלה נמצאות באותו איזור אני מציע שתעשי עם כולן היכרות ותראי מה הכי מתאים לך.

תודה עוד שאלה בבקשה ../images/Emo140.gif

ניסיתי ברזל מגולבן וגם פלדה קפיצית הבעיה ששניהם לא מתאימים. הברזל מתעקם בקלות והפלדה הקפיצית קפיצית מדי. איזה סוג ברזל בדיוק לבקש? איזה עובי?

ooommmr

New member
מה שאת מחפשת זה מוטות הלחמה ...

עם המוטות האלו עושים את הבובות לטלוויזיה.. בהצלחה!

ברוכה הבאה מיס טקסס ../images/Emo140.gif אני רואה שבחורינו

הטובים כבר ענו לך די בפירוט. אנא ספרי אם הנסיון הצליח. וברוכה הבאה לפורומינו החמים

למעלה