8. היתייחסתי!!!
1. באסה... אז אנשים, תתחילו ליכתוב!!! 2. היה לי אחלה יום... כמו שכתבתי אתמול היום אנחנו לא לומדים, יש לנו רק ארבע שעות משק, אז אמרתי אתמול שאני אוותר היום על המשק, אלך בבוקר ליוספטל (הבי"ס של החניכים שלי) לגיוסים, ואז אני אלך לישון או משהו... אז בבוקר קמתי ב8:30, זו שהייתה צריכה לבוא איתי הבריזה לי! אז הלכתי מעוצבנת לבי"ס, והייתי בטוחה שהאחראי ענף יהרוג אותי שאחרתי... בדיוק בשנייה שאני מגיעה לתחנה עובר קו 201... איזה מזל! ואיך שאני יורדת בבי"ס הכביש (כביש ירושלים ת"א..) ריק, ואפשר לעבור בלי לעשות את הסיבוב של הגשר! בסוף הגעתי ב9:15 לבי"ס, ואני מגלה שהלול מתחילים ב9:20!!! איזה מזל...!!!! אז הלכנו ללול, עבדנו קצת... ולקחתי הבייתה שתי ביצים מס´ 8... מאחת עשיתי עכשיו חביתה... והיא הייתה ממש קטנה!!! אז אחרי המשק הלכתי ליוספטל לגיוסים, חניכים בני #### צחקו עלי, ועל הצופים וכל זה... אני שונאת אותם! שלא יבואו מחר!!! ואז הלכתי עם חברה לבי"ס השני שתעשה שם גיוסים, וחזרתי הבייתה לעשות עבודה בהיסטוריה, ב16:30 היה לנו יום עבודה וישיבת שכב"ג, בישיבה העבירו לנו משוב על תיפקוד המרכזים, המרכזים הצעירים הראשג"ד וכו´... הם ביקשו ליכתוב משהו טוב ומשהו רע, הייתי חמודה, אז כתבתי אצל כולם רק דברים טובים, ואצל המרכזים הבוגרים לא היה לי נעים ליכתוב ספר שלם של דברים רעים, אז השארתי את זה ריק...
אח"כ היה יום עבודה, ניקינו, פירקנו את השביליםפ ותורן והרחבת ת"ס והכנו חדשים, ועשינו שלט ע---נ---ק, "שבט שיקמה עם השבויים והנעדרים" לקח לנו איזה עשר שעות להכין אותו... ומחר ניתלה את זה בכניסה לאזור, עי אם אתם לא יודעים ב16.10 זה יום השבויים והנעדרים. ואז ב20:30 ככה חזרתי הבייתה, וזהו. 3. סעיף 2 (
) יצא ארוך בטירוף, אז בהזדמנות אחרת. 4. או.קי 5. כן, בטח... אני בהיזדמנות אספר על השבוע שהולך להיות לי...
!!! 6. סבבה!!! 7. ביי! 8. ראי כותרת... נועה.