יו אני משתגעת מזה שאין לי מה לכתוב.

מיטללל

New member
יו אני משתגעת מזה שאין לי מה לכתוב.

בלה בלה בלה אני יודעת מה אני אספר! על ההרפתקאות שחוויתי באוטובס היום.. ובכן, באמת, נסעתי באוטובוס, היה מה זה כיף... לפתע התיישבה לידי מישהי, שלידה עמד החבר (המכוער) שלה. בכל מקרה, הם נתנו ידיים. (סבבה מה אכפת לי) ולפתע... הם התחילו להימרח אחד על השניה.. לידי! שהאוטובס היה מלא בטירוף ולא יכולתי לצאת כי לא היה אפילו מקום לעמוד.
וזה ממש היה מוגםז ועצבן אותי. (פשוט בלעכס. נשבעת לכם.) ואפילו רציתי להעיר להם.. כאילו דיי, אבל היום, אי אפשר לדעת מי יוציא סכין
וזהו. מה הייתם עושים במקומי? (1) ויש לי עוד בעיית אוטובסים......
אני רזה לאללה. לכן, תמיד שאני מתיישבת באוטובס, ומתיישבים ליידי, ואני במושב ליד החלון, ואז אני רוצה לרדת, שאני אומרת "סליחה", הם לא קמים אלא כאילו מזיזים טיפה את הרגלים. וזה מעצבו אותי.... כי ככה, הישבן שלי כמעט נוגע בהם.. וזה מעצבן... מה עם קצת כבוד בסיסי ? אז לפעמים אני מחייכת ומבקשת מהם לקום לשניה, אבל עדיין.. זה מעצבן. מה הייתם עושים במקומי? (2) ------ ההודהעה הכי מפגרת שכתבתי בחיי עמכם הסליחה מיטל

חחח

1. קודם כל אם זוג היה מתחרמן באוטובוס או לא יודעת איפה.. לא הייתי מתייחסת אליהם.. שיעשו מה שבא להם כל עוד זה טוב בשבילם
שיהיה להם מברוק
2. אולי תשמיני??????? חעחעחחע סתם. אבל כן גם לי זה קורה וגם אני רזה כזאת
אני פשוט דוחפת אותם עם התחת שלי ואל תאשימי אותי.. זה הם שלא נותנים לי כבוד בסיסי..

מיטל, שיעשעת אותי

הודעה חמודה ביותר 1- בעעעעע 2- חוצפה שאין שנייה לה! אני באופן כללי לא סובלת אוטובוסים, מגעיל מגעיל מגעיל אין לדעת מי הדוחה שישב בכיסא לפניך ואיפה הוא היה קודם ומי חיטט באף ונגע בעמודים, לאיזו פרחה יש חומר מגעיל בשיער והכל על הכיסא האומלל שלא נדבר על זה שאנשים חושבים שאם קר להם חייבים להיחנק! בעעעעעעע

בשלולית

New member
גם אני סטרילית בצורה כזו!!!!!

זה כל כך נכוןןןןן זה דוחהההההה.... חייבת לשטוף ידיים אחרי זה.... (לא שאני נוסעת כל כך הרבה באוטובוסים...... אבל בכל זאת)... ענבל - אני איתך!!

RVD18

New member
גם אני נגעל

אבל יותר בבית. נגיד כשמישהו בא מבחוץ, אני אחרי זה מנקה את הכיסא עם מגבונים. מי יודע איפה הוא היה קודם. או אם מישהו יישב לי בטעות על המיטה אני אחליף מצעים. אבל באוטובוס/רכבת/מונית פחות מפריע. אני לובש בגדים, אני לא נכנס איתם למיטה אחרי זה. לא תשבי במסעדה כי את לא יודעת מי ישב שם קודם?... ברור שיש אנשים דוחים, אז שוטפים ידיים אחרי...

Zoharrr

New member
אוקיי....אתה מוזר!!!

חחחחחח אני גם נגעלת מאוטובוסים אבל בבית?! ככה?! dear lord in heaven! ומוזר זה לא רע! אם העלבתי סליחה... גמני מוזרה זה בסדר...

זכוכיות

New member
גם אני שונאת אוטובוסים,

אבל מטעמי קלסטרופוביה, כל עוד מדובר בגבולות ת"א- אני הולכת ברגל. מטורף התא הקטן הצפוף והנע הזה...

הממ טוב נסלח...

1. מבין אותך אבל אלא אם זה ממש מעצבן אותך אל תעירי.. במיוחד אם החבר שלה מכוער.. עד שיש לו חברה שהוא יכול לנשק.. משפילים אותו בפומבי.. חחח זה גימלים בטוח.. 2. תחיי עם זה.. לא כזה נורא.. מאחל לך מיטלוש שאלה יהיו הבעיות שלך.. אה ואני לא סולח על ההודעה... מהמנהלת שלי אני מצפה ליותר.. :)).. חוץ מזה ש.. לא אמרת לנו מה עם האצבעות שהחזקנו..

Thotwo

New member
חחח פיסת שעשוע בבוקר המעאפן הזה

1- מכיר כאלה. חושבים שהם בבית. רק שלא יסחפו. כאילו... get a room... 2- אם את כ"כ רזה אז לא צריכה להיות לך בעיה כזו. אני סובל מעודף משקל ובקלות נחלץ ממושבים בלתי אפשריים.

קשה לראות אנשים כאלה כשאתה לבד

שנפרדתי מחברה שלי בהתחלה היה לי קשה לראות זוגות הולכים יד ביד זה היה מזכיר לי אותה אבל תתעלמי

Cobe Anan

New member
טוב, קודם כל- אנחנו סולחים לך.

זה לא כזה טפשי. למען האמת, זה באמת מעצבן לראות זוגות נמרחים מולך, במיוחד כשאת לבד באותו רגע, ובינינו- זה שהם מכוערים ממש לא מועיל.. לגבי האנשים שלא קמים- אני נוטה להזיז את הרגליים גם עבור אנשים יותר `גדולים`, אבל אם ממש מפריע לך שרק מזיזים את הרגליים, את יכולה לבקש בנימוס לזוז קצת יותר. אז מה אם זה לא נעים? היה לי חבר שקראו לו נעים, הוא נהרג. תעשי מה שטוב לך, אל תדפקי חשבון. אל תשכחי מי את- המנהלת האגדית של פורום 909, מלחמת המינים!!! יש עלייך!

Zoharrr

New member
אוקיי זה היה מצחיק...

1 - לא ממש אכפת לי...לא מקנאת ולא מתעצבנת או משהו...שייהנו...אני לפעמים גם עושה שטויות במקומות ציבוריים..(פאטיש למקומות ציבוריים....עימכם הסליחה!) 2 - אני תמיד קמה כשמישהו רוצה לצאת... ואני לא בחורה רזה בכלל וגם לי עושים את זה... בגלל זה אני מעדיפה רכבות ומתה שירשתו את כל הארץ ברכבות...

TheWhiteTigris

New member
אני הייתי עונה

בקשר ל 1 כמובן: "אה, סליחה, כשאתם נמרחים אחד על השניה, אכפת לכם לא להמרח עליי בדרך?..." לפעמים אני נהנה לייבש אנשים חסרי בושה וכבוד לזולת. מי שמתנהג בגסות, לפעמים אני מעיר הערות עוקצניות. 2) נו, זה ברור למה הם מזיזים את טיפה את הרגליים: את בת, את רזה
תחשבי לבד.

חחחחחחחחחחח

הצרות שמטרידות את יומנו:) אני בכלל נגד אוטובוסים אבל במקרה והייתי נקלעת למצב הזה הייתי מנסה לעבור מקום איכשהו ודוחפת תוך כדי את כל האוטובוס לכיוונם חחח במקרה השני אנשים פשוט עצלנים ואין להם כח לזוז הם חושבים שזה כמו משחק הכסאות באוטובוס ומחחוה של רצון טוב ישלול את "זכותם" לשבת את יכולה אבל להשתמש בתיק שלך אם הוא גדול לשים להם אותו בפנים ככה שיעבור במקום הטוסיק שלך ככה להם לא יהיה נעים חחח

למעלה