יו איזה פרק!!!!!!!

liad2003

New member
יו איזה פרק!!!!!!!

איזה מתח!!!!!111חחח והפרק הבא...בכלל...נראה מעניין : )אז אני חדש פה קיצר מקווה להתשלב קוראים לי ליעד אני בן 16(עוד חודשיים 17) ו..זהו. לילה טוב לכולם.

ayala65

New member
ברוכה הבאה

ובאמת התפלאתי שלא פתחו שירשור פרק...חוצפנים
בכל מקרה...ממש פרק מצויין ועם כל פרק ההערכה שלי למשחק של מישה עולה והפרק גם ההערכה למריסה. הדמות פשוט נעשית חמודה...לא האמנתי שאני אגיד את זה..אי פעם- על מריסה
אדם ורייצ'ל...משחק מצויין, גם לגבי בן. חוץ מזה אחלה עלילה וקריסטין הכי הרגה אותי מצחוק. פרק מצויין
ממש מהנה לראות אותו. איילה.

mikmik000

New member
אממ..

איילה!!! מתפלאה עלייך! את אמרת שהמשחק של מישה טוב?! מה קורה לך? מדדת חום היום?
בכול מקרה ברוך הבא! באמת היה פרק מעולה! קצת קיטצ'י [או איך שלא רושמים את זה...] בעיקר הסיום אבל חמוד.. אני לא מאמינה שאני אומרת [או יותר נכון רושמת] את זה אבל היום ממש ריחמתי על לוק! טוב נו.. מילא.. אה ועוד משהו.. איזה מהמם היה הציור שעשו למריסה בחדר!! [זה של פריז.. שסת' "עשה"..]. השתלבות מהירה שתיהיה לך! מיכל.

ayala65

New member
גם אני אמרתי שאני לא מאמינה ../images/Emo3.gif

אבל מישה היא לא שחקנית כ"כ גרועה...היא בהחלט השתפרה. בקשר לחום- כנראה נדבקתי מאחותי

ayala65

New member
../images/Emo46.gif

איפה את נעלמת?!?!?!!? שננננננננה אני מחפשת אותך ואת לא מחוברת חוצפה

what3689

New member
תזכירו לי על מה הפרק

ראיתי ואתו לפני חודש אני כבר לא זוכרת

ayala65

New member
בעיקרון-

כיילב הציע נישואים לג'ולי. הוא סחט את מריסה שאם היא לא חוזרת הבייתה הוא מרושש את אבא שלה. וזהו בעיקרון..חוץ מזה לא היה ממש משהו
אהה...רק זה שמריסה וריאן שוב פעם ביחד (ואני עוד לא החלטתי אם אני שמחה או לא
)

LemonLimeLilach

New member
היה פרק חמוד

ואני אשמח אם לוק באמת יעזוב כי הוא כבר עולה לי על העצבים. ריאן ומריסה חזרו ולא פרצתי בזעקות שבר - זה סימן טוב. רק בבקשה, די להלביש את מישה בדברים חושפי כתפיים - העמידה שלה נוראה, כל הגב שלה עקום, והגופיות לא עושות את זה ליותר טוב. בעע היציבה שלה יותר גרועה משל קייטי הולמס וזה מצטלם ממש ממש רע. פחות מדי סת' וסאמר

ayala65

New member
אהבתי ת'תגובה שלך לפרק...

ואני ממש מסכימה עם עניין הגופיות. ולמה את כ"כ לא סובלת את ריאן ומריסה ביחד...? האם יש קשר למה שיקרה בעונה השנייה?

LemonLimeLilach

New member
אין לי מושג מה יקרה בעונה ה 2

פשוט אפעם לא אהבתי את הדמות של מריסה וגם אני לא כל כך מתה על ריאן - אז ביחד... אויואבוי.

ayala65

New member
אה..חחח

אבל בפרקים האלה יש לי הרגשה שהשניים התבגרו. אבל כנראה שזאת רק אני
נ.ב. אני מכריזה באופן רישמי- ריאן חייך היום בפרק!

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי בקשר לגופיות!!

ובקשר לריאן ומריסה.. אני עם איילה.. עוד לא החלטתי אם אני שמחה על זה או לא.. בכול מקרה כול עוד..
למטהה.. אלכס לא שם אין לי בעיה שהם יהיו ביחד..!

Danielushhhh

New member
פרק ממש טוב

קירסטין ממש הצחיקה
ג'ולי ממש מעצבנת אותי וכלב עוד יותר מעצבן אותי
רק אני מרחמת על מריסה שעכשיו היא הסכימה להצעה שלו סת' וסאמר כ"כ מתוקים

זה כזה מטומטם

דבר ראשון זה בכלל מטומטם שמתרגמים את השם שלו לכלב, דבר שני זה מטומטם שזה כלב אבל כשג'ולי קוראת לו Cal אז זה קאל.. תחליטו כבר. אי אפשר לפחות לתרגם את זה לכיילב? זה מטומטם מה זה כלב?! "את יכולה לקרוא לי כלב".. פחח

TheCharm

New member
אוי חח זה קרע אותי

את יכולה לקרוא לי כלב?! WTF?! כלב?! קיילב, עיגלים.

mikmik000

New member
כן יואו בדיוק היום דיברתי על...

זה עם אחותי.. זה כזה דפוקק! לפעמים הם רושמים בתרגום כלב לפעמים כיילב לפעמים כילב ופעם אחת או שתיים הם גם רשמו קילב.. שיחליטו איך הם רושמים!! רק שלא יהיה כלב.. זה נראה כול כך מטומטם.. אני זוכרת שהיה פעם אחת שראיתי במיוט [בלי קול] והוא בידיוק הציג את עצמו, אז רשום כזה: "היי אני כלב." ואני מתפקעת מצחוקק.. טוב מה שנכון נכון.. לפחות הוא אומר אמת..!

liad2003

New member
תודה רבה לכולם :)

(אגב מצטער שלא הגבתי עד עכשיו פשוט שכחתי מיזה וכל היום חרשתי להיסטוריה בעעע אנחנו כבר סיימנו את החומר...חחח אבל למי אכפת מוועדת פיל?העיקר אנחנו חיים וקיימים לא?) חח סורי על ההודעה ההזויה פשוט אני תיכף מסיים ואיזו אנחת רווחה.. :)

Nitzan122

New member
חחח גם אנחנו בדיוק

לומדים על זה היסטוריה זה דבר כל כך משעמם... לי יש מחר מבחן באנגלית שאני די נכשלת בו
בהצלחה בהיסטוריה

למעלה