יו אנשים!

עמיתוש

New member
יו אנשים!

לא בדיוק קשור לנושא הפורום, אבל אני ראיתי בעבר שאנשים כתבו סיפורים מפחידים שקרו להם, אז אני אספר לכם משהו ממש מבהיל שקרה לי היום.. היום ירדתי עם הכלבה שלי ועם אחותי הקטנה כדי לקחת אותה לחוג. בדרך חזרה עברתי דרך סמטה מאוד מוכרת במוזריותה ופחד שהיא יוצרת כשאנשים עוברים שם. אני הלכתי עם הכלבה, ולא רואים שם כלום, הכל חושך לגמרי, בעבר, לפני כמה שנים שכת השטן התנחלה אצלינו בשכונה, הם השתמשו בבית נטוש בסמטה הזו, בית מאוד אבל מאוד מפחיד.. ממש כמו סרט אימה. הקיצר הכלבה שלי ריחרחה משהו והייתי צריך טיפה להיכנס למקום המפחיד הזה... פתאום היה שם מרחוק צל כזה, ראיתי את הצל שלי. פתאום, לא היה ברור אם זה קדימה ממני או אחורה ממני ראיתי צל שכאילו "עובר" על הצל שלי, צל כזה של קפוצ´ון כזה, ממש כמו רוצח סדרתי. אני חטפתי התקף לב. עמדתי במקום לכמה שניות, ואז החלטתי לסובב את הראש אחורה, עם כל הפחד. עשיתי "פיוווווו" אחד גדול כזה, כי ראיתי כמה מטרים ממני אחד עם ראסטות ואיזה כובע מוזר שגורם לאשליה של קפוצ´ון עם הכלב שלו, ואז הבנתי שזה הצל שלו. אבל חכו, זה לא סוף הסיפור
הייתי עם דפיקות לב פועמות ורגליים רועדות, והמשכתי לגינה שליד הבניין שלי. זה היה מאוד מוזר, כי בד"כ, לפחות בגינה הזאת (שהיא הכי פופולרית בשכונה שלנו.. יש לנו שכונה ענקית) יש בנאדם אחד, לפחות. אם זה מסוממים, או שיכורים, או חבורת פולניות, או חבורת עובדים זרים, תמיד אבל תמיד יש עוד בנאדם שם, וזאת גינה גדולה, שתבינו, חצי פארק כזה. אני נכנס בשביל לשם - אין אף אחד, אבל אף אחד. ופתאום אני שומע יללה שנשמעה כמו של זאב (אני מניח שהייתה של איזה כלב באיזור, לפחות אני מקווה
), ולא מספיק פחדתי גם ככה, אלא נשארתי בטראומה מהמקרה הקודם. התחלתי לתקוע ספרינט, אבל איזה ספרינט עד לכניסה של הבניין שלי... אפילו המורה להתעמלות (ששונא אותי מאוד) היה מוחא לי כפיים על הריצה הזאת.. אבל זה היה מ-פ-ח-י-ד. וזהו... יו, נראה לי גם כתבתי את זה בצורה טובה, נקרא כמו תסריט, לא?!

Tomerkin

New member
באמת נורא מפחיד ../images/Emo12.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo122.gif

Meijen Shaggy

New member
זה קורה גם לי.. ../images/Emo15.gif

לפעמים אתה מצוי באווירה כזאת קריפית, שאתה כבר דרוך לכך שיקרה משהו, ואז כל דבר קטן שזז מקפיץ אותך.. זה קורה לי המון..

אם כבר יש לי סיפור טוב

אני גר בחיפה , ובגלל שאני גר בשפרינצק והחברים בכרמל , אז כל שישי אני יורד ירידה של בערך 2-4 קילומטרים מהכרמל לשפרינצק. יום שישי האחרון התחלתי ללכת במעלה הרחוב, הכל היה רגיל : האורות בפנסים דלקו והמכוניות נסעו. פניתי את הפנייה הרגילה לטיילת, היא טיפה חשוכה ,אבל בד"כ יש בה אנשים. הפעם לא היה שם איש. ואני ממשיך בדרכי לביתי, כשכל רגע אני שומע רשרושים .. רשרוש , ועוד רשרוש. בהתחלה זה לא הפריע לי והמשכתי ללכת ,מנסה לא לשים לב למה שקורה. פתאום! מזנקים 2 חתולים ומתחילים לילל! האנרדנלין שלי קפץ :) הגמד

Me 4eVer

New member
גם לי..../images/Emo3.gif

כמעט כל פעם שאני חוזרת הביתה מאוחר (באמצע השבוע) הביתה..
ולשכנים שלנו יש תחביב להביא הביתה כלבים מהסוגים הכי מפחידים.. אז בכלל פתאום מתחילים לנבוח עליי משום מקום ואני דופקת ריצות הביתה..

טוב אז ככה

הלכתי עם חברה שלי לאיזה זולה ובאנו לשבת על הספה ופיתאום קופצת מישם איזה תחולה שחורה -הלב שלי היה בתחתונים טוב גם היה לי קטע שעישנתי בסתר בחדר שלי ופיתאום בשקט בשקט אח שלי מגיעה ובכוונה מבהיל אותי כיבלתי כויה ביד ואח שלי נישער צולע היה לי גם קטע בים שהאיתי עם ידיד שלי והוא היה מאחורי ואני מרגישה "שהוא" נוגע לי ברגל אני עוסה לו כזה דייייי נו חלס תפסיק והוא לא מבין מאיפו נפלתי אלוי בסוף היסתקלתי למתה וזה היה דג זה הבהיל אותי טוב זהו... בינתים לא עולה לי איזה משהו חדש

למעלה