יו, אלוהים אני עדיין רועדת!

Michal7

New member
יו, אלוהים אני עדיין רועדת!

הרגע נאלצתי להתמודד עם משהו זוועתי: ראיתי עקרב בבית, ומייד אצתי רצתי להרוג אותו (במקרה זה, עם הנעל שלי) אז כן, הרגתי אותו ללא נפגעים לכוחותינו, אבל מה אם נתנאל היה מגיע אליו לפניי?? או מי מהכלבים שלי? ומה אם המשפחה שלו איפשהו פה גם כן?? בעלי עיצבן אותי, התקשרתי אליו והוא צוחק עלי ואומר שאני פרנואידית, וסביר שזהנ העקרב ביחידי שהיה. בהתחלה הוא אפילו הטיל ספק באמיתות דבריי (כאילו שאני לא יודעת איך עקרב נראה לכל הרוחות!) אוף, למה החיים חייבים להיות כל כך מעניינים לי??

swann

New member
איזה צבע? בטוח שזה היה ארסי?

אולי animal control יוכלו להרגיע אותך וללמד אותך מתי יש סכנה ומתי העקרב לא ארסי.

Michal7

New member
קטן וצהוב חרדל כהה

לפי בעלי זה הסוג הכי ארסי (אחרי ששכנעתי אותו שלא דמיינתי ובאת נאלצתי להרוג את החולירע הזה)

swann

New member
שחורים בארץ לא ארסיים...

אבל צהוב
אולי יש דרך לדעת מאיפה הוא נכנס ומהיכן הגיע. מקווה איתך שזה היה חד פעמי.

mise

New member
העקרבים רודפים אחריך ../images/Emo8.gif

והם באים בכל מיני צורות..
תעשי LET-GO, עזבי הכל, נוחי, התעלמי ממי שצריך להתעלם, נשמי עמוק, צאי לטיולים רגליים, הקשיבי למוסיקה טובה. RELAX, כמו שאומרים.

עיגולית

New member
לא נעים, אבל..

איפה את גרה שיש בסביבה עקרב צהוב? וחוץ מזה, רק לידיעתך עקרב יש לו התניידות מאוד איטית, נכון שזה לא נעים להתקל באחד אבל הוא מהיר כמו ג'וק או נחש, כך שאין צורך לרוץ או משהו.

tmaz

New member
מי אמר???

לחדר של בעלי נכנס פעם עקרב מהגינה, והוא גר אז בטבעון. ואני ראיתי פעם עקרב על המדרכה ליד הבית, בירושלים. טוב, נו, בהדסה עין כרם. נדיר, אבל קיים.

עינבלית

New member
יש גם בחיפה.

אני חושבת שהם נמצאים בכל מקום אבל רק בבתי קרקע ממש מגיעים פנימה.

סטיוויה

New member
אני מצאתי אחדבמיטה ליד התינוקת

אמאל'ה! מזל שהוא היה קטן... יומיים לפני זה היה אחד ע-----נקי מאחורי הראש של בעלי בכניסה לבית.

סטיוויה

New member
הכי חכמה את

ישבנו בכניסה לבית ועל הקיר מאחורי הראש של בעלי הלך משהו א---רוך עם זנב.זה היה לילה ואני בלי המשקפיים.ואני עוד אומרת לו "יש איזו לטאה מאחוריך".זה היה העקרב הצהוב הכי גדול ומפחיד שראיתי מימיי.ולקח לו זמן למות. כמה ימים אחרי אני רואה ג'וק קטן על השמיכה,והקטנה שוכבת שם אחרי מקלחת,ערומה.הגדול קופץ לידה על המיטה.ממבט קרוב אני רואה שזה עקרבון צהוב(בטח היתום שאמאשלו נרצחה).מרוב בהלה פשוט קיפלתי עליו את השמיכה וניערתי בחוץ.הןא עוד חי.נתראה בקיץ הבא....

Michal7

New member
מה זאת אומרת "לקח לו זמן למות?"

מה, השתמשתם בפליט או משהו?

למעלה