ובאותו רגע הרגשתי כל כך לא טוב חשבתי שאני בהתקף לב אבל מיד אמרתי לבעלי שאני חושבת שזאת רעידת אדמה ומיד הדלקתי חדשות ולאחר כמה דקות הודיעו ברשת ב שבאמת היתה רעידת אדמה בכל מישור החוף
איזה קטע../images/Emo70.gifאצלינו רק אפי הרגיש ואני לא../images/Emo6.gif הוא
ישב בכורסא וצפה בטלויזייה ופתאום הרגיש שהכורסא נוסעת לו...אני הייתי בחוץ ולא הרגשתי כלום. שתי דקות אחרי זה אח שלי התקשר ושאל אם הרגשנו כי גיסתי הרגישה חזק בשעה שישבה על יד המחשב ואילו הוא היה בחוץ בגינה ולא הרגיש...איזה משונה ....באותו בית אחד מרגיש והאחר לא
כי הבקר התקלקל הישן, ובזמן רעידת האדמה אנחנו עומדים לפני מדף גדול עם מכשירי חשמל ואני אומרת לבעלי :עוד מעט המדף נופל, הכל זז אבל בכלל לא עלה בדעתי שזו רעידת אדמה. מה קורה בעולם? פחד.......... שבת שלום לכלם ואני רצה לערוך שלחן. בתאבון -שלום-ית
המיטה יצאה במחול קל והפקס יצא למסע הרפתקאות בחדר.ואצלי, החתולה המטומטמת לא שמעה על כך שבעלי חיים צריכים להרגיש ברעידות אדמה, והמשיכה להסתכל בי במבט מאשים על שלא נתתי לה גבינה לבנה.
לבקרני בעבודה, התגנבו אל מאחורי כסאי מבלי שארגיש... (הן באות הרבה לבקור סבתא בספריה בה אני עובדת) אבל השעה לא כל כך התאימה לביקורים... ואח"כ התחילו העובדים, וקהל הקוראים והלומדים לדבר בהתרגשות.... כלם חוו את הטלטלה הקלה, ( בקומת קרקע.). מבהבית זמר שושנים טלפן ודיווח שגם הוא נסע עם כסאו והמנורות רעדו.( קומה עליונה ז"א ראשונה בקוטג'). חויה. וכל זמן שלא נגרמו נזקים ולא היו פגיעות בנפש - אז התרגשות נחמדה.. שבת שלום
לנו תחושה שהשולחן רועד מעט... לא חשבנו שזו רעידת אדמה כי היינו בספק מה אם באמת השולחן רעד או שזה רק היה נדמה. מסתבר שהוא באמת רעד אבל רעידת האדמה הורגשה בצורה מאוד מאוד חלשה באיזור בו הייתי.