יו!! אתם לא תאמינו!!!!

יו!! אתם לא תאמינו!!!!

בטח לא הבנתם למה לא שלחתי הודעות בשבוע האחרון... הייתי במסע בעקבות הביטלס! לא הספקתי להגיד לכם כלום אבל תקשיבו מה עבר עלי: אני ועוד 3 חברים שלי שגם אוהבים את הביטלס החלטנו בספונטניות לצאת למסע בעקבות הביטלס. נחתנו בשדה התעופה בלונדון ונסענו לליברפול. שכרנו חדר במלון שנקרא "Herd Days Night Hotel" ששם כל חדר הוא על שיר של הביטלס (צוללת צהובה, שדות תות...) אנחנו היינו בחדר של ילו סאבמרין. קמנו ביום למחרת ויצאנו למוזיאון "The Beatles Story" שמחולק ל-2 קומות ולאולמות מאוד מרשים! ביום השלישי קמנו ויצאנו לסיור שנקרא "מג'יקל מיסטרי טור" שאתה נכנס לאוטובוס כמו המג'יקל מיסטרי טור ובמשך יום שלם אתה עובר בבתי הספר ובמועדון "הקווארן" ובשדה התות האמיתי ובפני לין וכל מיני מקומות! ביום הרביעי יצאנו ללונדון לאולפני אבי רוד ושיחזרנו את התמונה של אבי רוד רק שאנחנו בתור הביטלס במעבר החצייה. ביום החמישי חזרנו לארץ. למנהלת הפורום- בקרוב אני יביא מאמר על כל מקום שציינתי פה! בקרוב אני יביא לכם כמה תמונות שצילמנו...

שכחתי לציין...

במוזיאון הייתה חנות ענקית בסוף וקיניתי את כל האלבומים שחסרים לי. פוסטר ענק. את כל הסרטים. גלויות, סיכה שהדבקתי לרצועה של הגיטרה שלי. אלבום תמונות ענק ועוד הרבה דברים!

100police

New member
וואי וואי וואי...

יש לך איסיקיו? זה בדיוק המסע שתיכננתי לבר מצווה שלי... אני צריך מסלול מדוייק!

tin ker bell

New member
אני כ"כ מקנאה!../images/Emo3.gif

איסה כיף לך.. גמני יעשה מסע כזה עוד כמה זמן.. תמונות! תביא תמונות מהר! :) מקווה שניהנת.. בעצם יודעת

Yig87

New member
מסע בעקבות ה BEATLES

גם אני עשיתי מסע דומה לפני כשנה (אם כי ללא החלק של לונדון...) וזה היה אחד הרגעים המרגשים בחיי מסע שאנצור כל חיי ואעביר לנכדים... עד היום עומדות מול עיני תמונות מהרגע בו ראיתי את בית הילדות של ג'ור'ג ואת האיש שגר שם עכשיו מציץ מהחלון עם חיוך ציני וחביב כאחד. לא אשכח את האוטובוס הצהוב והרעוע אך המענג אשמח לשמוע פרטים נוספים ולראות תמונות נוספות שלא צילמתי במצלמה המקרטעת שלי... נ.ב : המידע שהרשים אותי מכל היה העובדה ששדות תות הוא בעצם בית יתומים שגם ילדים עם הורים בריאים ומתפקדים היו מאוד רוצים לחיות שם...

PeNy LaNe16

New member
וואי וואי מקנאה

אני גם רוצה אבל אני צריכה ממש פרטים כמה זה עלה וכו... ותספר עוד

למעלה